Idézet: Omega - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 20:13
Nekem meg nincsenek a vinyón fontos adatok archiválatlanul, éppen azért, mert bármikor beüthet a menkü... ez vinyóhűtéstől független szerintem, egyedül a gariidő, ami számít, és arciválni kell rendszeresen (ha fontos a munka, akkor DVDRW-kre naponta - mégis mennyi idő?) + gariidő lejárta előtt új vinyót venni. Ez az ésszerű, (6k-s) vinyóhűtőre bízni a dolgot meg felelőtlenség.
A vinyóhűtő -hűtésre- szerintem felesleges luxus. Ha nem számít a lóvé annyira, akkor persze mehet, de tök felesleges.
Egy délelőtt alatti munka elvesztése többe kerül mint egy HDD cooler. Naponta meg nem fog senki 3-szor archiválni.

Mivel általában sok file-lal dolgozok, amik jó pár könyvárban van szanaszét, így még az sem trivi, hogy mit kell archiválni. Pláne, amikor videókat vágtunk, na ott csinálj quick backupot DVD-re. Ha kis file-okkal dolgozik az ember, akkor igen, de nekem nem mindig olyan egyszerű, hogy pikk-pakk meg lehessen csinálni. Ha meg backup van, akkor meg sokat kell, nem egy DVD, és nem is kettő. Persze, ha valami nagyon fontos dolog elkészült, akkor kinyomom pendrive-ra, de ez nem mindig van így.
Félre ne érts, nem meggyőzni akarlak, csak azt ecsetelem, hogy nekem megéri a 6-k coolre (ami amúgy 7k volt :Đ ). Nem erre építem az adatmentés, pusztán javítok a dolgokon.
szerk: elírás
Szerkesztette: Georgo a dékán 2006. 03. 21. 21:52 -kor