HWSW Informatikai Kerekasztal: Kétrétegű DVD+R DL és DVD-R írás, írók és lemezek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kétrétegű DVD+R DL és DVD-R írás, írók és lemezek DVD-9 írható változatban Értékeld a témát: -----

#1351 Felhasználó inaktív   soprano 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 19. 18:40

Egy kis segitség kéne , Dupla rétegü lemezt akarok irni és folyamatosan elszáll 50%-nál, Power Calibration Area Errorra hivatkozva eddig soha nem csinalt ilyet ,az iróm Pioneer 111D legujabb Firmware , verbatim Dvd+r DL lemez mi lehet a gond vki mondja meg pls , már tiszta ideg vagyok kidobtam a kukába 2 Dl lemezt ?! :mad: 
Ja és a program ImbBurn

Szerkesztette: soprano 2008. 07. 19. 19:06 -kor

#1352 Felhasználó inaktív   turho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 22:01

Idézet: soprano - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 19:40

Egy kis segitség kéne , Dupla rétegü lemezt akarok irni és folyamatosan elszáll 50%-nál, Power Calibration Area Errorra hivatkozva eddig soha nem csinalt ilyet ,az iróm Pioneer 111D legujabb Firmware , verbatim Dvd+r DL lemez mi lehet a gond vki mondja meg pls , már tiszta ideg vagyok kidobtam a kukába 2 Dl lemezt ?! :mad: 
Ja és a program ImbBurn

Én meg négyet, és kezdek letenni róla hogy laptoppal külső írót vezéreljek stabilan :(

Nálad viszont az író feje a ludas sztem....ha ez a felirat megjelenik, elgondolkodtató. És a 111-esek korábban halnak, azt vettem észre.

#1353 Felhasználó inaktív   cinopapa 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 30. 20:24

üdv mindenkinek újra...

egyszer már leirtam, de nem kaptam rá választ... esetleg valaki tud valami ötletet, hogy hogy oldjam meg a dolgot???

korábbi üzenetem:
már olvastam itt a fórumon hasonló problémákról, és probálgattam is ezt azt, de nem megy:
van egy NEC 4571A íróm... kb nem tudom mikor vettem, vagy 1,5 éve... kaptam, boltban vásárolt MEmorex DVD+R DL lemezeket, amit elvileg irnia kellene a NECnek, de mégsem irja...
elsőre Nero 6.6.0.6-tal probálkoztam (tudom, régi, de szeretem...  ) azt irta ki, hogy nem lehet egymenetes DAO módban irni, és amúgy is incompatible media... jah egyébként DVD video file-okat akartam irni a winyomról....
na akkor elkezdtem olvasgatni itt...
feltettem a Liggy's and Dee's  féle 1.01 firmware including Booktype and RPC1 patch-t, de akkor sem ment, megpróbáltam a DVDdecrypteremmel (bár ez is régi) de ez sem ment...  utolsó próbaként megprobáltam az itt irt ImgBurn-nel de az is, mint a többi azt hajtogatta, hogy az ÉN íróm, nem tudja megirni EZT a lemezt...
most akkor én vagyok béna? vagy a lemez rosz? vagy a Nec töketlenkedik???

előre is köszönöm a  segítséget..

üdv, cinopapa

#1354 Felhasználó inaktív   mitvisz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 13. 16:22

Szintén Memorex dvd+r dl -(ritek s04) . A DL miatt vettem uj írót (Pioneer dvr216d) , az elsőt megírta ,utána zsinórba 4-et elrontott ( megírja de az ellenőrzésnél kb 75% nál error).
Próbáltam Nero8-al Imgburn-el  egykutya. Az előző csomagból 10-ből 7 lett jó a melóhelyi USB-s íróval.
Most ez ennyire vacak vagy kifogtam egy hibás írót , vagy én bénázok ?

#1355 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 13:01

Hát én Pio 112d-vel már elég sok DL lemezt írtam (általában eredeti karcolódni kezdő koncert dvd-ket másoltam egy ismerősömnek), mind Verbatim volt és még egy se lett rossz, szóval szerintem vegyél egyet próbaképpen és ha jól megírja, akkor térj át ezekre a lemezekre. Kicsit drágább, de szerintem a 10-ből 7 jó se olcsóbb arányaiban.

Szerkesztette: Orgi 2008. 09. 14. 13:02 -kor

#1356 Felhasználó inaktív   mitvisz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 15:45

Hát valószínűleg nálam lessz a gond , mert a melóhelyen megint ment az írás (vagy a gép, vagy az író ).És a Verbatimot is ki fogom próbálni.

#1357 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 12:47

Üdv!

Külső, usb-s dvd író vásárlását tervezem. Tudna valaki tanácsot adni? LG GSA-E60N, Samsung 20x SE-S204S/EUWN(M), Samsung SE-S224Q/EUBN: ezeket találtam eddig, mint tápegységgel rendelkező, "normál" méretű írók, de nem tudok dönteni köztük, illetve lehet, hogy van jobb megoldás is.

Thx.

Ps.: Csak remélni tudom, hogy belefér a topicba a kérdésem...

Szerkesztette: desiderius 2008. 09. 16. 12:48 -kor

#1358 Felhasználó inaktív   Cyber_net 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 14:19

Üdv mindenkinek!

A problémám a következő: egy HDDVD-ről készített kb. 8 GB-os mkv fájlt szeretnék kiírni dupla rétegű lemezre, egészen pontosan 8x írható Verbatim DVD+R DL lemezről van szó. ImgBurn-nel készítettem az mkv fájlból egy iso képfájlt, de amikor a képfájlt szeretném ugyanúgy ImgBurn-nel felírni a DVD-re, rögtön hibaüzenetet kapok és el sem kezdi. A vicc az h kb 2 hónapja ugyanilyen lemezre ugyanilyen kb 7-8 gigás mkv fájlt Nero7-tel sikerült felírnom, most viszont se Nero-val se ImgBurn-nel nem megy. Ha jól vettem ki a hibaüzenetből, akkor a rétegtöréssel van vmi gond, azt nem tudja rendesen beállítani a lemezen, ezért el sem kezdi.
A kérdésem, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a dolgot? Hogy tudom ImgBurn-ben beállítani, hogy hol legyen a rétegtörés?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv,
Cyber

#1359 Felhasználó inaktív   Crash7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 04. 19:40

Hello!

Most éppen egy DVD író vásárlása előtt állok, a lényeg az lenne, hgy a DL lemezeket tudjam írni vele. Mindenképpen Pioneer írót vennék, és 2 lehetőségem lenne. Az egyik egy Pioneer DVR-116D típusú a másik pedig DVR-216D. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik a jobb választás, melyik a megbízhatóbb. A két gép ára szinte teljesen megegyezik, nagyjából a tulajdonságaik is. Ha valaki tudna segíteni a választásban valami info-val azt szívesen venném. Előre is köszi!

Crash7

#1360 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 04. 20:50

Idézet: Crash7 - Dátum: 2008. dec. 4., csütörtök - 20:40

Hello!

Most éppen egy DVD író vásárlása előtt állok, a lényeg az lenne, hgy a DL lemezeket tudjam írni vele. Mindenképpen Pioneer írót vennék, és 2 lehetőségem lenne. Az egyik egy Pioneer DVR-116D típusú a másik pedig DVR-216D. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik a jobb választás, melyik a megbízhatóbb. A két gép ára szinte teljesen megegyezik, nagyjából a tulajdonságaik is. Ha valaki tudna segíteni a választásban valami info-val azt szívesen venném. Előre is köszi!

Crash7

Teljesen mindegy, a megírt lemezek "minősége" bőven nem csak az írótól függ majd, s egyik sem múlja felül a másikat, már ami a megbízhatóságot illeti.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1361 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 20:45

Üdv
Nemrég vettem Memorex DL lemezt. Hát izé. Nem ismeri az íróm, így vehetek újra lemezt. Eddig Philipset használtam. Megvagyok vele elégedve. Milyen a Verbatim DL lemez? Sztetek menne az írómban?
NEC ND-4570A

#1362 Felhasználó inaktív   blattida 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 22:05

Idézet: tom007 - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 21:45

Üdv
Nemrég vettem Memorex DL lemezt. Hát izé. Nem ismeri az íróm, így vehetek újra lemezt. Eddig Philipset használtam. Megvagyok vele elégedve. Milyen a Verbatim DL lemez? Sztetek menne az írómban?
NEC ND-4570A

Hello!

Az egyik legjobb lemez. Nincs vele kompatibilitási probléma...az eníszíd is szeretni fogja.
"Egyszer itt minden a Tiéd lesz, fiam. A függöny, apám?"

#1363 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 23:58

Idézet: blattida - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 23:05

Hello!

Az egyik legjobb lemez. Nincs vele kompatibilitási probléma...az eníszíd is szeretni fogja.

Biztos ez? Mert páran azt mondják, hogy lehet nem fog menni
Amúgy az íróm fw-je 2006-os.

#1364 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 10:28

TDK-s double layeres DVD-re kiírtam dolgokat és nem tudom beolvasni, pedig az írás után vissza is ellenőriztem. Az író PIO 110D. A DVD író progiban (Ashampoo Burning Studio) pedig látom, hogy mi van ráírva csak Total Commanderben meg Sajátgépben nem. Lehet ezzel valamit kezdeni még? :think:

#1365 Felhasználó inaktív   Drainville 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 14:11

Sziasztok!

Nemrég vettem egy Pioneer DVR-216D DVD írót, és mindenhol az szerepel a műszaki adatai között, hogy tudja olvasni/írni a dual layer lemezeket. Ahogy utánanéztem, viszont nem minden szoftver támogatja, ezért leszedtem olyanokat (CDBurnerXP, Infrarecorder; Nerot nem kedvelem a mérete miatt és a micro változat nem tudja a dualt elvileg), amik támogatják. A problémám az, hogy ha beteszek egy írható dual layer lemezt, senki sem látja, egyik program sem. Szerintetek mi lehet a megoldás? Hagyományos 4,7 GB lemezeket amúgy már írtam vele, teljesen problémamentesen. Segítségeteket előre is köszi! Egyébként a firmware-t frissítettem a legújabbra, és nem befolyásolta a 'működését'.

#1366 Felhasználó inaktív   tom007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 16:38

Idézet: Drainville - Dátum: 2008. dec. 6., szombat - 15:11

Sziasztok!

Nemrég vettem egy Pioneer DVR-216D DVD írót, és mindenhol az szerepel a műszaki adatai között, hogy tudja olvasni/írni a dual layer lemezeket. Ahogy utánanéztem, viszont nem minden szoftver támogatja, ezért leszedtem olyanokat (CDBurnerXP, Infrarecorder; Nerot nem kedvelem a mérete miatt és a micro változat nem tudja a dualt elvileg), amik támogatják. A problémám az, hogy ha beteszek egy írható dual layer lemezt, senki sem látja, egyik program sem. Szerintetek mi lehet a megoldás? Hagyományos 4,7 GB lemezeket amúgy már írtam vele, teljesen problémamentesen. Segítségeteket előre is köszi! Egyébként a firmware-t frissítettem a legújabbra, és nem befolyásolta a 'működését'.

Használd az ImgBurn-ot. Kicsi, és ingyenes. :up:

#1367 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 19:11

Idézet: Warton - Dátum: 2008. dec. 6., szombat - 11:28

TDK-s double layeres DVD-re kiírtam dolgokat és nem tudom beolvasni, pedig az írás után vissza is ellenőriztem. Az író PIO 110D. A DVD író progiban (Ashampoo Burning Studio) pedig látom, hogy mi van ráírva csak Total Commanderben meg Sajátgépben nem. Lehet ezzel valamit kezdeni még? :think:

Ha el tudod menteni image-be, s újra felírni. De jó trükk, ha mások nem tudják... Végülis fel van írva... Ja, tudom, ez téged nem tesz nyugodtabbá.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1368 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 19:17

Öööö, esetleg magyarul újra nekifutnál?! :think:

#1369 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 20:18

Ha találsz az Ashampoo Burning Studio-ban olyan funkciót, hogy adott track mentése image-be, vagy képfájl-ba, akkor za lehet a megoldás.

Nero tud ilyet. Ott is le lehet menteni egy track-et (durván 1 session-t). Előfordull régebben, multisession lemezeknél, hogy rosszul, vagy le nem zárt session-ök miatt egyes régebbi session-ök "láthatatlanok" maradtak. Ott mondjuk az volt a gond, hogy az "új" tartalomjegyzéket nem helyesen írta fel, ezért mondjuk a régi tételek nem kerültek bele, mintha törölve lettek volna a lemezről, DE hozzá lehetett férni a régi, már lezárt session-ök cuccaihoz is, lementeni image-be (pl. ISO-ba), bemountolni mondjuk Daemon Tools-ba, s látni a tartalmát.

Így "ki tudod nyerni" a hiányzó tartalmat: lementeni ISO-ba a lemezt (ill. annak egy track-jét, majd attól függ, mit fog látni a program rajt'), felmountolni Daemon Tools-ba, s ha ott is látható a tartalom, akkor már ki tudod másolni, s felírni ismét.

Azt gondolom, hogy írásnál lehetett valami balhé. Volt esetleg valami warning? (réteghatárra gondolok)

#1370 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 23:04

Nem, semmi, ezért is furcsállom.

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68