Idézet: Avalon - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 21:24
Jó, ez érthető, de akkor miért nem lehet a renitenseket büntetni, miért kell a többi x ezer embernek is csöndben ülnie, és hallgatnia, ha szeretne mondani valamit. Most is egy post volt, és már jöttek is a modok.... Értem én, hogy nem fogom itt megváltani a világot, csak hát ez így erősen ront az élvezetből.
Miért, most kinek szóltak?

Mivel globalice nem sikerült megüttni a mércét a bandának, ezért globalice kell kicsit jobban figyelni mindenkinek magára.
Ez továbbra sem jelenti ugyanakkor azt, hogy csendben kéne ülnöd. Normális hangvételű post miatt senkinek sem szóltak még, csak off, meg túllövés miatt.
Kevésbé cizelláltan: valaki, aki annyira ismer engem mint mondjuk dani (és gondolom egot is hasonló mértékben ismeri) az IRL egy ilyen beszólásért attól függően hogy melyik lábam érte reggel először a padlót egy testes anyázásban, vagy két szépen kivitelezett pofonban részesült volna. Észre kéne venni, hogy ez itt nem a játszótér.
Egyébként pedig nekem meg nagyban növeli az élvezeti szintet, hogy nem kell sem egy rakás gyerekes beszólást, sem hosszassan más irányba elkanyargó offot olvasnom ott, szóval kinek a pap, kinek a papné.