Idézet: mistic - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 21:50
Aha, kösz. Azóta már írt egy srác.
"Ez valóban egy kitűnő lejátszó. DTS, 5.1, NTSC/PAL, JPEG, hosszú fájlnevek, egy lemezen keverve lehet film, kép. A képet lehet nagyítani, előnézetben is mutatja. Hangerőszabályzó, fényerő, shape, kontraszt szabályzó. Régiókód menüben állítható.
Lejátssza az összes divx/xvid file-okat, kivéve az új Xvid 1.0-t. A DVD, mp3, DVD divx mind támogatott. A legjobb dolog, hogy felvettem a kapcsolatot a Denver support-tal és ők javasolták az új firmware-t, mely javítani fogja a Divx felírat támogatását, az Xvid 1.0-t és lehet, hogy az OGM audio-t. És a legnagyobb hír, hogy ez egy frissíthető DVD lejátszó! Valamint 24 havi garancia jár hozzá. Nekem kb 90 Divx filmből az összeset lejátszotta probléma nélkül, ebből csak egynél volt hangprobléma. Soha nem fagyott le.
Azt tudom neked mondani, hogy nagyon megbízható és nagyon sok extrája van. Érezhető rajta az északiak műszaki jártassága. Ez a lejátszó valóban Dániában készül, nem az őserdőben.
Ha vásárolsz egyet nem fogod megbánni, ennyi pénzért nagyon jó készüléket kapsz."
Végülis is nem baj, hogy észleljük, hogy nemcsak magyar piacra behozott márkák, gyártók léteznek...
Ez a Denver dán cég (mint a KISS), az északi országokon kivül Francia -és Spanyolországban nagyon elterjedt, régi cég és számtalan elektronikus dolgot gyárt.
Ez csak kis info, nem vitainditó.
Üdv mistic
Gondolod, most vitázok veled????

Eszembe sincs, sőt köszönöm az infót a Denver 438 cuccosról. A gondom az, hogy én nem tudok Ausztriában vásárolni sajna, azzal kell beérnem ami itthon van.

A postázással pedig gondban vagyok, mert mi van ha megsérül a gép útközben, mit tehetek akkor???
Miként bizonyítom, hogy nem nálam sérült meg???Szóval... nekem kissé macerás. Másrészt pedig a garancia érvényesítése is problémás kissé.

Én vagyok kissé maradi, de majd megszokom az új lehetőségeket.
Miért 50000FT-ba kerül nálunk egy 99 Eurós cuccos???? Ezt nem tőlem kéne megkérdezni.
Üdv
macska
Szerkesztette: Macska 2004. 04. 04. 21:36 -kor