HWSW Informatikai Kerekasztal: Mi hiányzik? Mit kéne máshogyan? Mi nem tetszik? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mi hiányzik? Mit kéne máshogyan? Mi nem tetszik? II. Értékeld a témát: -----

#1941 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 27. 12:05

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 11:41

Én spec. azért írtam, mert este még kicsit más volt a fenti kék szöveg, valami szankciókkal riogatta azokat az usereket, akiknél le van tilva a medián. Ezért kérdeztem meg, hogy ott mi van, ha a melóhelyen a proxyn ki van tiltva, akkor bannolnak örökre vagy mi?  :rolleyes:

Látom reggelre szelidült kicsit a kék mondóka, ezek szerint még sem volt teljesen felesleges ide postolni....

Nem konkréten rád gondoltam, :up: , valóban a mh-i proxy aggasztó dolog. Akire/akikre  gondoltam azok ugyis tudják...
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#1942 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 27. 12:06

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 11:36

Valószínűleg? :rolleyes:

Én eddig azt hittem, hogy amit szűr, azt kiírja, hogy kikapcsolhassam a szűrését.
A hwsw-n pedig csak a guglit és a keym*diát szűri.

Igazad van!
-ZsOlTi-

#1943 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 13:06

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 11:25

Látom még mindig megy a nyafogás a kék mediános felhívás miatt. Aminek a tartalmával egyetértek és mi érdekeinket is szolgálja. A keymédia más dolog, azt én is rühellem. De ez a nyafogás meg nyálverés már tényleg nevetséges. Ma engem csak reggel 9-ig annyi bosszúság ért a mh-en, hogy ez kék nyavalya csak piszlicsáré probléma mellette. Örülök, hogy sokaknak itt olyan kurva sok idejük van, hogy ilyesmin rágódjanak, meg nyomják teli a fórumot a nyafogással. :rolleyes:

Még külön topic is nyilt neki!  :omg:

Ne haragudj, de én meg hadd döntsem el, hogy engem mi zavar. Téged a keymedia zavar, engem meg a median stat is. Ez van. Van akit a keymedia sem zavar, meg a sok banner sem.
Már régen szűröm a median-t, és nem a HWSW miatt, az, hogy a HWSW is beleesik, az egy dolog. Rengeteg oldalban van median script, nem csak a HWSW-n. És nem annak a pár bytenak a letöltése a zavaró, hanem -ahogy már többen is mondták- ha le van terhelve a median, akkor akadoznak az oldalletöltések. Ez nagyon sokszor előfordult régebben, ezért kezdtem el szűrni.

Tudom, hogy nagy a harc mindenhol a reklámok miatt, de úgy, ahogy ahogy a szolgáltatók megragadnak minden eszközt,  hogy az arcomba tolják a reklámokat (lásd keymedia), úgy én meg -mint felhasználó- megragadok minden eszközt, hogy ezeket kiszűrjem. Tudom, hogy a median_stat nem reklám, nem is látható és nem is zavaró, de csak addig, amíg jól működik és nem kezd el kadozni miatta az oldal letöltés.

(Most a felhívás miatt átmenetileg kikapcsoltam a hwsw fórumon minden szűrést.)
-ZsOlTi-

#1944 Felhasználó inaktív   Csirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 13:17

zZsOlTi: ha ezekkel tisztában vagy, akkor valószínűleg el fogod fogadni, amikor kitiltanak. ;)
Persze teljesen érthető okok miatt. Azért nem kell tagsági díjat fizetnünk, vagy egyéb anyagi hozzájárulással viseltetnünk a hwsw felé, mert ezt Ők megoldják a reklámokon keresztül. Ez viszont szoros összefüggésben áll azzal, hogy hányan látogatják az oldalt. Mivel a Te látogatásod nem regisztrált (tiltod a statoldalt), ezért utánad nem jár pénz. Tehát lehet azt mondani, hogy ingyenélő módon használod a fórumot, aminek fenntartása sokba kerül ("gondolom én, barom" : Hofi után szabadon).

Ez elég sarkított gondolatmenet volt, de a lényege, hogy a hwsw-nek, mint profitorientált vállalkozásnak fontos, sőt kritikus, hogy regisztrálva, pontosabban inkább csak számolva legyenek a látogatások, lapletöltések.

Ha Te felrúgod a játékszabályokat, akkor inkább csendben kellene maradni, nem pedig fennhangon büszkélkedni erről.
"In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die"
/System Of A Down - Chop Suey!/

#1945 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 13:34

zZsOlTi: milyen bongeszot hasznalsz?

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1946 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 13:48

Idézet

zZsOlTi: ha ezekkel tisztában vagy, akkor valószínűleg el fogod fogadni, amikor kitiltanak. ;)

Ez a dolog kicsit kétélű. Nem hiszem, hogy a tömeges kitiltás célravezető lenne.

Idézet

Ez elég sarkított gondolatmenet volt, de a lényege, hogy a hwsw-nek, mint profitorientált vállalkozásnak fontos, sőt kritikus, hogy regisztrálva, pontosabban inkább csak számolva legyenek a látogatások, lapletöltések.

Ezt aláírom. De nem is zavarna és nem is tiltanám a mediant, ha nem akadoznának miatta az oldal letöltések (csak mediannal lehet mérni?).

Idézet

Ha Te felrúgod a játékszabályokat, akkor inkább csendben kellene maradni, nem pedig fennhangon büszkélkedni erről.

Nem hiszem, hogy ezzel felrúgom a játékszabályokat. Legalábbis eddig nem volt benne a fórumszabályzatban, hogy ne tiltsam a median-t. Ha benne lesz, és kitilthatnak miatta a fórumról, akkor ezt meg fogom érteni, és inkább nem kekeckedek majd :)

Egyébként másik oldalról azon is el lehetne gondolkozni, hogy mi a tömeges median tiltás oka. Ha nem lennének gondok a mediannal, akkor észre se venné senki, hogy van, és így nem is tiltaná senki. A google analitics-ről pl nem tudtam -most látom a kódban-, amiatt pl még nem kellett várni az oldal letöltésekre.
-ZsOlTi-

#1947 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 13:50

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 13:34

zZsOlTi: milyen bongeszot hasznalsz?

Krinyo

Firefox 1.5, miért?
-ZsOlTi-

#1948 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 13:51

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 14:48

Nem hiszem, hogy ezzel felrúgom a játékszabályokat. Legalábbis eddig nem volt benne a fórumszabályzatban, hogy ne tiltsam a median-t. Ha benne lesz, és kitilthatnak miatta a fórumról, akkor ezt meg fogom érteni, és inkább nem kekeckedek majd :)

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=5...dpost&p=3759437
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1949 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 13:55

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 13:51

Közben észrevettem! :D (egyébként ma reggel óta nálam ki is van kapcsolva a szűrés :)
-ZsOlTi-

#1950 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 14:01

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 13:50

Firefox 1.5, miért?

Erre voltam kivancsi, FF alatt nem kell varni egy kicsit sem Medianra, csak IE alatt... :D

No komment.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1951 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 14:07

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 14:01

Erre voltam kivancsi, FF alatt nem kell varni egy kicsit sem Medianra, csak IE alatt... :D

No komment.

Krinyo

Most látom, h fórumszabályzatba is bekerült. Ennek fényében jelzem, hogy nem szűröm, és mégis kaptam erre utaló privit, szal mielőtt repülök jelzem, hogy a hiba nem nálam van :) Konqueror 3.4.3, még néha 1.5 bugróka...
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#1952 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 14:27

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 14:01

No komment.

Krinyo

Mint mondtam én nem mostanában kezdtem el szűrni, hanem már nagyon régen (kb 2002 év vége óta használom a firefoxot, és azóta használom vele az adblock-ot is). Azóta került bele valamikor a tiltó listámba a median. Biztos lehetsz benne, hogy nem kezdtem volna szűrni, ha nem lett volna vele gondom.
-ZsOlTi-

#1953 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 18:57

Most sikerült realázálnom, hogy ezek szerint privit is kaptak akiknél felmerült a szűrés gyanúja. Akkor meg ebben az esetben végképp nem értem, miért kell a  fórum küllemét torzító 10 soros szöveg. Ami pont arra elég, hogy új hozzászólás írásakor, pont kikerül a hozzászól gomb a képből.

#1954 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 19:49

en azt kerdeznem meg, hogy nev valtoztatasra van e lehetoseg? igazabol csak leszeretnem roviditeni a nevem (des).  az okat most nem reszletezem, bar nem titok.  :cool:

Szerkesztette: Desorder 2006. 01. 27. 19:50 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1955 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 19:52

Idézet: Desorder - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 19:49

en azt kerdeznem meg, hogy nev valtoztatasra van e lehetoseg? igazabol csak leszeretnem roviditeni a nevem (des).  az okat most nem reszletezem, bar nem titok.  :cool:

Krinyonak írj, ő megcsinálja.  ;)
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1956 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 01. 27. 19:54

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 18:57

Most sikerült realázálnom, hogy ezek szerint privit is kaptak akiknél felmerült a szűrés gyanúja. Akkor meg ebben az esetben végképp nem értem, miért kell a  fórum küllemét torzító 10 soros szöveg.

csak a nagyletoltoknek ment, nem sok embernek.

Ami pont arra elég, hogy új hozzászólás írásakor, pont kikerül a hozzászól gomb a képből.

allitsd mar le magad.
free élettér service for addicts

#1957 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 19:59

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. Jan. 27., Friday - 19:52

Krinyonak írj, ő megcsinálja.  ;)

OKES. THANX. (franya capslock.  :D:respect:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1958 Felhasználó inaktív   kraftxld 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 28. 00:04

Az én kérdésemre még mindig nincs válasz? Se aktivitás mumia sortördelős kérésére  :rolleyes:
MCSE+M/S, MCITP

#1959 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 28. 09:45

... hogy új hozzászólás írásakor, pont kikerül a hozzászól gomb a képből.

Az üzentet ALT+S billentyű kombinációval is el lehet küldeni
és ha már úgyis gépelsz, akkor ez sokkal gyorsabb még akkor is, ha a gomb látszik a képernyőn
;)
"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."

#1960 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 28. 10:58

Idézet: Enolagay - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 19:54

csak a nagyletoltoknek ment, nem sok embernek.

allitsd mar le magad.

Már nem érdekel, megmutatták hogyan lehet kiiktatni.

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.