HWSW Informatikai Kerekasztal: Mi hiányzik? Mit kéne máshogyan? Mi nem tetszik? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mi hiányzik? Mit kéne máshogyan? Mi nem tetszik? II. Értékeld a témát: -----

#2241 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 23. 19:56

Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 20:51

Sajnálom, ha félreérthetően írtam, nem kívántam senki előtt hencegni, hogy el tudtam tüntetni a fejlécet, stb. Azonban úgy gondoltam, a többiekhez hasonlóan nekem is lehetnek kéréseim, illetve észrevételeim. Ha mégsem, akkor ez van...

Azért egy utolsó lehetőségként még felvetném az opcionális fejléc lehetőségét. Legyen mondjuk kinyitható, vagy részben kikapcsolható, stb. Én úgy gondolom, hogy akit érdekel, úgyis megnézi/bekapcsolja, akit meg nem érdekel, azt csak zavarja.

Egyébként Firefoxban teljesen jól olvasható, pont akkora a betűmérete, mint a bállítások sorban lévő betüknek.

Egyetértek.

#2242 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 20:32

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 20:12

Most eléggé összementek a betűk, 1280-ban már vibrál a szemem tőle.  :Đ Bár ahogy látom így talán 1024-ben is elfér, mert még a két oldalán egy csomó hely maradt.

1024-re van optimalizalva, ha nem jo a meret, akkor talan nezd meg, hogy nem allitottad-e el a betumeretet... ctrl+egergorgo. :D

A mini hwsw nem lesz opcionalis, mindenki elott nyitott a lehetoseg, hogy megszabaduljon tole. Van erre szamtalan megoldas. Szamunkra fontos, hogy ott legyen, ezt kellene megerteni. Koszi.

Krinyo

PS: kozben latom a hibat, csinaljuk...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2243 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 23:14

Most stimmel, thx. :)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#2244 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 19:37

Nem értem miért kell a Mutasd meg ki vagy! II. topciban ennyire szigorúnak lenni. Mi értelme annak, hogy berakhatunk képet, de kommentálni már nem lehet? Ez így az egyik legjobb dolgot vezsi el, a véleménynyilvánítás lehetőségét.

Persze, érthető az indok is, legyen átlátható, könnyen lehessen benne keresni. De erre nem lenne jobb, a külföldi fórumokon látható "tartalomjegyzék" szerü első post, ahol linkkel fel lennének sorolva, hogy kinek hol van képe. Tudom nagy munka lenne, de ezzel még a mostaninál is átláthatóbb lenne, és talán egy kis off is megengedhető lenne, mert ez vasszigor szerintem nem előnyös.

Remélem jó helyre irok, azt mondták errefele kell hőbörögni.  :)

Szerkesztette: Avalon 2006. 08. 25. 19:38 -kor

#2245 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 19:53

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 20:37

Nem értem miért kell a Mutasd meg ki vagy! II. topciban ennyire szigorúnak lenni. Mi értelme annak, hogy berakhatunk képet, de kommentálni már nem lehet? Ez így az egyik legjobb dolgot vezsi el, a véleménynyilvánítás lehetőségét.

Persze, érthető az indok is, legyen átlátható, könnyen lehessen benne keresni. De erre nem lenne jobb, a külföldi fórumokon látható "tartalomjegyzék" szerü első post, ahol linkkel fel lennének sorolva, hogy kinek hol van képe. Tudom nagy munka lenne, de ezzel még a mostaninál is átláthatóbb lenne, és talán egy kis off is megengedhető lenne, mert ez vasszigor szerintem nem előnyös.

Remélem jó helyre irok, azt mondták errefele kell hőbörögni.  :)

Igen, csak amikor szabadjára volt engedve a nép, akkor egyrészt szennyesre volt offolva, másrészt pedig jöttek azok a beszólások, főleg, ha a lányok tettek be képeket, amik a beíró szerint esetleg viccesek voltak, de a kép alanya szerint igen jó eséllyel nem. Remek példa erre dani83 utolsó megnyilvánulása is. Mivel a kedves fórumközösség (vagy annak egyes tagjai) többszöri kérés ellenére sem volt képes megérteni, hogy ez egy kifejezetten érzékeny terület, továbbá izomból ment is az off (értsd 1/3 kép per oldal kb), ezért én teljesen érthetőnek tartom ott a Zero Tolerancia elvét. Azzal együtt, hogy megvallom, én is többször voltam már úgy, hogy egy megírt viccelődős post végén fogtam magam, és hagytam az egészet a fenébe, pedig 100 biztos voltam benne, hogy nem lenne belőle sértődés.

Ezen kívül emlékeim szerint az belefér, hogy a képekről normális formában szülessen pár post, ezért soha senki nem szólt, de meg kellene érteni, hogy a másik kárára itt egy kicsit taplóság poénkodni.

Aztán ha nem így van, akkor majd a moderatúra elmondja a saját álláspontját. :)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#2246 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 20:24

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 20:53

Igen, csak amikor szabadjára volt engedve a nép, akkor egyrészt szennyesre volt offolva, másrészt pedig jöttek azok a beszólások, főleg, ha a lányok tettek be képeket, [...]
de meg kellene érteni, hogy a másik kárára itt egy kicsit taplóság poénkodni.
[...]

Jó, ez érthető, de akkor miért nem lehet a renitenseket büntetni, miért kell a többi x ezer embernek is csöndben ülnie, és hallgatnia, ha szeretne mondani valamit. Most is egy post volt, és már jöttek is a modok.... Értem én, hogy nem fogom itt megváltani a világot, csak hát ez így erősen ront az élvezetből.

#2247 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 20:41

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 21:24

Jó, ez érthető, de akkor miért nem lehet a renitenseket büntetni, miért kell a többi x ezer embernek is csöndben ülnie, és hallgatnia, ha szeretne mondani valamit. Most is egy post volt, és már jöttek is a modok.... Értem én, hogy nem fogom itt megváltani a világot, csak hát ez így erősen ront az élvezetből.

Miért, most kinek szóltak? :think: Mivel globalice nem sikerült megüttni a mércét a bandának, ezért globalice kell kicsit jobban figyelni mindenkinek magára.

Ez továbbra sem jelenti ugyanakkor azt, hogy csendben kéne ülnöd. Normális hangvételű post miatt senkinek sem szóltak még, csak off, meg túllövés miatt.

Kevésbé cizelláltan: valaki, aki annyira ismer engem mint mondjuk dani (és gondolom egot is hasonló mértékben ismeri) az IRL egy ilyen beszólásért attól függően hogy melyik lábam érte reggel először a padlót egy testes anyázásban, vagy két szépen kivitelezett pofonban részesült volna. Észre kéne venni, hogy ez itt nem a játszótér.

Egyébként pedig nekem meg nagyban növeli az élvezeti szintet, hogy nem kell sem egy rakás gyerekes beszólást, sem hosszassan más irányba elkanyargó offot olvasnom ott, szóval kinek a pap, kinek a papné. ;)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#2248 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 12:03

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 21:24

4 vagy 5 post volt ott. Egyébként ha valaki egy post erejéig nem fér a bőrébe, akkor egy post miatt kell rászólni.

Soha nem volt probléma, ha nem tapló kommentek kerültek a topicba, és emellett nem 10% volt a képet tartalmazó postok aránya. Lehet beszélgetni (a képekről), de ha képet mellékel az illető, még jobb.

Néhány illető pedig már nem egyszer kérve volt, hogy hagyjon fel ezzel a fórumozási stílussal, ami igen-igen sok embernek szúrja a szemét. Ha kultúrált maradna a társaság a beszélgetésben (és persze képek is jönnének, ugyanis az nem chattopic), akkor némileg lazábbra vennénk mi is. A vásár mindig kettőn áll, mi nyitottak vagyunk bizonyos határokig.

#2249 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 21:45

Krinyo, egy eszrevetel.
Tobbszor megesett mar, ha valakinek kuldok egy privit, akkor hozzam erkezik meg, mintha magamnak kuldtem volna.
Nem nyomok felre, van hogy atmegy a cimzettnek is, teljesen rapszodikus.
Nem sikerult meg szandekosan reprodukalnom, de altalaban akkor van, ha lagzik a forum.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#2250 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 08:40

Lenne egy javaslatom a linkekkel kapsolatban, az a baj hogy egyszínű a szöveggel(bár világosabb), nagyon beleolvad, sokszor alig veszem észre, sztem szükség lenne valahogy kiemelni mondjuk egy olyan színnel ami passzol a HWSW designjához. :)
Qwerty4

#2251 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 09:10

Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 9:40

Lenne egy javaslatom a linkekkel kapsolatban, az a baj hogy egyszínű a szöveggel(bár világosabb), nagyon beleolvad, sokszor alig veszem észre, sztem szükség lenne valahogy kiemelni mondjuk egy olyan színnel ami passzol a HWSW designjához. :)

Az eredeti design a military skin, abban tökéletesen elkülönül. Használd azt, és sokal jobb lesz.

#2252 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 10:15

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 10:10

Az eredeti design a military skin, abban tökéletesen elkülönül. Használd azt, és sokal jobb lesz.

Köszi. :respect:
Qwerty4

#2253 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 10:51

Nem lehetne topikot nyitni a tegnapi eseményeknek meg csak ugy...az egésznek? Ostromállapot volt, és lehet lesz is, ez elég jelentős esemény ahhoz, hogy ugy beszéljen itt mindenki, mintha nem történne semmi itthon  :rolleyes:

Persze ha nem akkor nem :)
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#2254 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 10:53

Volt egy, négy oldalt ért meg.

#2255 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 11:03

Idézet: Dextrose - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 11:51

Nem lehetne topikot nyitni a tegnapi eseményeknek meg csak ugy...az egésznek? Ostromállapot volt, és lehet lesz is, ez elég jelentős esemény ahhoz, hogy ugy beszéljen itt mindenki, mintha nem történne semmi itthon  :rolleyes:

Persze ha nem akkor nem :)

Nem, és nem is kéne, mert úgyis elszabadulnak az indulatok, és mivel a hwsw-n nincs politika - hála Istennek  :respect:  :up:  :respect:  :up:  :respect:  -, ilyen topicnak nincs helye itt.

#2256 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 19:20

jobb, ha nem, mert akkor kieresztitek a szellemet palackjából!!

akkor ennyire sem bírnám visszafogni magamat
(végigneteztem az éjjelt minden bal jobb oldalon, fórumon ,semleges pl sexuális/társkereső[egy ilyen helyen operátor vagyok!!]  tartalmún, p2p chaten [ilyen bannolási hullámot még nem láttam!!] is is előkerült a TÉMA , néhol fikázás nélkül de ..ide vagy odahúzok megjegyzésekkel tarkítva----*ndex/*rigo meg olyan volt amilyen szokott-----gumiszoba cset !!)

#2257 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 20:36

Akinek szófosása van, vagy csak mindenáron meg akarja osztani a véleményét a nagyvilággal az indítson blogot és tegye be a linket az aláírásába. Jó a HWSW ahogy van, politkai nélkül.
In Flames We Trust

#2258 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 18:17

Idézet: pascal - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 21:36

Akinek szófosása van, vagy csak mindenáron meg akarja osztani a véleményét a nagyvilággal az indítson blogot és tegye be a linket az aláírásába. Jó a HWSW ahogy van, politkai nélkül.

Azért engem meglepett, ha megengedik. Elolvastam azt a bizonyos 4 oldalt, és azt tapasztaltam, hogy nagyon visszafogott reakciókat írtak a hozzászólók..... mégis bezárták. :( 
Pedig, aki bezárta az sem élhet néger búvárként a Mariana árokban, gyanítom a való életben Carmaged is szembesült az elmult két nap alatt sokkal-de-sokkal-sarkosabb véleményekkel az utcán, egy boltban, az interneten, talán még a családban is, (a media-t direkt kihagytam).
Ott nem fejthettem ki a véleményemet, sajnálom.
Az indulatokat családon/ismerőseim csoportján belül próbálom megbeszélni. Nem értem, hogy a hwsw miért dugja homokba a fejét, hiszen (egyes személyeskedő hozzászólásokat is lehet törölni [B]menetközben[B]. Legyünk őszinték: van ennél komolyabb "sziget" téma a ma Magyarországon?
Business as usual. We fucked up everything.

#2259 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 18:46

Ez egy olyan téma, amellyel kapcsolatban ma a magyar emberek nem képesek normálisan vitázni és érvelni, semi otthon a kisemberek, sem a politikusok a Parlamentben. Fekete és fehér, tűz és víz. Óhatatlanul jönne a flame, anyázás, komcsizás, libsizés, fasisztázás, turulozás, összeesküvés-elméletek jobbról és balról, vádaskodás, egymásra mutogatás - kell ez ide? Nem.

#2260 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 19:18

Szerintem szigorú felügyelet mellett (gondolom, senkinek sem érne meg egy eltiltást egy komment) mehetett volna, de ha nem, akkor elfogadom a döntést. :respect:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.