HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD

#1259 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 04. 08. 22:50

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 14:13

igazad van. kiskoromban en nem voltam elkenyeztetve a szinkronokkal,sot egyaltalan. Igy ragadt ram az angol,kesobb a nemet nyelv. Kesobb meg a PC-vilagbol.
SZVSZ az mo-i agyonszinkronizalt musorok nagyonis hozzajarulnak ahhoz hogy sokan nem beszelnek egyetlen idegen nyelvet sem....vagy ha igen akkor ahhoz siralmas szinten konyitanak.

1. Magyaran akkor NEKEM van igazam. :p

2. A romanoknak ugyanugy JELLEGZETES angol akcentusuk van, csak kevesbe durva, mint a mienk.

FYI: A vilag masodik legbonyolultabb nyelve a magyar. (Elso a kinai.) :)

#1260 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 22:52

Idézet: sanyibp - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 3:45

Egy V880N-es lejátszó előzetes árára 400 USD-t találtam, az meg kapásból 80eFt és akkor szállítás meg esetleges vám nincs is benne.

Vicces lenne az a $400: ugyanazt tudja, mint az enyem, csak lesz benne egy halokartya - gondolod, az plusz $150? :D

Annyiert az eletben nem adnanak el egy darabot sem.

Valoszinuleg az a $400 vmi masik lesz, pl egy beepitett vinyoval rendelkezo modell.

#1261 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 08. 22:56

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. április 7, szerda - 14:04

de most oszinten es tenyleg nem b@szogatasbol: neked milyen az akcentusod? (bocsi az OFFert)

Pont olyan, mint egy otthon szuletett magyarnak, aki mar jopar eve Amerikaban el, torekszik a jo kiejtesre, altalaban veve nem rossz a kiejtese, de mivel magyar asszonypajtasa van, gyakori hazi latogatoi, ezert a mai napig tokeletes magyarul is - es emiatt a mai napig tokeletlen angolul. :)

PS: En pl sokkal jobban ugyelek a kiejtesemre, mint a nyelvtanomra - es ez is rossz, ez mar a masik veglet, sajna.

#1262 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 09. 07:54

Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 23:50

Magyaran semmi koze ahhoz, amit o kerdezett. Nerheles, hekkelews, haZIfurmany - total mas kategoria, mint egy asztali lejatszo. Mllesleg kulon kivancsi lennek, hogyan birkozna meg egy 1080-as mozival...  :rolleyes:

magyarán: lövésed nincs a témáról  (Samba vs XP  :D ), de azért muszáj beleböfögni...
(kíváncsi vagyok az 1080-as mozi mivel menne Sanyi régi 72 centis TV-jén)

#1263 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 08:01

Idézet: T2k - Dátum: 2004. április 8, csütörtök - 23:53

Hat ez IMHO jokora marhasag: kabe senki, soha nem birt egy epkezlab egyszeru mondatot sem elbrekegni angolul nekem Nemetorszagban, akarhanyszor probalkoztam.

talán épp szerencsétlen helyen (módon?) sikerült próbálkozni...
általánosságban igenis jónak mondható a németeknél az angoltudás, egészen más kategória, mint Mo. - pedig éppúgy szinkronizálnak mindent

#1264 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 09:24

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. április 7, szerda - 21:21

biztosan, és én is nagyon rühellem a szinkront, de önmagában ez még nem ok: pl a németeknél is ugyanilyen szinkronmaffia garázdálkodik, mégis, valszeg egy sarki rendőrtől is tudsz angolul érdeklődni

az nemetorszag, mas oktatasi rendszer stb...

Lehet h onmagaban nem ok, de leteszem a nyakamat hogy ha Mo-n is angol/magyar felirats filmeket nyomatnanak a TV-ben akkor boven ragadna idegen nyelv az emberekre...

Szerkesztette: Vortex07 2004. 04. 09. 09:25 -kor

-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#1265 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 10:25

valószínű
bár akkor sem kényszerítené semmi a tanulásra, de legalább a nyelv (és a kiejtés) nem lenne annyira idegen

annak idején, a 80-as években pl a home computeres (szöveges) kalandjátékok bizony rákényszerítették az embert a szótárazásra, szókincsnövelőnek roppant jól voltak

#1266 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 10:54

Idézet: lola - Dátum: 2004. április 7, szerda - 19:31

" A kepminosege meg a kanyarban sincs egy asztali lejatszohoz kepest." - eléggé a "kanyarban" van, már csináltunk pár "összehasonlító házi tesztet" két haveromnál is. De nem kívánlak győzködni, azt hiszel, amit akarsz.

Ne is probalj gyozkodni, mert nekem is van otthon M9000-em. :D Nagyon jol tudom milyen a kepe. Asztali lejatszok rohogve jobbat nyujtanak, ossze sem lehet oket hasonlitani sem felbontasban, sem szinhusegben, sem kepelessegben. Hacsak nem valami hoskori 37-55 cm-es TV-n nezed...

Xbox: ahogy csokken az ara, egyre jobb alternativanak tunik, de egyelore meg mindig inkabb egy asztali lejatszot vennek, mint egy Xbox-ot.

Kaptam tesztre egy DP-508-at (ethernet, 80 GB merevlemez), meg csak most bontogatja a szarnyait, de elso "latasra" irto jo keszuleknek tunik.

Krinyo

PS: jo lenne befejezni az offolast meg a kinek nagyobb a f*sza jatekot...
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1267 Felhasználó inaktív   sanyibp 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 09. 11:37

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. április 9, péntek - 10:59

Kaptam tesztre egy DP-508-at (ethernet, 80 GB merevlemez), meg csak most bontogatja a szarnyait, de elso "latasra" irto jo keszuleknek tunik.

Jaj, de jó neked! Én még csak polcon láttam :/
Az 500-asba elvileg lehet tenni vinyót házilag, de én nem fogok valszeg.
Nem olvastam olyat még, hogy real-time ethernetről szaggatnának a filmek,
nekem meg úgyis csak arra kell.
Az 558-ból (ha jól emlékszem a számára) már nem vágnám ki a vinyót, azt biztos, mert tud felvenni is.
Na, de nekem ez a 100eFt-os 500-as is elég sok kifizetnivaló lesz, nem álmodozom :)
Mondjuk ahhoz képest baromi olcsó, hogy a mostani Panasonic DVD lejátszóm ~90eFt volt és a világon semmit nem tud, csak DVD-t meg CD-t lejátszani. Most meg ér vagy 5ezer Ft-ot :)

#1268 Felhasználó inaktív   Hori25 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 12:27

Idézet

Ne is probalj gyozkodni, mert nekem is van otthon M9000-em.  Nagyon jol tudom milyen a kepe. Asztali lejatszok rohogve jobbat nyujtanak, ossze sem lehet oket hasonlitani sem felbontasban, sem szinhusegben, sem kepelessegben. Hacsak nem valami hoskori 37-55 cm-es TV-n nezed...

krinyo az az alternativa fel sem merult hogy a tv je tudja a vga bemenetet? pl az en planom tudja es a yamada 6600 elott en ezen keresztul hasznaltam a me 6000 re epitett lejatszomat. igy teljesen jo volt a kepe. csak hat az oprendszer xp csinallt neha furcsasagokat es az asszonypajtas ezt nem tolerallta. ezert valltotam.

hori

#1269 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 15:39

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. április 9, péntek - 2:59

magyarán: lövésed nincs a témáról  (Samba vs XP  :D ), de azért muszáj beleböfögni...
(kíváncsi vagyok az 1080-as mozi mivel menne Sanyi régi 72 centis TV-jén)

Aaaaa, nem, dehogy. :rolleyes:

Edes fiam, en mar akkor  ilyenekkel kuzdottem, amikor te meg a sulit koptattad.

Bofogni meg te bofogtel bele a sotet, suket szovegeddel a hekkelt Xboxoddal meg tobii hajmereszto baromsagoddal.

Fingod nincs, mit tud az idezett asztali, csak nyomod a suket, hulye szoveget, a fostaliga Xboxot eroltetve.

Huzodj el es tanulmanyozd at, megis milyen formatumok vannak, melyiknek megis milyen hw kellene az Xboxba.

Mellesleg egy szazgepes halot adminisztralok, linux + AD vegyesben, regebben clustering, load balancing, failover is ment, kisgyerek. Talan ne kezdjunk el vitazni arrol, mi az a Samba, mert nem ugy tunsz, mint aki elegge felkeszult hozza.

:rolleyes:

#1270 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 15:41

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. április 9, péntek - 3:06

talán épp szerencsétlen helyen (módon?) sikerült próbálkozni...
általánosságban igenis jónak mondható a németeknél az angoltudás, egészen más kategória, mint Mo. - pedig éppúgy szinkronizálnak mindent

Ja, Berlinben, peldaul. Meg mondjuk a jopar nemet haverom (akkoriban meg kozepiskolaskent), akik mind kabe ugy tudtak angolul, mint en nemetul - utobbi a nullaval egyenlo, kabe az, amit a Balatonon meg kulfoldon felszedtem az angol utan szabadon.

Szerkesztette: T2k 2004. 04. 09. 15:42 -kor

#1271 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 15:42

Idézet

krinyo az az alternativa fel sem merult hogy a tv je tudja a vga bemenetet?

Dehogynem. Ha visszaolvasol, lathatod, hogy irtam is: "kiveve, ha..." :)

Azert nem jellemzo manapsag meg a VGA-bemenet a TV-n, ugyhogy maradjunk a normal kompozit vagy svideo kimenetnel, legalabbis fenti irasom arra ertendo...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1272 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 15:44

A feliratokkal és azok használatával, hasznosságával meg a magyarok akcentusának elemzésével már így is elég OFF lett beszélgetés, most pedig arra kérek mindenkit, hogy a személyeskedő, egymást legyalázó beírásokat mellőzük, következő alkalommal törölni fogok és nem leszek rest figyelmeztetést adni. Mindenkire vonatkozik!

#1273 Felhasználó inaktív   actsy_farang 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 09. 17:44

Szeretném a firmware-t frissíteni a Technosonic mp-107esen, le is töltöttem a zip fájlt, kicsomagoltam de a CDRWinnel nem tudom kiírni. 2 bin file is van de cue-t nem látok. Azt írja:"burn the iso file into a disc(by Burn Image)" Ez nem valami Mac-en működő dolog?

Tud valaki segíteni mivel kell kiírni? :think:

#1274 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 17:47

Két bin fájl? Hmm. Egyfoema méretűek? Próbáld felmountolni őket egyenként pl. Daemon Tools-ban, akkor kiderül, hogy ezek valóban CD image fájlok-e. Az állomány bájtban értett pontos mérete is segíthet, ha maradék nélkül osztható 2048-cal, akkor jó eséllyel tényleg image-ről van szó. Ebben az esetben átnevezed ISO-ra aztán szinte bármelyik progival kiírhatod.

#1275 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 17:49

ez gondolom ON: a mediaplayer és a mediacenter képességlistái
különös tekintettel ez utóbbiban megtalálható python script futtatási lehetőségre, amivel szépen automatizálható pl a shoutcastes rádiók listájának aktualizálása, de nem minden más játékosnál van pl mód közvetlen imdb-, vagy épp időjárás lekérdezésre sem

#1276 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 18:21

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. április 9, péntek - 12:54

ez gondolom ON: a mediaplayer és a mediacenter képességlistái
különös tekintettel ez utóbbiban megtalálható python script futtatási lehetőségre, amivel szépen automatizálható pl a shoutcastes rádiók listájának aktualizálása, de nem minden más játékosnál van pl mód közvetlen imdb-, vagy épp időjárás lekérdezésre sem

SOt: ha vesz egy HPTC-t, amint azt itt vki emlitette, nemcsak mindezt es meg sokkal tobbet is tud csinalni, hanem meg normalis jatekokat is jatszhat a crappy Xbox cuccok helyett rajta, raadasul barmilyen oprendszer is fut rajta es meg az ilyen hulyesegekkel sem kell cseszni az idejet.

:omg:

Szerkesztette: T2k 2004. 04. 09. 18:22 -kor

#1277 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 18:35

tegyük hozzá: kb kétszeres áron...  :omg:

#1278 Felhasználó inaktív   T2k 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 09. 18:50

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. április 9, péntek - 13:40

tegyük hozzá: kb kétszeres áron...  :omg:

Mit?  :eek: Ugyanazt a p3-at is beleteheti, ami a csumpi ikszbokszban szalad...  :omg:

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.