Idézet: DarkChild - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 11:26
Nyilván tudod, hogy a 'halkítás' egyben teljesítmény-csökkenéssel is jár.
(Egyébként irigyellek, hogy a HDD-k a leghangosabbak a gépben

Nálam a táphűtő a fő zajongó.)
Nah szal, ha Intel chipes alaplapod van, akkor megpróbálkozhatsz az Intel Application Accelerator nevű okossággal, amit ugyan sokan nem ajánlanak, de ezt-azt át lehet babrálni vele. Pl. a 'hangerőt' is.

Most van egy párfajta alaplap otthon

De én spec most egy Nforce3-as lapot használok
Csütörtökön megjött a Stacker-em ... vízhűtés bele, minden start ... tegnap mondom, már alig hallok valamit, nekiálltam ventiket csendesíteni ... (Előzőleg ráapplikáltam egy Zalman FanMate 2-est a tápomra, így nem hallatszik az sem ...) Aztán egyszer meguntam és lehúztam az összeset ... ekkor derült ki, hogy valami mást hallok ... mégpedig azt, hogy pörögnek a winyók
Más: Intel Application Accelerator (az újabb chipseteknél ...) csak akkor működik ha van a gépben definiált Raid blokk ... különben nem megy fel ...
Régebben voltak ilyen DOS-os proggik erre ... hasonlóra gondoltam, ami külön a winyóhoz van!
Azért köszönöm
Hopp ... közben találtam a Samsung oldalon egy HUTIL-t ami (Szerintük ... és remélem azért a Samsung csak jól tudja ...) már SATA-s winyóval is megy HUtil 1.2 ... hazamegyek és kipróbálom
Valaki használta már? (Én anno még próbáltam, de nem ismerte fel a Samsung SATA-s vinyót ... De ez már remélem megoldja a problémát

)
Szerkesztette: DummyBoy 2005. 03. 12. 12:07 -kor