HWSW Informatikai Kerekasztal: Teszteljük az írható DVD lemezek minőségét! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Teszteljük az írható DVD lemezek minőségét! Értékeld a témát: -----

#2141 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 31. 16:03

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 15:52

Én is csak ajándékba kaptam GAI-tól. :Đ

Hehe, jó kis ajándék, legközelebb levélbombával fog kedveskedni, vigyázz a sráccal. :D :D

#2142 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 03. 31. 17:25

ha már ajándék. én kb.  30 ilyen korongot fgok rosszakaróimnak elajándékozni. kb 10-et nem tudott az csak és kizárólag adatmentésre használt régi 4x-es lg beolvasni, abból is kettőn a cdcheck bogarászott egy órát az utolsó 100 megán (még van vissza 2 ilyen) a nec amit beolvasott annak is fele  4 giga felett ökörhugyozás szinten ment cska. bővebben a  NEC ND-4550A/4551A totyikban. hajlanék rá, h hamis verba....
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 04. 01. 14:32

Idézet: Etele - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 17:01

Az a MIC gyanúsan kamu TY lemez (ha meg nem akkor PPeter úgyis kijavít :) ), az Aritára meg mostanában nagyon sokan panaszkodnak hogy egyre szutyokabb... szóval szerintem egyik se. :(

Ricoh lemezek (Ricoh szitázással :D ) szerintem a nyerők mostanában ár/érték arányban, és azokból is a ricohjpn MIDesek, szóval ha teheted, ne Ricoh Silver Editiont vegyél (ami MBI lemez és én nem vagyok hasraesve tőle, persze az általad felsoroltaknál sokkal-sokkal jobb), hanem "normál" Ricoh-ot. A kereskedőd úgyis tudja, a lényeg a ricohjpn MID.

Ha meg nem akarsz DVD+R-t, csakis DVD-R-t, akkor nem tudom. :D
Mostanában csak pluszos lemezre írok, íróm is jobban szereti, én is. :D

leírtam hogy Arita, Ridisc, MIC, Verbatim van csak és DVD-R mindegyik. MIC-el nem volt eddig baj, két és fél éve írok rá, azóta is mindegyik lemez tökéletesen olvasható.

#2144 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 14:34

Idézet: diegho - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 16:45

MIC: TYG02 ill. AN31

Arita:  Ritek G05

szóval maradjak arita-nal?

A MIC lemezek közül amit eddig láttam TY kóddal, mind hamis médiakóddal fabrikált hulladék volt (nem csak az eredeti TY lemezekhez hasonlítva, hanem önmagában vizsgálva is).

#2145 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 18:03

Idézet: diegho - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 15:28

na közbe rájöttem hogy nero infotool: CMC MAG AE1. ilyen lemez van most. Amúgy ridisc helyett az Arita 8x jobb? itt vidéken M.I.C. 8x, Arita 8x, Ridisc 8x, és Verbatim 8x van. Verba 130-ért többi 100-ért. Meg tudom venni én is 100-ért a tdk-t is de azért vagy utaznom kell vagy várnom kell rá és az a havi 10 lemez amit mostanában írok... szóval térjek át verbatim-ra?

hat ha havonta mindossze 10-et irsz, akkor meg plane ne habozz a valtassal (verbatimra).

#2146 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 18:38

Idézet: diegho - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 14:32

leírtam hogy Arita, Ridisc, MIC, Verbatim van csak és DVD-R mindegyik. MIC-el nem volt eddig baj, két és fél éve írok rá, azóta is mindegyik lemez tökéletesen olvasható.

Én kérek elnézést, azt nem írtad, hogy csak mínuszos lemez van. :think:

Egyébként ezekből a Verba. :D Ha esetleg bővül a kínálat, akkor viszont gondolkozz el a ricoh-on nyugodtan. :up:

#2147 Felhasználó inaktív   Tarzaan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 18:52

Sziasztok!

Én korábban a könnyű beszerezhetőség miatt rózsaszín Aritára írtam. Assze mhiba volt. Több lemezem is a megpusztulás szélén - félévesek is - úgyhogy azóta csak Verbatim (na jó, volt pár TDK és Philips is) jöhet szóba. Persze amíg nem oylan technológiával megy az otthoni írás, mint a gyári, addig asszem ez is maximum tartósabb, de nem örökéletű megoldás...

#2148 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 19:04

Idézet: Tarzaan - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 19:52

Sziasztok!

Én korábban a könnyű beszerezhetőség miatt rózsaszín Aritára írtam. Assze mhiba volt. Több lemezem is a megpusztulás szélén - félévesek is - úgyhogy azóta csak Verbatim (na jó, volt pár TDK és Philips is) jöhet szóba. Persze amíg nem oylan technológiával megy az otthoni írás, mint a gyári, addig asszem ez is maximum tartósabb, de nem örökéletű megoldás...

Hát "gyári" technológiával érdekes lenne otthon írni, mivel a műsörös lemezeket nem írják, hanem préselik.  :D

#2149 Felhasználó inaktív   Tarzaan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 19:10

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 20:04

Hát "gyári" technológiával érdekes lenne otthon írni, mivel a műsörös lemezeket nem írják, hanem préselik.  :D

Tudom én! ;)  Csak megszokásból írtam ezt a kifejezést, bár kétségtelenül helyesebb lett volna ha nyomást/préselést írok, szóval nálad a pont.  :up: Egyébként azok a gyári cuccok méretben/árban milyenek? Gondolom a lemez is másféle mint az írhatóak.

Szerkesztette: Tarzaan 2006. 04. 01. 19:10 -kor

#2150 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:16

Idézet: avman - Dátum: 2006. márc. 31., péntek - 17:25

...rosszakaróimnak elajándékozni...

:Đ  :Đ  Ez nagyon gonosz!
Dare2Live (dvd lemezekről): "elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?"
perempe: "Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik..."

#2151 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 22:47

kaptam ma két Tsinghua Tongfang "márkájú" dvdt. tesztek hamarosan :D
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 04. 02. 11:18

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 15:34

A MIC lemezek közül amit eddig láttam TY kóddal, mind hamis médiakóddal fabrikált hulladék volt (nem csak az eredeti TY lemezekhez hasonlítva, hanem önmagában vizsgálva is).

nekem 2 és fél éve ott van rajta az anyag, van vagy 100-150 lemezem van amelyikhez azóta hozzá se nyúltam, 2 hete néztem dvd játékossal, azonnal visszaolvasta mindegyiket. Most akkor az álltalam említett 4 márka közül melyikkel járok jól? Ridisc állítólag jó forrásból származik, nem pedig a gagyi szarból, mondjuk ezt tapasztalom is, nincs rontás már vagy fél éve.

#2153 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 11:24

Nincs kedvem vitatkozni veled, örülök hogy neked beváltak azok a lemezek amelyek az emberek többségénél és a független tesztekben hulladéknak bizonyultak (nem csak nálam), biztos szerencsés csillagzat alatt írod őket vagy mi a szösz. Bár sok múlik az írón és az írási sebességen is, ez nem vitás. Én nem vennék se Ridiscet, se Aritát, ha 20-25 forintos árkülönbséggel lehet venni már Ricoh és Verbatim 16x-os korongokat is. Szóval ha hozzá tudsz jutni kényelmesen (tudom, hogy nem mindenütt nagy a választék), vegyél Verbatimot.

#2154 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 11:45

Mi a helyzet a Ridisc Extreme -el?
Egy havernál láttam a héten egy gurigát belöle.
A CDRinfo-n fényezték annó.

Üdv.

#2155 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 11:48

Lehet az, hogy a Ricoh Silver Edition-t (MBIPG101 R04) nem tudja 8x-sn jól megírni az NEC 4550?  :think: 

#2156 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 11:54

Idézet: pet - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 11:45

Mi a helyzet a Ridisc Extreme -el?
Egy havernál láttam a héten egy gurigát belöle.
A CDRinfo-n fényezték annó.

Üdv.

Mivel Ritek G05 a lemez, és árkategóriájában sokkal jobb választások is vannak, én azt mondanám, nem vennék. :D

#2157 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 11:56

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 11:48

Lehet az, hogy a Ricoh Silver Edition-t (MBIPG101 R04) nem tudja 8x-sn jól megírni az NEC 4550?  :think: 

Múltkorában kipróbáltam tesóm írójában a lemezt, emlékeim szerint flottul vitte 8x az ő 4550-ese, a legújabb FW-el természetesen.

Sajna nem tudom kipróbálni neked most, hogy jól emlékszem-e, mert kifogytam ebből a lemezből. :( :(

#2158 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 11:59

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 12:56

Múltkorában kipróbáltam tesóm írójában a lemezt, emlékeim szerint flottul vitte 8x az ő 4550-ese, a legújabb FW-el természetesen.

Sajna nem tudom kipróbálni neked most, hogy jól emlékszem-e, mert kifogytam ebből a lemezből. :( :(

Köszi. :)
Nekem is flottul megírta a Nero, de utána a Verify szektorhibákat mutatott. Lehet, hogy csak egyedi eset?

#2159 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 12:03

Kinyitottad a tálcát és visszacsuktad, mielőtt verify-oltad írás után?
Mintha a Neroban lenne egy olyan bug, hogy ha bentmarad írás után a tálca, és nem nyitod-csukod, akkor hibát jelez.
Prószáld ki a lemezt szerintem a CDSpeed ScanDisk opcióval is, hogy valóban van-e rajta szektorhiba. Tálcanyitás/csukás után természetesen. :D

#2160 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 13:49

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 12:59

Köszi. :)
Nekem is flottul megírta a Nero, de utána a Verify szektorhibákat mutatott. Lehet, hogy csak egyedi eset?

Szektorhibát vagy eltérő szektort? Nem mindegy.

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.