Lehet, hogy volt már szó a YAMADA DVX-6600-ról, de nincs kedvem most végig olvasni!
Ezt egy másik fórumba írtam, csak kopizom:
Kedden vettem egy YAMADA DVX-6600-át 30e-ért. Előtte egy Thompson DTH-220 volt, amivel hát voltak néha gondok (pl. szaggatott a lemez, melegedett mint az állat ---> kapott egy kis modot. Hazahoztam a ketyerét. Erősítőre beköt optikai kábellel (erősítő egy panasonic 5.1 5*80W, pontos típusát most nincs kedvem megnézni).
Előszedtem a még anno leszedett DivX test cd-m, beraktam és gond nélkül lejátszott mindent, kivéve xvid-ből és divx 5.xx-ből az utolsó fájlt (valami 320), de ez nem zavar, mert ki az aki 320kbps-el kódol egy filmet? Hangok szépen szólnak rajta (nincsen rajta beépített dekóder, csak az erősítő kódolja ki!) és a divx-es filmek és tök jó minőségűek rajta.
Voltak olyan panaszok, hogy karcos volt az eleje, meg szar a tálca mechanika, nem működdnek a gombok, stb. Sztem az ilyeneket sürgősen vigyétek vissza, mert nekem semmi ilyesmi baj nincs vele. Nagyon megvagyok vele elégedve. Sztem a most piacon lévő legjobb lejátszó (nem beszélve arról, hogy 30e nevetséges egy ilyen cuccért)

. Pozitívum még az, hogy volt itthon egy félig megírt dvd (aszem megfagyott a gép írás közben) és a gépben lévő meghajtó se tudta olvasni, viszont a kis yamada betekerte és látta is a filmeket, csak nem tudta őket lejátszani (mivelhogy nem voltak rajta. Nagyjából ennyi!
Abit NF-7; Athlon XP 2000+ Palomino; GeXcube Radeon 9600XT Extreme 500/350; 2*256 MB DDR 266 dual, Maxtor 120Gb 2MB cache + Maxtor 60Gb; LG DVD-RW GSA-4040b; Sb Live!; Logitech mx500; Acer v771 17''