HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD

#1241 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 07. 16:44

Idézet: ferenczg - Dátum: 2004. április 7, szerda - 17:46

ez engem nem vigasztal, amikor itt figyel a dp-1000 a tévé alatt :)

valakinek más vélemény erről? (igazi feliratválasztás KiSS-en)

Jah. :) Ezt nem tudtam... allitolag vannak kulonfele modositott KiSS firmware-ek, talan azok kozott valami megoldas...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1242 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 16:45

Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 7, szerda - 17:42

Mindent tud, amit a tobbiek (pl KISS) + DVI + miegymas... :)

Mindent? :D Milyen chip van abban a lejatszoban? Sigma-s az is?

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1243 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 16:52

Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 7, szerda - 17:43

Mit 'brozolsz' te a z Xboxrol?

pl sambás megosztásokat, pl shoutcastes rádiókat, pl a filmek imdb-s adatlapját, pl a weather.com-os időjáráselőrejelzést, stb...
úgy tűnik kicsit rég láttál xboxot (ezt az XBMC-t tavaly kezdték fejleszteni, de a hasonló képességű XBMP-t már 2002-ben)

#1244 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 07. 17:09

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 7, szerda - 11:50

Mindent? :D Milyen chip van abban a lejatszoban? Sigma-s az is?

Krinyo

Ja, az, vmi 8xxx, nem nezegettem.

ENgem kevesse erdekel amugy a chip, inkabb a keszulek VALODI kepessegei izgatnak.  :]

#1245 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 17:10

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. április 7, szerda - 11:57

pl sambás megosztásokat, pl shoutcastes rádiókat, pl a filmek imdb-s adatlapját, pl a weather.com-os időjáráselőrejelzést, stb...
úgy tűnik kicsit rég láttál xboxot (ezt az XBMC-t tavaly kezdték fejleszteni, de a hasonló képességű XBMP-t már 2002-ben)

Mindezt a gyari Xbox-szal, ugye?  :rolleyes: Hazaviszem, bedugom es brozolom a sambas megosztasokat, amelyek olyan rettenetesen gyakoriak egy windows xp usernel peldaul.

:omg:

#1246 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 17:20

Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 7, szerda - 18:15

Mindezt a gyari Xbox-szal, ugye?  :rolleyes: Hazaviszem, bedugom es brozolom a sambas megosztasokat, amelyek olyan rettenetesen gyakoriak egy windows xp usernel peldaul.

1. Probléma? Nem muszáj "chippelni", elég az alaplapi BIOS-t átflashelni, akár házilag sem bonyolult. A médiajátékos programok pedig szabadon hozzáférhetőek.
2. Nem hiszem, h gondot jelent vkinek XP-ben egy mappán jobb egérfület nyomni, majd a "sharing"-et engedélyezni (gyk "sambás megosztás").

#1247 Felhasználó inaktív   bbmt 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 07. 18:03

Tavaly azért adtam el az xbox-ot, mert a feliraton az ékezetet mindíg egy kockával jelezte.Elég fárasztó volt úgy olvasni.
Ki van már ez a hiba javítva?
/Na meg az asszony is béna volt a kezeléshez:) /
"A csapatmunka lényege:mindíg van kit hibáztatni."

#1248 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 18:14

ezért kár volt eladni, a fontkészlet/kódkiosztás/méret egyszerűen állítható (persze 8859-2-re érdemes)

#1249 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 18:59

Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 6, kedd - 22:47

OFF
Mellekesen a vilag legnehezebben nyelvet tanulo nepe vagyunk, legyen szo akar egy megoly egyszeru nyelvrol is, mint az  angol. Az akcentusunk katasztrofalis, nemegyszer meg 10-20 ev utan is. Komolyan mondom, rohejes, milyen szarul allunk ezen a teren (IS).

de most oszinten es tenyleg nem b@szogatasbol: neked milyen az akcentusod? (bocsi az OFFert)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1250 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 19:08

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. április 7, szerda - 0:06

Öööö... tisztelettel jegyzem meg itt a hatalmas kirohanás árnyékában, hogy szerintem pl. egy angol nyelvű (hangú) filmet angol feliratozással nézve nagyon sokat lehet tanulni... tehát nagyon is jó dolog, ha egy lejátszónak jó feliratozás-támogatása. Mit ettél ebédre T2k? ;)

igazad van. kiskoromban en nem voltam elkenyeztetve a szinkronokkal,sot egyaltalan. Igy ragadt ram az angol,kesobb a nemet nyelv. Kesobb meg a PC-vilagbol.
SZVSZ az mo-i agyonszinkronizalt musorok nagyonis hozzajarulnak ahhoz hogy sokan nem beszelnek egyetlen idegen nyelvet sem....vagy ha igen akkor ahhoz siralmas szinten konyitanak.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1251 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 07. 19:16

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 20:13

SZVSZ az mo-i agyonszinkronizalt musorok nagyonis hozzajarulnak ahhoz hogy sokan nem beszelnek egyetlen idegen nyelvet sem....vagy ha igen akkor ahhoz siralmas szinten konyitanak.

biztosan, és én is nagyon rühellem a szinkront, de önmagában ez még nem ok: pl a németeknél is ugyanilyen szinkronmaffia garázdálkodik, mégis, valszeg egy sarki rendőrtől is tudsz angolul érdeklődni

#1252 Felhasználó inaktív   sanyibp 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 07:57

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. április 7, szerda - 16:57

pl sambás megosztásokat, pl shoutcastes rádiókat, pl a filmek imdb-s adatlapját, pl a weather.com-os időjáráselőrejelzést,   stb...

Degeczi!

Ez az XBox egyre jobban hangzik, ha nem vagy egy kicsit elfogult és tényleg minden ilyen szép és egyszerű!
Az XBox játékok engem nem érdekelnek, igazából annyira a képminőségbeli különbségek sem, mert eleve nem plazma TV-m van, csak egy 72 centis régi nokia. A hang meg gondolom optikai vagy digitális kimeneten ugyan úgy kijön, mint bármi másból.
A kinézet mondjuk aggaszt, mivel nagyon nem lejátszó kinézete van egy XBox-nak.
Mégis, lennél szíves és leírnád tételesen, hogy miből is áll egy ilyen perfekt XBox lejátszó és mennyiért?
Ilyesmire gondolok:
- 1db ilyen és ilyen XBox xxEzerFt-ért
- 1db szoftver upgrade innen és innen letöltve, ilyen és ilyen kábelt barkácsolva
- 1db itt és itt kapható xxxx típusú távirányító xEzerFt-ért
- stb...

#1253 Felhasználó inaktív   sanyibp 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 08:00

Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 7, szerda - 16:42

Annak, amit rendeltem, egy honapon belul jon a networked verzioja, a V880N.

Mindent tud, amit a tobbiek (pl KISS) + DVI + miegymas... :)

T2k!

És biztos vagy benne, hogy jelentősen olcsóbb lesz, mint a Kiss?
..és mit jelent az "egy hónapon belül jön"? Hova pontosan? Az osztrák boltokba, vagy Magyarországra is?

#1254 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 08:35

Idézet: sanyibp - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 9:02

- 1db ilyen és ilyen XBox xxEzerFt-ért
- 1db szoftver upgrade innen és innen letöltve, ilyen és ilyen kábelt barkácsolva
- 1db itt és itt kapható xxxx típusú távirányító xEzerFt-ért

nagyon nagy az eltérés, 40-60e közt tudod megvenni, de remélhetőleg egyre inkább az előbbi lesz a jellemző (pl Electro World is most ennyiért adta, vmelyik MM-ban is 45 volt)
ha magad végzed az átflasheslést, akkor kell egy bizonyos eredeti játék + egy memóriakártya (amire egy buffer overflow-val megbuherált mentés kerül), lehetőleg kölcsönbe, mert ha venni kell őket, akkor 10e körül lenne a kettő, és az alaplapon a flash írást engedélyező pontokat kell összekötni (nem muszáj forrasztással, pl autóablak-fűtőszál javító ceruza is príma)
ha inkább nem, akkor jellemzően 5e-ért csinálják
távvezérlő: 5e egy utángyártott új v használt eredeti, 10e egy új eredeti
a digitális kimenethez vagy veszel olyan kábelt, amin van (6e), vagy magad vezeted ki a belsejéből

mindezekről nagyon jó, fényképes leírások vannak az xbox-scene.com-on, szerintem ott nézelődj, itt túl hosszú és erősen OFF lenne ennél többet írni

#1255 Felhasználó inaktív   sanyibp 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 08:40

Idézet: sanyibp - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 8:05

T2k!

És biztos vagy benne, hogy jelentősen olcsóbb lesz, mint a Kiss?
..és mit jelent az "egy hónapon belül jön"? Hova pontosan? Az osztrák boltokba, vagy Magyarországra is?

Egy V880N-es lejátszó előzetes árára 400 USD-t találtam, az meg kapásból 80eFt és akkor szállítás meg esetleges vám nincs is benne.

#1256 Felhasználó inaktív   sanyibp 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 08:42

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 8:40

nagyon nagy az eltérés, 40-60e közt tudod megvenni, de remélhetőleg egyre inkább az előbbi lesz a jellemző (pl Electro World is most ennyiért adta, vmelyik MM-ban is 45 volt)
ha magad végzed az átflasheslést, akkor kell egy bizonyos eredeti játék + egy memóriakártya (amire egy buffer overflow-val megbuherált mentés kerül), lehetőleg kölcsönbe, mert ha venni kell őket, akkor 10e körül lenne a kettő, és az alaplapon a flash írást engedélyező pontokat kell összekötni (nem muszáj forrasztással, pl autóablak-fűtőszál javító ceruza is príma)
ha inkább nem, akkor jellemzően 5e-ért csinálják
távvezérlő: 5e egy utángyártott új v használt eredeti, 10e egy új eredeti
a digitális kimenethez vagy veszel olyan kábelt, amin van (6e), vagy magad vezeted ki a belsejéből

mindezekről nagyon jó, fényképes leírások vannak az xbox-scene.com-on, szerintem ott nézelődj, itt túl hosszú és erősen OFF lenne ennél többet írni

Köszi. Nézegettem az aprónetet használt XBox ügyben, de ha használt, ha új, 60e a legjellemzőbb.
Szerintem még mindig a KISS-nél maradok.

#1257 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 22:45

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. április 7, szerda - 12:25

1. Probléma? Nem muszáj "chippelni", elég az alaplapi BIOS-t átflashelni, akár házilag sem bonyolult. A médiajátékos programok pedig szabadon hozzáférhetőek.
2. Nem hiszem, h gondot jelent vkinek XP-ben egy mappán jobb egérfület nyomni, majd a "sharing"-et engedélyezni (gyk "sambás megosztás").

Magyaran semmi koze ahhoz, amit o kerdezett. Nerheles, hekkelews, haZIfurmany - total mas kategoria, mint egy asztali lejatszo. Mllesleg kulon kivancsi lennek, hogyan birkozna meg egy 1080-as mozival...  :rolleyes:

#1258 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 22:48

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. április 7, szerda - 14:21

biztosan, és én is nagyon rühellem a szinkront, de önmagában ez még nem ok: pl a németeknél is ugyanilyen szinkronmaffia garázdálkodik, mégis, valszeg egy sarki rendőrtől is tudsz angolul érdeklődni

Hat ez IMHO jokora marhasag: kabe senki, soha nem birt egy epkezlab egyszeru mondatot sem elbrekegni angolul nekem Nemetorszagban, akarhanyszor probalkoztam.

#1259 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 22:50

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 14:13

igazad van. kiskoromban en nem voltam elkenyeztetve a szinkronokkal,sot egyaltalan. Igy ragadt ram az angol,kesobb a nemet nyelv. Kesobb meg a PC-vilagbol.

1. Magyaran akkor NEKEM van igazam. :p

2. A romanoknak ugyanugy JELLEGZETES angol akcentusuk van, csak kevesbe durva, mint a mienk.

FYI: A vilag masodik legbonyolultabb nyelve a magyar. (Elso a kinai.) :)

#1260 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 22:52

Idézet: sanyibp - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 3:45

Egy V880N-es lejátszó előzetes árára 400 USD-t találtam, az meg kapásból 80eFt és akkor szállítás meg esetleges vám nincs is benne.

Vicces lenne az a $400: ugyanazt tudja, mint az enyem, csak lesz benne egy halokartya - gondolod, az plusz $150? :D

Annyiert az eletben nem adnanak el egy darabot sem.

Valoszinuleg az a $400 vmi masik lesz, pl egy beepitett vinyoval rendelkezo modell.

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.