Idézet: wpepi - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 12:31
Mivel csak jövőre szeretnél felvevőbe beruházni szerintem felejtsd el az általad felsorolt gagyikat. Az árak folyamatosan zuhannak ezért az ami ma 100.000Ft körüli az addigra amikor megvennéd 40.000-60.000Ft körüli lesz (a DVD felvevő hivatott felváltani a VHS magnókat ezért az áruk is ehhez fog igazodni).
Véleményem szerint vegyél inkább valamilyen márkásabb készüléket pld. Pioneer, Panasonic, Philips.
Sokkal jobban jársz. A gagyi felvevőkkel nem csak minőség terén van gond hanem sokszor fagyogatnak ami igen meg tudja nehezíteni az életedet.
Szerk:
A HD-t meg szerintem egyelőre felejtsd el mert az Magyarországon még jó pár év. HD-s felvevők meg addigra lesznek hiszen a HD-DVD és a blu-ray pont a HD anyagok rögzítésére lett kitalálva. Mire Magyarországon HD lesz addigra már régen blu-ray vagy HD-DVD asztali felvevőt fogsz használni. Szóval ma 2005 végén teljesen felesleges olyannal foglalkozni ami csak sok év múlva lesz. Addigra meg el is fogod felejteni, hogy mi az a DVD+/-DL 8.5GB lemez

(akkor már 30GB-okban fogsz gondolkodni)
Koszi!
Megprobalok mindi joval elobb tajekozodni, hogy tul nagy meglepi ne erjen...
Ahogy nezegettem a 100k koruli cuccokat, azok egyaltalan semmifele mpeg4 es leszarmoazottait nem jatszanak, ami nem katasztrofa, de ha mar homar, akkor tudja azt is!
HD -t csak azert kevertem bele, mert nezegettem LCD -ket, meg plazmakat is, elobbibol toshiba a befuto, otobbibol pedig pana nalam, de leven plazma epeszu aron csak 800x480 -as, a LCD -ken meg hanyadekul nez ki a TVmusor, igy legalabb 1-2 evre szanaltam ezt a tervem, mire olyan LCD -t, vagy plazmat kapok ami rendes HDTV felbontasu 1920x1080, mert akar hogy is neztem a nem 3M -os cuccok csak felmegoldasok (1366x768)...
Persze nem arra szamitok, hogy lesz HDTV adas, de szgeprol mar elerhetoek HDTV -s anyagok, meg jo 100centin jatszani is, vagy esetleg meg a monitort is ki tudnam valtani igy (agybol webezes), igaz ez most is megy, csak hat 640 -be nem tul sok fer el...
Szoval akkor varjak?
Az az LG cuccos sem eri meg hogy figyelemmel kovessem?
Maradjak a pana, pio -nal?
Denon -ok dragak nagyon, meg ha esetleg majdan veszek LCD -t (nem tom plazma akkor hogy all majd), a toshibakba szokott lenni faroudja chip, gopndolom nincs ertelme hogy TV -be meg a laejatszoba is legyen?