HWSW Informatikai Kerekasztal: Mi hiányzik? Mit kéne máshogyan? Mi nem tetszik? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mi hiányzik? Mit kéne máshogyan? Mi nem tetszik? II. Értékeld a témát: -----

#2481 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 22. 21:02

Kép Kép :hemuveg:  :D
Faster! Harder! Cadaver!

#2482 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 21:05

Idézet: Cadaver - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 21:02

:hemuveg: :D

Hmm... Akkor rosszul emlékeztem! :D Mea culpa! :respect: ;)

Szerkesztette: Csokis 2007. 01. 22. 21:05 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2483 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 08:56

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 20:53

A gombok színe mindkét skinnel ugyan az, a háttér meg transzparens, ergo csak magát a gomb "felületére" (vagy hogy fejezzem ki magam?! :D) kellene a skype logót és feliratot rávarázsolni. :think: Szerintem. :)

És attól már működni fog? :Đ Vagy esetleg nem ártana egy szkriptet is mögé tenni?  :confused:  :p

Egyébként nem nagy kaland: http://www.skype.com...s/advanced.html
Tehát:

Szerkesztette: FakeJack 2007. 01. 23. 09:00 -kor

#2484 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 12:11

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 14:04

Jol van megadva az e-mailcimed? Spamek koze nem kerul be?

Jól, és régebben jött is a jelentés. Tegnap priviztem sokat valakivel, és akkor tűnt fel. Megpróbálok megadni egy másik címet... :think:

#2485 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 12:23

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. jan. 23., kedd - 8:56

És attól már működni fog? :Đ Vagy esetleg nem ártana egy szkriptet is mögé tenni?  :confused:  :p

Egyébként nem nagy kaland: http://www.skype.com...s/advanced.html
Tehát:

Ezzel a módszerrel direktben hívható egy skype felhasználó. Mellesleg minden skype-azonosító látható lenne az oldal forrásában. Szerintem ez nem jó ötlet. Minimum olyan védelem kellene ennek is, mint ami az icq vagy msn mögött van.

#2486 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 15:20

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. jan. 23., kedd - 12:23

Ezzel a módszerrel direktben hívható egy skype felhasználó. Mellesleg minden skype-azonosító látható lenne az oldal forrásában. Szerintem ez nem jó ötlet. Minimum olyan védelem kellene ennek is, mint ami az icq vagy msn mögött van.

Hát nem tudom mekkora védelem alatt áll, az MSN cím ,de könnyen kihalászható a forrásból, ami nem is meglepő, hiszen alapból amikor rákattintasz, nyilvános.
Pl. a tied:

......
                <td class='row2' align='left'><b>MSN azonosító:</b></td>
                <td class='row2' align='left'><input type='text' name='msnname' value='ha_kered_megadom@hotmail.com' size='40' class='forminput' onMouseOver="this.focus()" onFocus="this.select()"></td>
              </tr>
              <tr>
                <td class='row2' align='center' colspan='2'><a href="javascript:MsgrApp.LaunchIMUI('ha_kered_megadom@hotmail.com');">MSN üzenet küldése</a></td>

</tr>
              <tr>
                <td class='row2' align='center' colspan='2'><a href="javascript:MsgrApp.LaunchAddContactUI('ha_kered_megadom@hotmail.com');">MSN címlistához hozzáad</a></td>
              </tr>...

Nem tudom milyen védelemre gondoltál. :)

Szerkesztette: Socket 2007. 01. 23. 15:20 -kor

http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#2487 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 16:13

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. jan. 23., kedd - 12:23

Az adatoknal is lathato. Hiszen ha nem akarnam, hogy lathato legyen, akkor nem irnam oda, nem? :) Te szerintem az e-mailre gondolsz, az tenyleg igy mukodik.

#2488 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 19:22

Idézet: Socket - Dátum: 2007. jan. 23., kedd - 15:20

Hát nem tudom mekkora védelem alatt áll, az MSN cím ,de könnyen kihalászható a forrásból, ami nem is meglepő, hiszen alapból amikor rákattintasz, nyilvános.

Az a védelem, hogy egy javascript fut le, amikor rákattintasz az adott gombra, egyelőre pont elég, mert a keresőrobotok nem futtatják le ezeket a scripteket az erőforrásigényessége miatt.
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#2489 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 23. 19:29

Idézet: brd - Dátum: 2007. jan. 23., kedd - 19:22

Az a védelem, hogy egy javascript fut le, amikor rákattintasz az adott gombra, egyelőre pont elég, mert a keresőrobotok nem futtatják le ezeket a scripteket az erőforrásigényessége miatt.

Már csak azért sem, mert a script sikeres futtatásához be is kell jelentkezni a fórumba.

#2490 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 01:08

:)

Szerkesztette: Socket 2007. 01. 24. 01:10 -kor

http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#2491 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 15:00

Mielott valaki jelzi: a torrentes google hirdetes szuresehez kell egy kis atfutasi ido. :D
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2492 Felhasználó inaktív   olzoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 14:26

Hello
Sajnos elkövettem valamit és nem tudom visszacsinálni. Ha nyitok egy topikot pl a bolhán, akor a topik első oszlopábol eltünt az a jel amire rákattintva ki tudnám magamnak jelölni (bocsi hogy igy irom de nem tudom a nevét). Pl. Itt is !.  de más topikokban is ez van. Hogy tudnám visszavarázsolni? vagy mi lehet a gáz?

#2493 Felhasználó inaktív   olzoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 14:28

Hello
Sajnos elkövettem valamit és nem tudom visszacsinálni. Ha nyitok egy topikot pl a bolhán, akor a topik első oszlopábol eltünt az a jel amire rákattintva ki tudnám magamnak jelölni (bocsi hogy igy irom de nem tudom a nevét). Pl. Itt is !.  de más topikokban is ez van. Hogy tudnám visszavarázsolni? vagy mi lehet a gáz?
(eltüntetni a jobb gomb adblock image-vel tudtam) bár nem ez volt a szándékom.

#2494 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 14:38

Adok egyet kölcsön: Kép

#2495 Felhasználó inaktív   olzoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 14:59

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 15:38

Adok egyet kölcsön: Kép

:respect:  És hogy tegyem vissza hogy ha nyitok egy topikot akkor mindig ott legyen? meg hogy tüntettem el? És egyáltalán miért lehet eltüntetni?
Ráadásul ha bejelölök mások topikjába (hogy könyebben megtaláljam késöbb) akkor onnan is eltünik.
Például innen

Szerkesztette: olzoli 2007. 01. 25. 15:18 -kor

#2496 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 25. 22:56

Idézet: olzoli - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 14:59

:respect:  És hogy tegyem vissza hogy ha nyitok egy topikot akkor mindig ott legyen? meg hogy tüntettem el? És egyáltalán miért lehet eltüntetni?
Ráadásul ha bejelölök mások topikjába (hogy könyebben megtaláljam késöbb) akkor onnan is eltünik.
Például innen

Idézet

Aktív téma (nincs új hozzászólás)

Ez a jel magyarázata. :think: Bizonyos számú post után lesz ilyen színű, addig fehér. :think: Vagy nem értem, mit akarsz. :think:

#2497 Felhasználó inaktív   olzoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 01:15

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 23:56

Ez a jel magyarázata. :think: Bizonyos számú post után lesz ilyen színű, addig fehér. :think: Vagy nem értem, mit akarsz. :think:

Edig ezt arra használtam, hogy kijelöljem más szimüre az engem érdeklö topikokat.( Pl. a sajátomat is)  igy gyorsan megtaláltam akkor is ha lecsuszott közben. Most viszont eltünt a jel az elsö oszloprol. nem tudom kijelölni. Ha nyitok egy uj topikot, akkor már eleve nem is rak az elsö oszlopba semmit! Még nagyobb baj, hogy kijelöltem más topikját és arrol is eltünt. Kérlek nézd vissza az utolsó pár topikomat és láthatod. Segits létszives. Köszönöm elöre is.  Fentebb adtam linket is. természetesen a bolha kezdő topikján van a baj, és nem az aktuális , már megnyitott oldallal. Sajnos nem tudom jobban körbeirni  :think: :lama:

#2498 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 01:25

szerk.: semmi.

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 01. 26. 01:55 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#2499 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 07:28

Idézet: olzoli - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 1:15

Edig ezt arra használtam, hogy kijelöljem más szimüre az engem érdeklö topikokat.( Pl. a sajátomat is)  igy gyorsan megtaláltam akkor is ha lecsuszott közben. Most viszont eltünt a jel az elsö oszloprol. nem tudom kijelölni. Ha nyitok egy uj topikot, akkor már eleve nem is rak az elsö oszlopba semmit! Még nagyobb baj, hogy kijelöltem más topikját és arrol is eltünt. Kérlek nézd vissza az utolsó pár topikomat és láthatod. Segits létszives.   Köszönöm elöre is.  Fentebb adtam linket is. természetesen a bolha kezdő topikján van a baj, és nem az aktuális , már megnyitott oldallal. Sajnos nem tudom jobban körbeirni  :think:   :lama:

Ezek közül melyikre gondolsz?

Csatolt fájl:

#2500 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 08:42

Nem tudom, mások mit szólnak hozzá, nekem az egyetlen dolog, ami egy kicsit zavaró, hogy ha a klasszikus hwsw (drapp) színsémát használom, akkor nem lehet látni a hozzászólásokban, hogy melyik része link a hozzászólásnak. :) Ezzel nem tudom, hogy lehet-e csinálni valamit, vagy van-e rá igény..
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.