Elküldve: 2002. 07. 05. 20:31
Összes mai aktív fórumtéma: 9 21:31
Fórum Téma
Gameware GTA 3. (Mumia, 981. hozzászólás)
idézet:Ezt írta Jareth:Valahogy nem jön össze a hat "körözési" csillag, pedig csíttel is próbáljuk, de négynél feljebb sehogy sem akar menni! Már lelőttem vagy 10 helikoptert, százszor ennyi rendőrt, rendőrkocsit és furgont, de ...
Hálózati eszközök Tapasztalatok kellenének nagyteljesitményü halozat kiépitésében! (Vulpes, 11. hozzászólás)
idézet:Ezt írta deadcode:Azt értem hogy beltérben 300m de az is függ hogy milyen minöségü utp kabelt használok?És akkor kültérben akkor max mennyit visz át a kábel amig nem kell jelforrás erösitö?Szabvány szerint 100 m, az más dolog ...
Visszabeszélő HWSW Klub No. 4 (joe39, 311. hozzászólás)
idézet:Ezt írta perzecutor:[QUOTE]Ezt írta joe39:[QB]...én speciel, jóra gondolok, pláne igy, hogy pné már másfél hete nem is járt kis hazánkban. Mondhatni egysiku a gondolkozásom..., DE HOLNAP HAJNALBAN ÉRKEZIK!!! akkor ne ...
Gameware Imperium Galactica III játszható demó (Laa-Yosh, 28. hozzászólás)
Hivatalosan a Matrox Parhelia CD-jén kellett volna csak megjelennie ennek a demónak, a 3 monitoros Surround Gaming bemutatására. Azaz techdemónak, és nem a végső verziót bemutató hagyományos demónak szánták.Az, hogy felkerült a ...
Videokártya és megjelenítők Segítég! Eltűnt az 1024x768 (Mumia, 1. hozzászólás)
Winxp alatt nincs 1024x768-as felbontásom, szépen megy 640-800-1152 a következő választható mit csináljak? Valami registry turkálással megoldható?
Alaplap, Processzor AMD vs. Intel sakk parti ujjé!!! ONLINE Senki nem nézi? (Syabee, 46. hozzászólás)
164:154 lett az intelnek es 280 a dontetlen a vegere, ha jol latom. Nem tunik tul nagy kulonbsegnek...
Más világ Ehhez mit szóltok? (MenuetOS) (lgdt, 12. hozzászólás)
vmikor én is akartam egylemezes oprendszert írni védett móddal és grafikus felülettel, de rájöttem, hogy egyedül kevés vagyok hozzá az eltérő pc-k miatt. (nem fogok drivereket írogatni). addig jutottam, hogy bebootolt, felismerte a ...
Alaplap, Processzor EPoX 8KHA+ (Mr. Dragon, 503. hozzászólás)
idézet:Ezt írta Yany:A tavaly novemberi tuti jó.Nagyon nagy kérés lenne ha ezt a bizonyos BIOS-t belinkelnéd? Előre is köszi!
Felhasználói programok Letöltés után CRC hiba - mitől? (ufonauta, 22. hozzászólás)
idézet:Ezt írta BigJoe:Hello!Mintha az Apollo oldalán figyelmeztték volna a letöltőket arra, ha 1-nél több szálon töltenek akkor fennáll a CRC hiba veszélye. Talán igazuk lehet !?HaliLehet benne valami,de én például mindig egy ...
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."