Ido kozben jartam boltokban, es nem tudtam varni a jovo evi soppolasssal

(remelem nem betegseg...)
Megtetszett az LG fent emlitett cuucca (PIO -kat is meglestem, de leven csak HDD -set lattam, kiestek az aruk miatt...

), leven nincs benne HDD, ellenben tud DL lemezre is irni, igy legjobb minosegben is rogzitheto 2 ora.
Szoval meg nem sokat hulyultem vele, de eddig osszessegeben szimpatikus a kutyu.
DVD lejatszas eddig teljesen jo, szep a kepe, tunerja is szep kepet ad (talan meg zajmetesebbet is mint magae a TV -e, igaz kevesbbe szaturaltat)
(TV LG flatron 29" 100Hz, DVD dr7500, scart -on osszekotve)
Szoval a negativ dolgok (lehet van rajuk megoldas, csak meg nem olvastam el

)
- szelesvasznu divx/xvid lejatszaskor vertikalisan nyomodott a kep (teven bekapcs zoom2, es pont jo lesz)
- szinten divx/xvid, neha kis olvasasi hibara utalo szines kockak bevillanasa (lehet hogy az RW lemezem mar gyengusz, de nem uti meg a kifejezetten zavaro merteket)
- szinte teljesen atveszi az uralmat a TV -m felett (nem is kell AV -ra kapcsolnom elkobozza a kepet maganak), igy ha zenet hallgatok nem tudok TV -zni (tom, zenehallgatas kozbe minek TV -zek), szoval ha elkapcsolom akkor leallitja a playert...
Akkor a jok:
+ eddig mindent elolvasott a CD -tol a DVD -ig, az RW -tol a ROM -oikig
+ az en felszerelesemmel teljesen jo a tunernek a kepe (szoval jobb tuner van benne, mint amit az UPC ki tudna szolgalni), szep
+ arita (na csak eszmbe jut mar vegre, az a rozsaszin "-" -os) lemezre vettem fel este filmet SQ mode (aludtam kozbe, de mikor kimentem este meghallgattam mennyire zajong felvetel kozben, teljesen csondbe volt), reggel visszaneztem (tekergetve, bele-bele nezve), visszajatszva megyezett a kepe a tuneren jovojevel, nem volt se kockasodas, se mosodas, se fakulas, szoval teljesen hozza azt a minoseget, mintha csak eppen akkor menne a musor
(megjegyzem annyira azert nem sitt az UPC nalunk, nem tokeletes, de lattam mar sokkal rosszabbat)
Egyelore ennyi!
Szerkesztette: Vertigo 2005. 11. 07. 14:40 -kor