idézet:
Ezt írta narumon:
Semmiben. A04 a Kitnek a neve, ebben van szoftver is. A 104 magának a drivenak a neve ami az A04 kit ben is szerepel vagy magában OEMként. Nekem már volt egy Nero szoftverem szal nekem nem kell a kit.
Én Szegeden vettem a Fefo Kftnél.. Egy hét alatt jön meg.[/quote]
Hát oda nem utazok le, hogy egy hetet várjak rá
Persze biztos szép környék...
Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról.
Elküldve: 2002. 09. 12. 13:19
Elküldve: 2002. 09. 12. 13:43
idézet:
Ezt írta nova:
Hát oda nem utazok le, hogy egy hetet várjak rá
Persze biztos szép környék...[/quote]
Vagy felhivod őket és megbeszéled hogy csak lemész érte ha ott van, vagy beszélsz a pesti fefoval ebben a kérdésben, bár ott lehet árlista áron adják ami 90netto de lehet hogy az csak baromság szinten meghy. mondjad nekik hogy szegeden ennyi oszt kész...![]()
Elküldve: 2002. 09. 12. 13:47
[ 2002. szeptember 12.: Gandalf szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 12. 14:45
idézet:
Ezt írta Gandalf:
Vagy felhivod azt a számot amit megadtam, 72+fáért ott is van...70-ért most hirdetnek egy a03-at a neten egyébként, 50-ért meg philips +-osat, de szerintem az az itteni forumozó haverunk
[ 2002. szeptember 12.: Gandalf szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Kell a +os a ráknak
A számot meg hivtam de ott nem veszi fel senki![]()
Elküldve: 2002. 09. 12. 18:14
idézet:
Ezt írta narumon:
Kell a +os a ráknak
A számot meg hivtam de ott nem veszi fel senki[/quote]
Felveszi. Csakhogy az 1x írható 520, a 2x hatszázvalamennyi.
Neked is hülyén vijjog az író, amikor beolvassa az üres lemezt írás elött? És van ebben az íróban buffer underrun? Mert a nero kiírja, hogy van, de hiszi a piszi.
Egyébként a neronál már nem lehet visszahozni a régi designt? Mert az új ismeri csak meg az írót, de annak új arculata van és marhára nem egyszerű...
Elküldve: 2002. 09. 13. 08:34
idézet:
Ezt írta nova:
Felveszi. Csakhogy az 1x írható 520, a 2x hatszázvalamennyi.
Neked is hülyén vijjog az író, amikor beolvassa az üres lemezt írás elött? És van ebben az íróban buffer underrun? Mert a nero kiírja, hogy van, de hiszi a piszi.
Egyébként a neronál már nem lehet visszahozni a régi designt? Mert az új ismeri csak meg az írót, de annak új arculata van és marhára nem egyszerű...[/quote]
Nekem elég az 1x irhato is... és mi a márkája?
Buffer Underrun van benne mégpedig a Seamless Link vagy hogyhivják fajta.
Hát nekem 5.5.9 vagy melyik nero van az csuma ugyanúgy néz ki mint az elődei és jól is működik... Nem tudok designváltásról...
Elküldve: 2002. 09. 13. 08:36
idézet:
Ezt írta nova:
Neked is hülyén vijjog az író, amikor beolvassa az üres lemezt írás elött?[/quote]
Ja igen nekem is sivi sivi bár inkább cd irás előtt hallatszik dvdnél annyira nem vettem észre.
Elküldve: 2002. 09. 13. 09:38
idézet:
Ezt írta narumon:
Nekem elég az 1x irhato is... és mi a márkája?
Buffer Underrun van benne mégpedig a Seamless Link vagy hogyhivják fajta.
Hát nekem 5.5.9 vagy melyik nero van az csuma ugyanúgy néz ki mint az elődei és jól is működik... Nem tudok designváltásról...[/quote]
Letöltöttem az 5.5.9.6 -ost az még nem ismerte meg az írót. De mintha az is másképp nézne ki. Igazából a nérot csak adatmentésre használtam mindig, így nekem csak egy dolog volt fontos, hogy felismerje az íróm. Ezért eddig jó volt az LGhez, Teachez az 5.5.5.1-es verzió is.
Az 5.5.9.9 -es már ismeri a DVD-t, de annak más a képe. Teljesen olyan mintha hülyegyerekeknek találták volna ki. Viszont eltünt egy csomó jó dolog.
A DVD-R márkájáról nem tudok sokat, de a mi írónkhoz hasonlót árulnak még a lemezeken kivül. Szóval meg tudod kérdezni, hogy jó-e hozzá.
[ 2002. szeptember 13.: nova szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 13. 13:41
idézet:
Ezt írta nova:
Letöltöttem az 5.5.9.6 -ost az még nem ismerte meg az írót. De mintha az is másképp nézne ki. Igazából a nérot csak adatmentésre használtam mindig, így nekem csak egy dolog volt fontos, hogy felismerje az íróm. Ezért eddig jó volt az LGhez, Teachez az 5.5.5.1-es verzió is.
Az 5.5.9.9 -es már ismeri a DVD-t, de annak más a képe. Teljesen olyan mintha hülyegyerekeknek találták volna ki. Viszont eltünt egy csomó jó dolog.
A DVD-R márkájáról nem tudok sokat, de a mi írónkhoz hasonlót árulnak még a lemezeken kivül. Szóval meg tudod kérdezni, hogy jó-e hozzá.
[ 2002. szeptember 13.: nova szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Hát nekem a régebbi nero is tökéletesen kezelte a pioneert. Én mindenre a nerot használtam eddig is. Nem lehet hogy neked az elején a varázsló vagy mi jön be? Ezt ki lehet kapcsolni.. szal elméletileg nekem ugyanugy néz ki a nero már évek óta. :o
Elküldve: 2002. 09. 13. 14:37
idézet:
Ezt írta nova:
Letöltöttem az 5.5.9.6 -ost az még nem ismerte meg az írót. De mintha az is másképp nézne ki.[ 2002. szeptember 13.: nova szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nos... A Nero ugyanúgy néz ki mint régebben. DE !
Ha feketelistára tett "serial"-t használsz hozzá, akkor nem a "régi" néró, hanem a lebutított Nero-Mix (vagy mi a csoda) indul el.
Ha hivatalos a reg akkor pöpecül a régi arculattal műxik![]()
Elküldve: 2002. 09. 13. 17:53
Elküldve: 2002. 09. 13. 23:04
idézet:
Ezt írta PPeter:
A NeroMIX az egy külön szoftver, amiről Te beszélsz (ami "büntiből" jön be, vagy mert program telepítésekor a Rendszergazda kapott csak jogosultságot a full verzió futtatására) az a NeroExpress.[/quote]
Na ez jön be. De miért nem nyögi be, hogy rosszul gépeltem be a serialt, ahelyet hogy szívat szó nélkül?
Egyébként ez a legnagyobb szemétség, hogy az ember megvesz egy nerot és ha új írót vesz, akkor vegyen másikat, mert az írót nem ismeri fel. Pedig adatmentésre a nero 1.0 is elég lenne. Nekem nem kell, hogy kijátszon akármilyen védelmet, vagy akármit, én csak adatot akarok kiírni. Így semmi újdonságra nincs szükségem, csak arra, hogy müködjön.
[ 2002. szeptember 14.: nova szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 13. 23:12
Elküldve: 2002. 09. 14. 08:34
idézet:
Ezt írta nova:
Na ez jön be. De miért nem nyögi be, hogy rosszul gépeltem be a serialt, ahelyet hogy szívat szó nélkül?
Egyébként ez a legnagyobb szemétség, hogy az ember megvesz egy nerot és ha új írót vesz, akkor vegyen másikat, mert az írót nem ismeri fel. Pedig adatmentésre a nero 1.0 is elég lenne. Nekem nem kell, hogy kijátszon akármilyen védelmet, vagy akármit, én csak adatot akarok kiírni. Így semmi újdonságra nincs szükségem, csak arra, hogy müködjön.
[ 2002. szeptember 14.: nova szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Hát azért teszem azt ha veszel egy cdirót mostanában ahhoz adnak egy 5.x-es nerot (amihez nem adnak szoftvert ott már valami nem stimmel)... utána frissités ingyen van neroéknál. Szal szerintem teljesen okés a dolog.
Elküldve: 2002. 09. 14. 08:35
idézet:
Ezt írta nova:
Miért tart 6MB adatot kiírni egy DVD-re kb. 14 percig? Oké, hogy 1x-esen írók, de nem lassú ez egy kicsit?[/quote]
Hát nem tom, valami nem stimmelhet.. nem szabadna hogy ennyi ideig tartson bár ki tudja... soha nem irtam még ilyen kevés adatot dvdre... tényleg miért akarsz ilyen kis adatot dvdre irni? Asszem egyébként halottam valami olyanról hogy ha 300MB alatt irsz akkor valami nem stimmel de már nem tudom hogy mi volt ez.
Elküldve: 2002. 09. 15. 00:10
idézet:
Ezt írta narumon:
Hát azért teszem azt ha veszel egy cdirót mostanában ahhoz adnak egy 5.x-es nerot (amihez nem adnak szoftvert ott már valami nem stimmel)... utána frissités ingyen van neroéknál. Szal szerintem teljesen okés a dolog.[/quote]
Frisssítés alatt mit értesz? Nekem az 5.5.5.1 tökéletesen müködött (mégcsak nem is drive függő volt) és azt upgradeltem. Aztán kellett volna neki egy új szám...
Elküldve: 2002. 09. 15. 00:13
idézet:
Ezt írta narumon:
tényleg miért akarsz ilyen kis adatot dvdre irni?[/quote]
Teszt jellege lenne a dolognak, de így lassan tele is írhatom a DVD-RW lemezt.
Elküldve: 2002. 09. 15. 11:00
idézet:
Ezt írta nova:
Frisssítés alatt mit értesz? Nekem az 5.5.5.1 tökéletesen müködött (mégcsak nem is drive függő volt) és azt upgradeltem. Aztán kellett volna neki egy új szám...[/quote]
Nem tudom még sohasem frissitettem de elméletileg ugy kéne lennie hogy az upgrade nem kér számot. Legalábbis a megvásárolt neronál tuti nem... Lehet hogy az irókhoz ilyen szempontból lightosabb változatot adnak nem tudom...
Elküldve: 2002. 09. 15. 11:01
idézet:
Ezt írta nova:
Teszt jellege lenne a dolognak, de így lassan tele is írhatom a DVD-RW lemezt.[/quote]
Szerintem próbáld ki hogy 300MBnál többet irsz a lemezre tesztként. Időben az se lesz több...
Elküldve: 2002. 09. 15. 14:47
es minden jo volt csak a magyar felirat amit rajta hagytam az transparens lett es a dvd olvaso 19ik chaptertol vegig fut es nem jatsza tovabb (talan mer 2,4x) mivel powerdvd szepen jatsza....Ha valaki tud segiteni annak orulnek ;]
thx

Súgó
A téma zárva.