üdv mindenkinet, talán jár még ide vki...

lenne egy kisebb (eh inkább nagyobb) probléma. történt egyszer, hogy békésen gépezgetek, egyszercsak elkezd olyat csinálni (amit néha nagyritkán máskor is szokott csak nem ien következményekkel), hogy 2mp-ig működik, aztán fél percig halál (töltőlámpa is ki van akadva), majd ismét 2mp működés... gondoltam megpróbálom újraindítani de gyakorlatilag lehetetlen volt, ezért maradt a reset (mint eddig is). ezután azonban a töltőkukac tölt 2-3 percet (közben töltőlámpácska szép szabályos időközönként villog) aztán újraindul. legutolsó helyes beállítással is. nosza, javitsuk meg hátha elszállt vmi. telepítőcd be, akarok-e cdről indítani, igen. setup töltőcsíkocskája csak rohangál, töltőlámpa ua mint winfos indításkor. 2-3 perc múlva pikk, kikapcsol.
hát kb ennyi lenne, én mondjuk alaplapra tippelnék merhogy mindig ugyanannál a résznél hal, nem random mint az memóriánál szokott lenne, viszont az alaplapi led ég, hogy kap áramot és az integrált hálókártya is szorgalmasan ég, és tulajdonképpen a töltőcsíkokig remekül működik (BIOS pl), szóval nem tudom igazán...
a gép meg mindenféle ami bennevan:
ASUS A7V600-X alaplap
ATI radeon 9600xt 128mb videokari
AMD 3200+ (32 bites elvileg) (húzva van az órajele, kb +200mhz, mióta megvan a gép (5 éve kb))
1024+512 RAM (mind2 kingmax)
egy 450W-s és egy 400W-s táp (mivel a 450-es nem ad le 450et, ezért kell kisegítő, de így van már fél éve...)
Leadtek WinFast tvxp express tuner
160 SATA, 2db 120 ATA vincsi +1 DVDíró meg egy floppydrive