idézet:
Ezt írta mocsi:
........(The number you have reached has been disconnected)[/quote]
![]()
Bughunt
Elküldve: 2002. 09. 04. 10:26
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 09. 05. 15:53
Elküldve: 2002. 09. 05. 20:59
Itten van még mindíg a bogár !!!
Hallod, dear Atko ???
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2002. 09. 06. 10:29
Rendszerüzenet
A hozzászólásod több képet tartalmaz, mint a fórum által megengedett szám. Maximum 8 kép kerülhet egy hozzászólásba.
Nem volt 1 db kép sem az írásban, csak idézetek (abban sem voltak képek), de abból sem volt 8 , hanem 5.
:confused:
udv fram
[ 2002. szeptember 06.: fram szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 06. 10:34
idézet:
Ezt írta fram:
Rendszerüzenet
A hozzászólásod több képet tartalmaz, mint a fórum által megengedett szám. Maximum 8 kép kerülhet egy hozzászólásba.
Nem volt 1 db kép sem az írásban, csak idézetek (abban sem voltak képek), de abból sem volt 8 , hanem 5.
:confused:
udv fram[/quote]
A smiley-ek is kepnek szamitanak. Ugyhogy ne vigyorogj sokat![]()
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2002. 09. 06. 10:52
udv fram
Elküldve: 2002. 09. 06. 11:22
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2002. 09. 06. 11:38
idézet:
Ezt írta fram:
Kösz. Ezek után már nem fogok kettőspontot tenni a nyitó vagy zárójel elé ):
udv fram[/quote]
Grimaszok tiltása is egy megoldas.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2002. 09. 06. 14:51
A főlapon látszott, belül csak akkor, amikor utána írtak valamit.
Elküldve: 2002. 09. 06. 21:47
Ebbe írva is csak a főoldalon frissül a lista, a Gamewaren belül nem.
Elküldve: 2002. 09. 10. 01:33
idézet:
Főlapon
Alaplap, Processzor
Alaplappal, processzorral és memóriával kapcsolatos problémák, kérdések. 4194 73468 Abit BD7 II (Rotyi)
2002. szeptember 10. 01:35
Belépve
Téma Indította Hozzászólások Utolsó hozzászólás
Belassulás 20Joe20 8 2002. szeptember 10. 01:32 Írta: mik
Egy régi alaplap... GNR 2 2002. szeptember 10. 01:31 Írta: fram
ECS K7S6A Problémák HELP! Neocska 4 2002. szeptember 10. 01:25 Írta: mik
hangkártya "pattogás" mi lehet a gond? pcbrr 14 2002. szeptember 10. 01:24 Írta: Oliver the official Q3 funplayer [/quote]
[ 2002. szeptember 10.: LAMExPERT szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 10. 21:18
Elküldve: 2002. 09. 11. 22:17
Ha utana el akarom olvasni megegyszer, hogy mit irtam, akkor nincs ott. IE6-ban Forward-ot nyomogatva meg beszol, hogy annak a privat uzenetnek nem en vagyok a cimzettje, igy nem jeleniti meg...
Ha erre a valaszra kapok valaszt, akkor ez megjelenik a listaban, es rakattintva latom ebben az uzenetvaltasban az osszes korabbi hozzaszolast.
Szoval miert nem lehet a privat uzeneteket ugy kezelni, mint mondjuk az emailokat a progik? Inbox-ba a bejovok, es innen csak akkor tunne el, ha torol az ember, Outbox-ba meg a kimenok, amiket en irtam.
Igy kesobb is nyomon lehetne rendesen kovetni, kivel, mit uzengetettem.
Esetleg ugy megjeleniteni, mint a forum lapjait? Tehat ha valaszolok egy uzenetre, akkor azonos oldalon jelenjen meg, es az arra jovo valasz ugyanott, etc...
A 60 uzenetes limit reszemrol nem zavar, neha lehet torolni is
Elküldve: 2002. 09. 12. 13:15
Elküldve: 2002. 09. 14. 01:28
idézet:
Ezt írta L2GS-11:
Irjátok be a keresésbe, hogy *.mus , érdekes. Én erre akartam rákeresni...[/quote]
Ird be ezt: *.mus
Ugyanis ha jol vettem eszre, a beirt szoveg egy regularis kifejezesse kovertalodik, ami nagyon jo, csak nehany embert megzavar.
Elküldve: 2002. 09. 14. 19:19
Elküldve: 2002. 09. 14. 19:54
idézet:
Ezt írta LAMExPERT:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=21&t=000594"]https://www.hwsw.hu/...c&f=21&t=000594[/url][/quote]
Hali
Nagyon mókás.Még írni is tudtam bele.
-----------
Hali UFO
Elküldve: 2002. 09. 14. 19:59
idézet:
Ezt írta ufonauta:
Hali
Nagyon mókás.Még írni is tudtam bele.
-----------
Hali UFO[/quote]
Nálam viszont csak a főlapon van, ha belépek, sehol!
Elküldve: 2002. 09. 14. 20:04
idézet:
Ezt írta LAMExPERT:
Nálam viszont csak a főlapon van, ha belépek, sehol![/quote]
Épp most akartam jelezni én is...![]()
![]()

Súgó
A téma zárva.