HWSW Informatikai Kerekasztal: Hangerőszabályzó paraméterezése (sndvol32.exe) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hangerőszabályzó paraméterezése (sndvol32.exe)

#1 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 13. 17:20

Sziasztok,

Az érdekelne, hogy hogy lehet paraméterezni a sndvol32.exe -t.. :)

Ami konkrétan jó lenne, hogy mondjuk 1 .cmd fájllal meg tudjam nyitni a 2 hangkártya 2-féle mixerét (record és playback)..

Amiket eddig találtam:

sndvol32 /rec - Ez megnyitja a default recording controlt
sndvol32 /s - ez kicsi mixert nyit
sndvol32 /t - van ilyen is, habár ez nekem nem kell semmire :)

Ellenben nem találtam meg, hogy lehetne audio drivert váltani paraméterezéssel..
Amúgy ez a /small paraméter igen hasznos lenne, mert elférne mind a 4 mixer kényelmesen, ellenben van vele kapcsolatban egy kérdésem: elvileg ha paraméter nélkül adom meg, akkor a teljes méretű mixert kéne indítania... na most paraméter nélkül is a kicsi indul. Lehet, hogy gép újraindításával megjavulna a dolog, de még kb 1 hétig nem szeretném újraindítani, de ha állandóan kicsi, az gy kicsit bosszantó :D

Hálás lennék, ha valaki egy registry trackert indítana és megnézné, mi történik a registry-ben a /small hatására, illetve, hogy utána a paraméter nélküli a rendeset indítja-e :confused:

Köszi szépen

ui:
ez lenne jó, ha úgy működne, hogy csak akkor kicsi, ha én azt szeretném :D pl a gáz, hogy így kicsiben az Advanced control-t nem lehet megjeleníteni

Kép

[ 2004. február 13.: FleetCommand szerkesztette a hozzászólást ]
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#2 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 13. 17:52

Nah.. valami japán oldalon a ????-ek között találtam, hogy a Ctrl+S-sel lehet váltani kicsi és nagy nézet között, úgyhogy ez már okés :)

Viszont az eredeti kérdés még áll, ha tudtok a paraméterezéséről valamit, hogy a kívánt hangeszköznek nyissa meg...

Köcike :)
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#3 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 16. 12:50

Az alábbi szintaxisok is működnek:
idézet:
Calling syntax: SndVol32.exe [-R | -D n]

Parameters
-R
[in] Starts the application in record mode.
-D n
[in] Allows specification of a device ID.[/quote]
Neked azt hiszem a második kell.

#4 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 16. 19:22

idézet:
Ezt írta SuMMeR:
Az alábbi szintaxisok is működnek:

Neked azt hiszem a második kell.
[/quote]

Nagyon-nagoyn köszönöm szépen :) Most még koliban vagyok, szerdán megyek haza, kipróbálom ;)

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó