Én a Pioneer 108-cal olvastattam vissza (amivel írtam), rögtön írás után, és a Total Commanderrel csináltam egy sima VIDEO_TS copy-t winyóra. Olvass vissza, az eredményeket leírtam. Az új lemeztusoknál csinálok egy ilyen "sima visszaolvasási tesztet", és mint írtam, a lemez, ilyen minimális tesztecskénél, ha ez ennek nevezhető egyáltalán a profi tagtársakéhoz képest, a leggyengébb lemezemhez képest is xar a lemez utolsó harmadában. A Nero Speed görbe lezuhan katasztrófálisan, a Totál Commanderrel való másoláskor leesik a másolási sebesség kb/sec-re (!!), a 13-16MB-sec helyett, azaz az író olvasásnál szinte a legkisebb olvasási sebességgel tudja valahogy "lekaparni" az utolsó harmadban lévő adatokat.
2X olvasva biztos jobb a görbe. Asztaliban is jó a lemez, de a többi lemezemhez képest xar. A 2 éves RIDATA 4X is tök jó a mai napig. Néha megnézem. Ha most ilyen Xar a TYG03, akkor 2 év múlva már nem biztos, hogy le tudja olvasni a lemez utolsó harmadát egy író, de az is lehet, hogy ilyen marad.
Nem vagyok megelégedve vele, a TYG03-mal, amit Pioneer 108-cal írtam, és ugyanazom eszközzel, írás után "visszaolvastam." Ettől még a lemez lehet jó, de az én írómban gyengus. Ennek esetleges okaira már rá lett mutatva korábban.
Szerkesztette: Macska 2006. 02. 04. 16:58 -kor