Szoval ez a Momitsu
allat jooo! 
Beallitas seperc alatt, firmware update nem kellett, legfrisebbel 'gyutt - ettol meg persze megcsinaltam...
Kimenetek tarhaza, raadasul most mar minden sz@rt lehet allitani PALra is.

, bekapcs, audio kivag a koaxon a kulso dekoderre - es voila. Hasit.
A WEGAmon van YPbPr (nem progressziv, ofkoz), igy szepen componenten megy az NTSC is -
nagyon jo kepe van a DVDknek! Pl a digit remastered Reservoir Dogs meglepoen jol nezett ki, de a Sunshine (odahaza Napfeny ize) is.
Ezutan verszemet kaptam:
van egy RETTENTO tetu mocsok minosegu Italian Jobs SVCDm...
kezikamera, karcos cede, minden, ami a nehezitett palyahoz kell, a legtobb lejatszo kikopi.
Ez meg lejatszotta.
Nosza, T3 DVD, irt lemezen, ATOMKARCOS (fel napot a padlon hempergett, azon jartam, szinte minden kikopi) - LEJATSZOTTA, RECCENES NELKUL.
Mindent bele: vegyesvagott DVD bekapok jobaratom gyujtemenyebol, 4-5 film egy lemezen, AC3, divx/avi/minden zoldseg - MINDENT LEJATSZOTT, egyetlen helyen nem volt hang, de az vmi 'custom' kodekes trefa volt, emlekszem.
Browse, enter az avin, hirtelen szol, hogy van mellette vmi felirat es visszaadja a browse ablakot, hogy valasszam ki, melyik nyelvet tegye melle...

kiprobaltam: hibatlanul ment az .srt kiterjesztessel a magyar felirat...
Le vagyok nyugozve.
Nativ 720p/1080i 50 es 60Hz mellett, sima es HD DVI, sima es progressziv/HD YPbPr, PAL/NTSC a komponens kimeneten at, S-video, kompozit kimenet, optikai es koax digit audio kimenet, 2x sztereo RCA audio + custom felbontasok rejtett menuje, plusz kikapcsolhato Macrovision- es regiovedelem - mindez ~$250-ert nekem oke.