Idézet: Rlaci - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 13:40
Nagy általánosságban azt lehet mondani, hogy az átlagember az átlagos minőségű TV adást felvéve és átlagos TV-n visszanézve nem nagyon tud különbséget tenni az XP és SP módok között. De az SP és LP módok között már észrevehető a minőségromlás.
Köszönöm ismét a kimerítő választ, a számértékekkel nagyjából én is tisztában voltam.
Tehát van nekem egy 82 cm-es szélvásznú Sony TV-m, elég jó a képe, a kábelTV néhány csatornától eltekintve nem zajos, én viszont nem vagyok átlagember, hanem inkább vájtszemű

. Ha tehát ebben a kontextusban egy egyrétegű lemezre veszek fel TV-műsort, 2 órányit, lehet, hogy észreveszem, hogy van egy kis blokkosodás, de nem fogom a hajam tépni a nagyon csóró minőség miatt?
2 rétegű íróra még nincs zsém, inkább várok, hogy azok is olcsóbbak legyenek, ha az 1rétegű SP módja használhatatlan.
Az a problémám, hogy nem tudom
kipróbálni a cuccokat, az elmélettel viszont tisztában vagyok nagyjából. [/B]vagy nem használtok ilyen kütyüket?
Ígérem, nem idegesítem a tisztelt topikot a további kérdéseimmel, ha erre választ kapok.

Amúgy sem
Jah, van még egy jelöltem vásárlásra, a Plextor DiVX kovertáló külső tunere, a Sony GX210 mellett még ezen gondolkodom. Esetleg van valakinek ilyennye?