Idézet: Fetron - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 23:36
Kérdésem a következő: Meg lehet-e oldani a tudomány mai állása mellett, hogy egy nekem tetsző témát, ami esetleg 2x40 oldalas már, egyben, tömörítve letöltsek, lehetőleg minél kevesebb sallanggal (animált grimaszok stb nélkül)? A modemes kapcsolatom nagyon lassú, néha hosszú percekig tart, amíg megnyílik egy oldal, ugyanakkor egy téma tömörítve gyorsabban letölthető, és online átolvasható.
Miközben e sorokat írom, a "Video Capture rejtelmei, mit, miért, hogyan" című témát töltögetem le kínkeservesen oldalanként nyitogatva, mentegetve, közben attól félek, hogy mikor szakad meg a kapcsolat. A fórummotor cseréje előtt valaki azt említette, hogy a témák és az eddigi hozzászólások ha fél évnél régebbiek, akkor törölve lesznek. Remélem, ez csak egy rémhír, azért én mint az őrült nekiláttam menteni, de egyszerűen lehetetlen olyan témákat leszedni, amelyek 40-50-60 oldalból állnak.
Köszönöm
nem lesz itt torolve semmi.
hiszen akkor nem kellett volna ennyit gorcsolni a konverzioval.
ha a bal also sarokban levo ikonra kattintasz, van 1 par valasztasi lehetoseged, de szvsz folosleges letolteni, hiszen ha bekesseled, az oldalakat, ugy is olvasgathatsz offline. ( en is modemmel kezdtem)

Súgó
A téma zárva.