HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD

#600 Felhasználó inaktív   albunby 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 28. 21:47

Nekem simán megy úgyhogy nem tom mi lehet. Codecec fent vannak? Nekem is volt hasonló codec problémám, de segített az ace codec pack. Próbáld ezzel és ha nem megy akkor végképp nem tudom.

#601 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 29. 11:25

okay kösz
közben rájöttem hogy megy, de csak akkor ha 2 helyen kézileg állitom be. automatikusan az istenért se jön rá
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#602 Felhasználó inaktív   apprik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 29. 14:45

Sziasztok!

Azt tudja esetleg valaki, hogy 1GB-nál nagyobb avikat kezelnek-e a kedves játékosok?

Köszi!

#603 Felhasználó inaktív   Zoi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 29. 15:24

idézet:
Ezt írta apprik:
Sziasztok!

Azt tudja esetleg valaki, hogy 1GB-nál nagyobb avikat kezelnek-e a kedves játékosok?

Köszi!
[/quote]

Nem hiszed el!
Pont ezt akartam én is megkérdezni, így már ketten várjuk a választ rá... :)
(Engem főleg a Yamada és a Technosonic érdekelne, ezek között hezitálok nagyon)

#604 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 29. 15:25

idézet:
Ezt írta apprik:
Sziasztok!

Köszi!
[/quote]

Ha van korlat, szerintem 2 GB lehet... ki kellene probalni valakinek, akinek van ilyen lejatszoja...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#605 Felhasználó inaktív   apprik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 29. 15:38

Nekem sajna még nincs (persze akkor nem is kérdeztem volna ilyet), de kiváncsian várom az eredményt!

#606 Felhasználó inaktív   Zoi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 29. 19:16

idézet:
Ezt írta apprik:
Nekem sajna még nincs (persze akkor nem is kérdeztem volna ilyet), de kiváncsian várom az eredményt![/quote]

Sajna nekem sincs, csak itt gyűlnek az anyagok a wincsimen és mielőtt kiírnám őket DVD-re, azelőtt jó volna tudni, hogy mehetnek-e egybe az 1 GB-nál nagyobb anyagok. Sokkal esztétikusabbnak tűnne, ha mehetne egy file-ba, persze hülyeséget sem akarok csinálni, hogy azutan esetleg mégse olvassa az asztali lejátszó az ilyen módon megírt DVD-ket.

#607 Felhasználó inaktív   apprik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 29. 21:59

Dettó ugyanez!

#608 Felhasználó inaktív   Hori25 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 29. 23:06

halo 737 1.1gb nekem siman olvassa hori

#609 Felhasználó inaktív   apprik 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 30. 15:05

Alakul ;)

Köszi!!!!!!!!!

#610 Felhasználó inaktív   kisge 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 30. 17:05

Hello,

Elsosorban New Age-tol kerdeznem, de ha mas tudja, szivesen veszem a valaszt. Korabban irtad, hogy szetszedted a Loomax firmwaret. Ezt mivel csinaltad? Ugyanis kivancsi lennek a Philips firmwarejere ami nagyon hasonlit a Loomaxera. (Szerintem kb. a Loomax stringek vannak Philipsre cserelve :-)

Irtal valami yahoos grouprol is, de olyan neven nem talaltam semmit. Tudnal egy pontos URLt kuldeni?

Udv,
kisg

#611 Felhasználó inaktív   attkanet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 30. 19:13

Sziasztok! Kicsit most beijedtem! :( Segitsetek légyszives! Adott egy Yamada DVX-6000 és egy Genius 5.1 Home Theater (fadobozos).Na most az a gondom hogy a filmeket kiteszi az 5 hangfalra viszont mást nem!Ha PC-röl teszem ezt egy Audigy2-vel az összes hangfalon szól bármi!Azt hiszem sejtem hogy miért de erősitsetek meg!A PC már eleve szétdobva küldi a jelet a Genius-nak a Yamada viszont nem!Igy viszont soha nem fog szólni nekem zene az 5 hangfalból a Yamadáról mert se a Yamadában se a Genius-ban nincsen olyan dekóder ami szétküldené a sztereo jelet az 5 hangfalra!Igazam van avagy valami beállitással meglehet oldani a gondomat?

Csumi:Attka
T60 [2007-F2G] | Intel Core Duo T2400 [1.83GHz/2MB] | 2 X 512MB DDRII 667MHz RAM | Hitachi TS 80GB 5400rpm HDD SATA | 14.1 XGA TFT LCD | 64MB/256MB ATI Mobility Radeon X1300 | HL GSA-4083N DVDRW | Intel 802.11 a/b/g wireless | Modem | 1Gb Ethernet | UltraNav | Secure Chip | Fingerprint Reader | Panasonic 6c Li-Ion | BT | Infra

#612 Felhasználó inaktív   attkanet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 30. 20:54

Sziasztok!

Probléma megoldva! :D Még egy pár RCA-val el kellett vinnem a sztereó jelet is a Geniusnak külön (Nem volt elég a 3 pár RCA vagyis az 5.1 analóg, hogy miért azt még most sem tudom) és az elölapon 4 kapcsolóval lehet változtatni hogy (AC3;CD/DVD/2CH;TV;TAPE) Ha filmet nézek és 5.1-es akkor AC3-ba kell a kapcs!Ha zene cd,mp3,vagy 2 csatornás film akkor a kapcs CD/DVD/2CH-ba kell és akkor is szól az összes hangszóró!

Csumi:Attka ;)
T60 [2007-F2G] | Intel Core Duo T2400 [1.83GHz/2MB] | 2 X 512MB DDRII 667MHz RAM | Hitachi TS 80GB 5400rpm HDD SATA | 14.1 XGA TFT LCD | 64MB/256MB ATI Mobility Radeon X1300 | HL GSA-4083N DVDRW | Intel 802.11 a/b/g wireless | Modem | 1Gb Ethernet | UltraNav | Secure Chip | Fingerprint Reader | Panasonic 6c Li-Ion | BT | Infra

#613 Felhasználó inaktív   New Age 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 30. 21:08

Philips 737:

- ESS chipes lekátszók közül a legigényesebb szerintem
- NINCS rajta SVIDEO kimenet (legalábbis amit most lehet venni a Media Markt-ban 45e-ért)
- 4.1.19 azaz az utolsó firmware van már benne
- :( Sajnos dual (vagy több) audio avi-ban csak az első audio stream-et játsza le
- 99.9%-osan elégedettek vagyunk vele

0.1%: multi audio

Tud vki info-t arról, hogy lesz-e multi audio támogatás benne valamikor?

üdv,

NA

#614 Felhasználó inaktív   New Age 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 30. 21:33

Jut eszembe:

Van vmilyen utility ahhoz hogy megnézzem kompatibilis-e az adott file a lejátszóval?

Csináltam egy tömörgetést xvid 1.0beta2-vel és a philips 737-es behülyül tőle lejátszáskor (a kijelzőn a számok össze vissza mennek stb)

NA

#615 Felhasználó inaktív   Tommaso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 00:47

Az a 99.9% kicsit erős, nem? :)
Kétlem hogy a 0,1%-ba belefér a kis sárga feliratozás, divx audio és wma hangsáv nem támogatása, időnként dvd lemez fel-nem-ismerés, illetve nálam rétegváltásnál elkezdett keményen akadozni az egyik filmnél.
Vagy ezek csak az én készülékem hibái? Szóljatok ha igen, mert akkor intézem a garit...

#616 Felhasználó inaktív   New Age 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 01:52

Nálunk egyelőre semmi más gond. Eddig minden lemezzel rendben volt. (cd, cd-rw, dvd-r, dvd-rw)

Kicsit hiányolom a hangerőszabályzót a lejátszóról, de nem vészes.

Ami nekem nagyon gáz az a multi audio nem támogatása.

NA

#617 Felhasználó inaktív   New Age 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 03:57

idézet:
Ezt írta New Age:
Jut eszembe:

Van vmilyen utility ahhoz hogy megnézzem kompatibilis-e az adott file a lejátszóval?

Csináltam egy tömörgetést xvid 1.0beta2-vel és a philips 737-es behülyül tőle lejátszáskor (a kijelzőn a számok össze vissza mennek stb)

NA
[/quote]

A gond az volt, hogy 24.999134876134 fps volt a video.

NA

#618 Felhasználó inaktív   Tommaso 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 12:07

Hangerőszabályzó szerintem felesleges lenne. Úgyis mindenki vagy erősítőre vagy közvetlenül TV-re köti, azon meg szokott lenni :)
Bár már néha én sem tudom melyik távirányítóhoz nyúljak ;-)

Próbálta már valaki rajtam kívül a gyűrűk ura két torony 4 lemezes változatot philips 737-en nézni?

[ 2003. december 31.: Tommaso szerkesztette a hozzászólást ]

#619 Felhasználó inaktív   PiEm-14B 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 31. 12:41

Depo-n árulnak Xoro HSD400+ lejátszót 40 bruttóért. Van ezzel valakinek tapasztalata? A gyártó honlapján letölthető egy német leírás, amiből nem sokat értek, viszont a csatlakozókat látom.
Video:
- kompozit, svideo, vga, scart, meg valami component Y, Pr, Pb kimenetek (ez utóbbiak micsodák, RGB?)
Audio:
- sztereo, 5.1, koax, optikai kimenetek
Plusz még kareoke mikrofon bemenetek az előlapon, mert az kell! :D

Ez alapján nem rossz, kérdés mit tud lejátszani?

OFF
SPeY: ez alapján frissítheted a kimeneteket. Levelemet a honlapoddal kapcsolatban megkaptad?

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.