HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD

#1961 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 26. 17:43

Idézet: #FullDragon - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 18:32

A frissítések, miegymás hogyan működik itt? Csatlakozol netre? Azért jönnek ki újabb és újabb driverek...

Letoltod a legfrissebb XBOX media centert (ami az MPlayeren alapul) es felmasolod (ftpzed vagy cdre kiirod es onnet) a boxra...

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 04. 26. 17:44 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1962 Felhasználó inaktív   Petyalinho 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 26. 17:57

Hali!

Remélem jó helyen kérdezek. Vannak nekem lementve streamekrol .NSV fájljaim (ez vmi winampos formátum).

Nos, szeretném oket editálni. Vagy egyszerubb megoldás (szerintem) ha inkább át tudnám valahogy konvertálni avi-ba és azt már rengeteggel progival lehetne editálni.

Elore is köszi (szóljatok, ha inkább máshol kéne kérdeznem!)!

#1963 Felhasználó inaktív   #FullDragon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 20:02

Idézet: Samott - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 18:43

Letoltod a legfrissebb XBOX media centert (ami az MPlayeren alapul) es felmasolod (ftpzed vagy cdre kiirod es onnet) a boxra...

Samott

Naccerű  :respect: 5.1? kimenetek? Minden klappol? Most olyan 50e Ft.- körül van, ugye? (plusz extra chipek ;)  )

#1964 Felhasználó inaktív   Öcsisajt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 21:05

Idézet: #FullDragon - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 20:02

Naccerű  :respect: 5.1? kimenetek? Minden klappol? Most olyan 50e Ft.- körül van, ugye? (plusz extra chipek ;)  )

40E az alapgep, eshogy ne a dragan vasarolt EREDETID nyuzzad, es(pfuj softmod) chip bele ~10E ;)
CHELLO! Mert megérdemlem... | Consolefreak!!! :Đ | A Lossless ereje  legyen veletek :Đ |

#1965 Felhasználó inaktív   r00t' 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 06:18

Idézet: Öcsisajt - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 17:38

Sziasztok!

Egy baratom kert meg arra(nincs Net), hogy kerdezzem meg nelyik lejatszot erdemes 20K-ig venni ami lejatsza a CDket divx,xvid, ekezettel... illetve ha UDF-ISO illetve sima ISO-val irt -R mediara filmeket(xvid,divx)(EKEZETES felirat a lenyeg)
tudtok eg olyan lejatszot ami a felsorolt kriteriumoknak megfelelel?
Ne ussetek nekem Xboxom van, ott minden megy... ;)

Szerintem a Yamada DVX-6700 elég jo megoldás persze a legujabb New Age firmwarrel az igazi.
Mindenkinek hinnie kell valamiben, en azt hiszem iszok meg egyet.

#1966 Felhasználó inaktív   Öcsisajt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 09:05

Idézet: -=Petike=- - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 6:18

Szerintem a Yamada DVX-6700 elég jo megoldás persze a legujabb New Age firmwarrel az igazi.

szuper!
koszi, tovabbitom!
;)
CHELLO! Mert megérdemlem... | Consolefreak!!! :Đ | A Lossless ereje  legyen veletek :Đ |

#1967 Felhasználó inaktív   #FullDragon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 14:45

Idézet: Öcsisajt - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 22:05

40E az alapgep, eshogy ne a dragan vasarolt EREDETID nyuzzad, es(pfuj softmod) chip bele ~10E ;)

Értelek. Az ékezetes feliratokkal sincs gond? +os és -os cd-k, dvd-k? :rolleyes:

#1968 Felhasználó inaktív   -MM- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 14:48

Idézet: #FullDragon - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 15:45

Értelek. Az ékezetes feliratokkal sincs gond? +os és -os cd-k, dvd-k? :rolleyes:

"-" os CD-ről még eddig nem hallottam :).

#1969 Felhasználó inaktív   lazzavoltlacka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 15:17

Idézet: #FullDragon - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 16:51

Nyah, továbbgondolva kicsit a tapasztalatokat -és hogy kérdést is megfogalmazzak, mert vagy senkit nem érdekelt eme vásárlásom, vagy ritkán írnak manapság ide- azt nem értem, hogy a fentebb említett eset hogyan fordulhat elő? Márminthogy ugyanazon film első cd-je megy, de hang nélkül, a második meg mindenestül. Feliratfájl is van benne, az müxik mindkét esetben. Volt már valakinek ilyen? Az eszembe jutott hibákat sorra elvetettem, úgymint: -cd hibás írása-kezelhetetlen formátum-cd sérülése-egyszeri cdberakás a játékosba és többszörnempróbálkozós reklamálás ... hirtelen több nem jut eszembe, de kifogytam már a próbákból asszem ...  :(

esetleg nincs lezárva a lemez.

#1970 Felhasználó inaktív   #FullDragon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 15:52

Idézet: -MM- - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 15:48

"-" os CD-ről még eddig nem hallottam :).

A pluszos a ritkább, de létezik. Mínuszos a legtöbb író, újraíró.

Szerkesztette: #FullDragon 2005. 04. 27. 16:00 -kor

#1971 Felhasználó inaktív   #FullDragon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 15:53

Idézet: lazzavoltlacka - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 16:17

esetleg nincs lezárva a lemez.

Kizárt. De ha így lenne, sem érteném, hogy miért csak a hangot nem játssza le ez esetben  :confused:

#1972 Felhasználó inaktív   Öcsisajt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 27. 18:53

Idézet: #FullDragon - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 14:45

ekezettel nincs gond... amugy letezik 3 fele drive a dobozhoz: Samsung, Philips,Thomson, nah a Samsung viszi csak egyedul a CD-R-t(NAJO van 4ik drive az uj gepekbe az egy hibrid LG-??? most nem jut eszembe, azok sem viszik a CD-Rt) a tobbi tokeletes...
amugy azert jo a mediacenter, mert kb 3-4 naponta frissitik, legalabbis apr1ig, azota erdekes nincs frissites... hmmm amugy franko... akkor neztem nagyot, amikor a bekonfiguralt mediaccenterem(halozat) a pc-m vinyojarol egy DVDfilm iso-jara kattintva fullosan elkezdte jatszani a filmet, azert az baba nagyon ;) hiaba no, support kerdese(torodes, odafigyeles, franko programozas kerdese)... ;)

#1973 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 28. 08:42

Idézet: Öcsisajt - Dátum: 2005. ápr. 27., szerda - 19:53

ekezettel nincs gond... amugy letezik 3 fele drive a dobozhoz: Samsung, Philips,Thomson, nah a Samsung viszi csak egyedul a CD-R-t(NAJO van 4ik drive az uj gepekbe az egy hibrid LG-??? most nem jut eszembe, azok sem viszik a CD-Rt) a tobbi tokeletes...

Nekem egy Crystal Pack-em van, es ebben biztos nem Samsung drive van (talan Thomson de ebben nem vagyok biztos) megis viszi hiba nelkul a CD-Rt... egyedul az ujrairhato +os DVD-t nem szereti...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1974 Felhasználó inaktív   Öcsisajt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 28. 09:54

Idézet: Samott - Dátum: 2005. ápr. 28., csütörtök - 8:42

Nekem egy Crystal Pack-em van, es ebben biztos nem Samsung drive van (talan Thomson de ebben nem vagyok biztos) megis viszi hiba nelkul a CD-Rt... egyedul az ujrairhato +os DVD-t nem szereti...

Samott

nekem is Thomsonom van... biztos nem Samsung? ;) lehet neked akkor mar egy ujgenes hibrid driveod van, es mazlista vagy, mert tolja a CD-Rt... ;)

#1975 Felhasználó inaktív   M63.003 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 01. 21:24

Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem.
Anno kb 1,5 éve láttam az egyik Sztech nagykerben egy ismertető anyagot egy DVD/DivX lejátszóról, amin volt egy Rj-45 csatlakozó is. A leírás szerint hálózaton megosztott filmeket tudott lejátszani IPX/SPX protokoll segítségével.
Lehet mostanság ilyen vagy hasonló kütyüt kapni?
Ha igen hol és mennyiért?
Előre is köszi!
ASRock K7VT2 P1.30 (VIA KT266A), Athlon XP 2400+, 512 MB 266 MHz Samsung DDR, 60 + 120 GB IBM HDD, Sapphire Radeon 9600 Atlantis 128 MB DDR, Samsung SyncMaster 765MB

#1976 Felhasználó inaktív   .Bukta. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 23:49

Idézet: Öcsisajt - Dátum: 2005. ápr. 28., csütörtök - 10:54

nekem is Thomsonom van... biztos nem Samsung? ;) lehet neked akkor mar egy ujgenes hibrid driveod van, es mazlista vagy, mert tolja a CD-Rt... ;)

Xboxal a netről rádiókat is lehet hallgatni .......valamint videostream-eket nézni.

Össze kell kötni crosslink kábellel az xboxot és a számítógépet, le kell osztani a hálókártyákra a netelérést és az xbox használja a pc netjét.
Hatalmas! Sőt...még az időjáráselőrejelzést is megtekintheted vele grafikusan.
Egyébként ha már itt tartunk megy vele az online multiplayer játék is :respect:

Szóval cirka 50-52ezer Ftból (pesten 45ért dobálják okosítva az ember után) beszerezhető.
Ha valami elromlik (pl: dvdolvasó) akkor kicseréled 4eFt-ért pcdvdrom-ra.
Legjobb divxes dvdolvasó a piacon!

#1977 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 08:41

Idézet: lola - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 1:05

Csak éppen a videokimenete meg sem közelíti az asztali lejátszókét.

Ez nekem nem tunt fel... szerintem semmivel sincs rosszabb kepe, mint az asztaliknak amiket lattam.

Samott

#1978 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 09:35

Idézet: lola - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 10:19

Akkor Te még nem láttál jó asztalit, vagy gyenguska TV-n nézted.  :D  :D

72 centis Thomson TV volt a legjobb, amin neztem, de draga asztali lejatszo kepet meg tenyleg nem lattam... de mivel divx forrasrol beszelunk, nagy csoda nem varhato a draga asztaliktol sem.

Samott

#1979 Felhasználó inaktív   #FullDragon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 08:34

Idézet: lola - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 0:32

Az, hogy "72 centis Thomson TV", még édeskevés. Annyi, mintha semmit sem mondtál volna.
Az ár és a minőség pedig nincs egyenes arányban.
Ezek szerint jól gondoltam, még nem láttál jót.

Nekem szintén Thomson tv-m van (a pontos típust meg nem mondom fejből), 72cm-es, digitális, db-stereo,100Hz. Én nem látok érzékelhető és jelentős különbséget egy normális minőségű DivX és egy DVD lejátszása között. Hangban igen, dehát ez nyilvánvaló ;-P

#1980 Felhasználó inaktív   Do-It-Yourself 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 04. 09:29

Idézet: #FullDragon - Dátum: 2005. máj. 4., szerda - 9:34

... nem látok érzékelhető és jelentős különbséget egy normális minőségű DivX és egy DVD lejátszása között. Hangban igen, dehát ez nyilvánvaló ;-P

A beszélgetés a tv kimenet minőségéről folyik, nem a divx vs. dvd minőségbeli különbségéről... :omg:

Szerkesztette: Do-It-Yourself 2005. 05. 04. 09:31 -kor

"A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék."

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.