Idézet
semmi köze nincs a hdd nek az adat vesztéshez
Ez így van, ÉN se jelentettem ki ilyet - a hiba: Win98+FAT32+"régi" deszka
Idézet
Tessék kidobni a 98SE-t a kukába az nem OS hanem valami vicc
A hétvégén erre sor kerül, de előbb le akarom takarítani az egész HDD-t ("tiszta" lappal akarok indulni). Az meg hogy a 98SE vicc lenne, azt kétlem. A PII-es és PIII-as gépeken sorba fosik be Mr. XP, mert lezabálja az erőforrásokat (a PIII már határeset, az erősebbje bírja). Bárki, aki XP helyett 98-at rakott fel az ilyen gépére, mind meg van elégedve vele, ugyanis sokkal gyorsabban futnak a dolgaik és nincs 5-6 perc butulási idejük.
Idézet
az Xp meg nem eröszakos csak tudni kell beállitani
Ebbe megint van valami igazság, de az zavar, hogy amit csuklóból be lehetett állítani a 98-on, azt az XP-n regedites megy anyámkínja módon lehet csak kifacsarni. Telepítéskor még csak meg se kérdi tőlem, hogy kell-e mondjuk karaktertábla meg ilyen f*szságok,
Ő úgy dönt, hogy kell az nekem.
szerk: Jah, és a driverek felrakása kész kataszrófa. Pl. a SB Live! 5.1 Digital-hoz majd 2 hónapig tartott megfelelő vezérlőszoftot lehúzni. Nehogy azt hidd, hogy minden perifériámat aktuálisra fogok cserélni, mert valamit fejlesztek (mondjuk HDD-t).
Idézet
és nem az operáciosrendszert hibaztatni azért mert a felhasznalo nem tudja konfigurálni és legfökképen nem a HDD-t hibaztatni a rajta lévö adat elvesztésért
Pedig némileg az oprendszert hibáztatom - túl önálló (Terminátor

). A HDD az utolsó, amit hibáztatok. Honnan veszed, hogy ezt mondtam? Beidéznéd, ami alapján ezt vágod a fejemhez?
Szerkesztette: Henci Papa 2004. 06. 16. 08:09 -kor