Egy kisebb csetepaté, avagy az egyik kollégát átvertek Bolhán... https://forum.hwsw.h...pic=120198&st=0
Több okosság is született a megoldásra (kromofág stb...), így mondanék egy humánusabb esetleges ötletet az eladók/vevők "díjazására".
Gondolom ismeritek az Ebay, Vatera stb.. értékelési rendszerét... Kiírja a felhasználó nickje mellé az értékeléseinek a számát. Ezzel 80-90%-ban elkerülhető az átverés, és mindenkinek jól felfogott érdeke, hogy ne csúfítsa el a feedback-jét, mind erkölcsileg, mind anyagilag.
Arra gondoltam, hogy hasonlót itt is be lehetne vezetni csekély technikai háttérrel, kicsit nagyobb HR igénnyel.

Mindenkinek a nickje alatt van egy "
Figyelmeztetések" %-os folyamatjelző. Most ez alá szerintem könnyen be lehetne építeni egy hasonlót, pl.:
Pozitív értékelések száma: / Negatív értékelések száma (ami akár egy listára visz a termékekhez), és egy hasonló folyamatjelzőt.
Az értékelést az adott Mod(ok) tudná felvinni a rendszerbe. Annak alapján, hogy a vevő és az eladó az utolsó hozzászólásaikban megírnák ezt, hogy OK vagy probléma volt.
Esetleg ezeket a Modok terhelésének csökkentése érdekében a
Jelzés gombra kattintva is el lehetne küldeni.
Ekkor a Mod felvinné az értékeléseket mindkét félnek, és zárná a topicot.
Napi 10-15 adás-vételnél nem hinném, hogy több zajlik le a Bolhán... Így nem lenne annyira megterhelő pluszban (szerintem.)
Köszi, hogy elolvastátok.