HWSW Informatikai Kerekasztal: Teszteljük az írható DVD lemezek minőségét! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Teszteljük az írható DVD lemezek minőségét! Értékeld a témát: -----

#1441 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:19

NEC 3540 (6.firm)

Verbatim DVD-R 16x@16x.
Burszt teszt:
Kép
SUM1 teszt:
Kép
TA belső:
Kép
TA középső:
Kép
TA külső:
Kép
firefox+foobar+mplayerc

#1442 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 09:22

NEC 3540 (6.firm)

Verbatim DVD-R 16x@16x.
Burszt teszt:
Kép
SUM1 teszt:
Kép
TA belső:
Kép
TA középső:
Kép
TA külső:
Kép
firefox+foobar+mplayerc

#1443 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 09. 20. 12:29

Milyen programot tudtok ajánlani tesztelésre ? Lehetőleg az lenne a legjobb ha Free lenne.
Amivel tesztelted, az csak plextor írókhoz jár igaz ? Nekem LG van, így valóyszínűleg nem elérhető hozzá.

Most vettem egy henger 50 db-os Platinum DVD+R 8x-t . Happy, zépen letesztelted a lemezeket, gratulálok. Mit értesz azon, hogy a platinumból van jobb és rosszabb guriga ? Miből lehet megkülönböztetni ?

Szerkesztette: GoodSpeed 2005. 09. 20. 12:41 -kor

#1444 Felhasználó inaktív   balazs-_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 18:16

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 13:29

Milyen programot tudtok ajánlani tesztelésre ? Lehetőleg az lenne a legjobb ha Free lenne.
Amivel tesztelted, az csak plextor írókhoz jár igaz ? Nekem LG van, így valóyszínűleg nem elérhető hozzá.

Most vettem egy henger 50 db-os Platinum DVD+R 8x-t . Happy, zépen letesztelted a lemezeket, gratulálok. Mit értesz azon, hogy a platinumból van jobb és rosszabb guriga ? Miből lehet megkülönböztetni ?

szerintem a Nero CD-DVD Speed nevű progi megfelelne. A PI/PO tesztprogik meg csak specko iron futnak. LG n nem  :D

#1445 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 20. 18:57

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 13:29

A platinumnál 2 gurigám volt, az egyikben levőknek a minőségtesztjénél a POE meg a PIF értékek nem tömörülnek annyira. :) (ennyi)
firefox+foobar+mplayerc

#1446 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 09. 20. 21:02

Idézet: happy_harry - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 17:57

A platinumnál 2 gurigám volt, az egyikben levőknek a minőségtesztjénél a POE meg a PIF értékek nem tömörülnek annyira. :) (ennyi)

Köszi a választ ;)

#1447 Felhasználó inaktív   balazs-_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 16:18

van valakinek Verbatim DVD+R 16X -os lemeze 8X-osan meirva? engem ennek a teszt eredménye érdekelne. PI/PO eredmények is! ha van valakinek iylen lemeze és van lehetősége rá hogy tesztelje akkor kérem szépen az eredményleket tegye ki ide! köszönöm!

#1448 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 16:48

Idézet: happy_harry - Dátum: 2005. szept. 20., kedd - 8:15

Teszteltem egy-két lemezt plextor716-tal. Mindet NEC3540 gyári firmware-rel (6. volt benne alapból) írtam.
...

:respect:  :respect:  :respect:

(Mellesleg jól látszik, miért is szeretem annyira a Platinumot. :) )

#1449 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 18:07

Idézet: Etele - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 17:48

:respect:  :respect:  :respect:

(Mellesleg jól látszik, miért is szeretem annyira a Platinumot. :) )

Elég jók lettek a TA tesztek is... :up:
firefox+foobar+mplayerc

#1450 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 18:12

Isten ments hogy pofátlan legyek (dolgoztál eleget eddig is a közösség okítására), de egészen véletlenül nincsen letesztelni való Ridisc 4x DVD+R (ricoh alapanyagú!) a közeledben? :D

Azt hiszem a következő eresztésem ilyen lemez lesz, a Ricoh média rettentően bevált nálam, és hátha kiokosítasz egy-két grafikonnal vásárlás előtt... :)

#1451 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 20:14

Idézet: Etele - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 19:12

Isten ments hogy pofátlan legyek (dolgoztál eleget eddig is a közösség okítására), de egészen véletlenül nincsen letesztelni való Ridisc 4x DVD+R (ricoh alapanyagú!) a közeledben? :D

Azt hiszem a következő eresztésem ilyen lemez lesz, a Ricoh média rettentően bevált nálam, és hátha kiokosítasz egy-két grafikonnal vásárlás előtt... :)

Sry, de nincs ilyen lemezem, gondoltam rá, hogy beszerzek ilyet, csakhát ridisc-et, meg egyébb olcsóbbat nem veszek, inkább megfizetem a 16x-es Verba minuszt, és elvagyok boldogan...
A plextort meg vissza kellett passzolnom havernak (vidék, stb, szal nem lesz asszem több ilyen tesztem :( ).  :up:
firefox+foobar+mplayerc

#1452 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 21:58

Kár. :)

Egyébként én nem félek a Ridisc-től, anno vettem 8x DVD-R-t, MCC MID-eset (direkt vadásztam rá), és nagyon bevált. :respect: Gondolom a Ricoh alapanyagú +-os sem lehet rossz. :)

#1453 Felhasználó inaktív   Guco 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 22. 17:11

Hali!

Van 2 fajta TDK DVD+R 25-ös hengerem. Az egyik hengerben lévő dvd-k elég gagyi, ilyen nyiszegős hangot adnak, ha megmozgatom őket egymásra rakva, a másik egyáltalán nem csinál ilyet, és minőségi érzete van. Namost már ez is nyanús nekem. És mikor betettem és megnéztem az azonosító kódjait, különbözőek voltak. Az egyik (a nyiszegős :)): Gyártó: CMC , Kód: CMC MAG E01
A másik: Gyártó: MBIPG101 R04 , Kód: nincs írva.
Szóval a kérdés az melyiket tartsam meg, melyik a jobb?
(Illetve zárójelben megjegyezném, hogy haverom már írt a nyiszegős fajtából (CMC) 8-10 db-ot, 8x-osan, és eggyet se rontott, de én azért megszeretném tudni melyik a jobb, melyik az eredeti(??).)

Szerkesztette: Guco 2005. 09. 22. 17:22 -kor

Konfig: AMD 2600+@3000+, Thermaltake Vulcano 11, ASUS A7N8X, 1 GB DDR400 RAM, inno3D GeForce 6800, LG H20L Lightscribe DVD-RAM, 280 GB Maxtor, Acer AL1715 17" TFT-LCD, Creative Inspire P380 2.1, TrendNET WLAN PCI adapter, Genius SlimStar bill., Logitech MX518

#1454 Felhasználó inaktív   sdi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 17:32

Idézet: Guco - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 18:11

Hali!

Van 2 fajta TDK DVD+R 25-ös hengerem. Az egyik hengerben lévő dvd-k elég gagyi, ilyen nyiszegős hangot adnak, ha megmozgatom őket egymásra rakva, a másik egyáltalán nem csinál ilyet, és minőségi érzete van. Namost már ez is nyanús nekem. És mikor betettem és megnéztem az azonosító kódjait, különbözőek voltak. Az egyik (a nyiszegős :)): Gyártó: CMC , Kód: CMC MAG E01
(Illetve zárójelben megjegyezném, hogy haverom már írt a nyiszegős fajtából (CMC) 8-10 db-ot, 8x-osan, és eggyet se rontott, de én azért megszeretném tudni melyik a jobb, melyik az eredeti(??).)

Valószínüleg mindkettő eredeti, a CMC-s lemezt én is használtam /NEC 3540/, nem rossz.
Sdi

#1455 Felhasználó inaktív   happy_harry 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 17:38

Hali!

Általában a CMC-set szokták jobbank mondani, talán tartósabb, de a PIE/PIF tesztekben nagyon remekel az MBI (bár ez annyira sokat nem jelent). Egy érdekesség, hogy a gurigás (cakebox) kivitelű csomagoknak a tetejét ha meglesitek az OPEN CLOSE ilyen betűtípussal van írva, az általában CMC gyárat sejtet (ez főleg a Verbatimoknál tuti), asszem ez a kalapos vagy Sans Serif típus (de lehet hogy pont a Serif :) ).
firefox+foobar+mplayerc

#1456 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 19:03

Hali!

Valszeg eredeti mindegyik, emellett egyik se gagyi. Bár én Istenítem az MBIPG lemezket, szerintem az jobb. Ha tehetném, be is vásárolnék ilyen lemezekből, de sajna kívülről nem látszik, hogy éppen mit is tartalmaz az adott guriga :( .
42

#1457 Felhasználó inaktív   Guco 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 19:10

Aha, tehát mindenki azt mondja, hogy mind2 lemezzel jól járok.
BigBear! Mi alapján Isteníted ezeket a lemezeket?

Szerkesztette: Guco 2005. 09. 22. 19:14 -kor

Konfig: AMD 2600+@3000+, Thermaltake Vulcano 11, ASUS A7N8X, 1 GB DDR400 RAM, inno3D GeForce 6800, LG H20L Lightscribe DVD-RAM, 280 GB Maxtor, Acer AL1715 17" TFT-LCD, Creative Inspire P380 2.1, TrendNET WLAN PCI adapter, Genius SlimStar bill., Logitech MX518

#1458 Felhasználó inaktív   XGOD 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 20:04

Verbatim Pearl White 8x+R-es lemezrol tudtok valamit?
Gyartokod: CMC MAG E01
Furcsa nekem, hogy nem MCC-s.

#1459 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 20:09

Idézet: XGOD - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 21:04

Verbatim Pearl White 8x+R-es lemezrol tudtok valamit?
Gyartokod: CMC MAG E01
Furcsa nekem, hogy nem MCC-s.

Sokadszorra leírjuk: nincs vele semmi gáz. CMC gyártmány, jó lemez.

#1460 Felhasználó inaktív   balazs-_ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 20:23

az összes DVD+R 16X-os Verba lemezek 8X irasa utáni vissza ellenőrzésekor a Nero a következő ábrát rajzolja ki:

kéréds: márt csökken le mind1ik sebessége pont 4 giga körül ?

http://kepfeltoltes.hu/050922/PLEXTOR_DVDR...740A_1.01_2.jpg

kerdes2: én  a múltkor azt kérdeztem hogy a CDSpeed ben nem -e lehet fix sebességgel visszaellenőrizni a lemezeket? arra gondoltam hogy ne 4X-esről indulva pörögjön fl a maximális megadott sebességre hanem pl az elejétől kezdve 8X-osan olvassa végig a lemezt mint pl irásnál, hogy fix sebesség van. iylet lehet? műármint hogy ne csak a végére vigye fel 8X-osra az olvasási sebességet?

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.