Idézet: lola - Dátum: 2004. dec. 25., szombat - 13:02
Az eredeti kérdésed CD/DVD volt, nem csupán DVD, ne csúsztass! Olvass vissza!!! (csak a miheztartás végett...)
Mivel itt senki sem chip, vagy lejátszó tervező (szerintem), ezért a tényszerű válaszom, "nem tudja", több, mint elégséges. A miértekért fordulj bizalommal a tervezőkhöz, választ tőlük várj a miértekre. Mellesleg a szóbanforgó válaszomat említésre sem méltattad, csak ismét feltetted ugyanazt a kérdést. Erre utaltam. Szerintem feltetted volna még n+1 -szer (Speieren is feltetted)
Az UDF-es formátumot az én lejátszóm CDDA-nak ismeri fel, és iszonyatos búgást produkál (csak a Te kedvedért próbáltam ki, de már bánom. Köszönet helyett elkezdtél pattogni.).
Szakmai választ egy normális kérdésre kaphattál volna, ha pl. azt kérdezed meg, hogy:
"miért nem tudnak lejátszani UDF-es formátumról ezek az asztali lejátszók"
Ezzel szemben a te kérdésed csupán arra irányult, hogy egyáltalán le tudnak-e játszani ilyen formátumról. Erre pedig 100%-os választ kaptál: nem tudnak.
Szívesen...
Utolsó hozzászólásom ehez a dologhoz, mivel én sem szeretem az off-topicot. (de nem a témához, mert ezt még mindig fontos dolognak tartom és úgy érzem hogy sokan nem is tudnak erről a "packet writing" technikáról, ami pedig az én véleményem szerint nagyon hasznos dolog)
Szóval a megjegyzéseim:
1. Igen, az eredeti kérdésemben cd/dvd-volt, viszont ha visszaolvasol, akkor a kérdésemben a divx-en kivül szerepelt az mp3-is. Ugy érzem a cd kapacitásához képest egy mp3 "kicsinek" számít. Szóval ki csúsztat ?
2. Nem tudhatjuk hogy ki, mivel fogalkozik itt, és máshol sem. Viszont azt tudhatjuk hogy sok ember nagyon mélyen beleásta magát a témába, így akár tudhat is ilyen információkat.
3. Nem csak 1 lejátszó létezik a piacon. Az hogy egyik nem tudja nem jelenti azt hogy másik sem. Ezért úgy gondolom hogy ezt a témát életben fogom tartani még egy ideig. A tiéd tudjuk hogy nem tudja, köszönöm a választ, de azért még szeretném meghagyni a lehetőséget arra, hogy esetleg valaki otthon megelégedéssel használja igy a dvd-jét, akkor ha van kedve megírhassa hogy igen, az övén megy.
Szóval még párszor fel fogom tenni a kérdést
4. A köszönet kérdése. Én eddig minden olyan hozzászólásomat, amiben kértem vagy kérdeztem valamit azzal zártam, hogy "előre is köszönöm", vagy "köszönöm". Úgy érzem hogy egy egyszavas offtopic köszönő üzenet helyett elég ennyi is, ha neked nem akkor elnézésedet kérem, és nagyon szépen köszönöm hogy fogalalkoztál a problémával.
5. "miért nem tudnak lejátszani UDF-es formátumról ezek az asztali lejátszók" az én kérdésem is ez volt csak kicsit másként megfogalmaza.
6. pattogni ? hmm... nézzél magadba először, mielőtt ilyeneket írsz.
Szóval részemről a vita lezárva, viszont a kérdést továbbra is fontosnak tartom, így párszor még meg fogom kérdezni. És előre is nagyon köszönöm azoknak, akik tesznek egy próbát és megírják az eredményét.
Köszönettel:
Ghostie
Szerkesztette: ghostie 2004. 12. 25. 16:09 -kor