Idézet: poopa - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 10:55

Na itt kész, vége.... eldurrant az agyam. Itt kérek elnézést minden kedve forumos és topicot látogató kolégától, hogy off-olok, de már nem bírtam magamban tartani.
Poopa ez neked szól :
Na ide figyelj te csökött agyú hülyegyerek. Nem igaz, hogy nem veszed magad észre , hogy csak másolgatsz ész nélkül és semmi értelme sincs annak amit teszel. Nyisd már ki a szemed és vedd már észre, hogy valószinüleg nem csak szorakozunk több mint 15 oldalon keresztül hanem beszélgetünk amibe te a másolgatásoddal fojamatosan bele off-olsz. Szerintem egy normál ember eljut odáig, hogy ha ránéz egy ilyen topicra amiben a karakterek látszolag is értelmes sort adnak ki akkor elgondolkozik rajta, hogy hogyan fordíthatná le a szöveget érthető nyelvre. Ha nem is jön rá a megoldásra (ami kibaszottúl nem nehéz) akkor legalább csöndben marad és figyel, hogy hátha valaki elárulja a megoldást.
A topic életében már sokan elárulták rendes MAGYAR szöveggel, hogy hogyan is lehet lefordítani a szöveget (sokak bánatára , mert a topic célja , hogy mindenki magától jöjjön rá), de ha már nem vetted a fáratságot, hogy végigböngészd akkor legalább figyelnél egy kicsit fentebb. Úgy gondolom , hogy nem kérek sokat ugyanis három hozzászólással fentebb Wyco kollega KÉPET beszurva jelezte a megoldás létezését, sőtt még ötletet is adott , hogy mit és , hogy. Még ha a szövegből nehéz is kiszurni egy rendesen ki írt linket, akkor is egy képet baromi nehéz nem észrevenni.
Mindemellet rápillantottam az adatlapodra amit nézegetve röhögés fogott el ami sírásba torkollott.
Odaírod a foglalkozáshoz, hogy HACKER , na ne röhögtessél már te nyikhaj. Egy olyan ember aki nem hacker , de az informatikához egy kicsit kapizsgál az is látja a topic lényegének elvét, nem , hogy egy olyan ember akit azért hívnak hackernek, mert kódokkal dolgozik és rendszereket tőr fel. Jelzem, ez is egy Kód.
Ezután szives figyelmedbe ajánlom az topic böngészését és másoknak is. Szerintem nem kell többet hozzáfűznöm, mert érted már magadtól is.
Bocsi az off-ért groop.