idézet:
Ezt írta FleetCommand:
Nekem megmaradt mind2 WinAmp :confused: a fájlokat is letörölte?[/quote]
Nem, de mindent saját magához rendelt, így alapból minid ez nyílik meg, emellett a parancsikonok minden helyen erre cserélőldtek.
Ez azért fucsa, mert a topicban volt róla szó, hogy ha külön mappába telepítem, akkor teljesen úgy viselkedik, mint egy külön program.
Namost nekem ez azt jelenti, hogy mindkét programnak van parancsikonja.
Winamp 5 full
Elküldve: 2003. 12. 17. 09:35
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 12. 17. 09:48
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Namost nekem ez azt jelenti, hogy mindkét programnak van parancsikonja.[/quote]
A parancsikonokat azért cserélte le, mert a 2.xx parancsikonját is winamp.lnk-nak hívták. Nem törölte, "csak" felülírta. Hozd létre újra a parancsikont a "régihez" is, nevezd el "Winamp 2.xx.lnk" névre, nem fogja felülírni.
PS: A telepítésnél el kell olvasni az egyes ablakok tartalmát, ugyanis telepítés közben rákérdez, hogy magához rendelje-e az audio fájlokat, a video fájlokat és az audio cd-t... Alapértelmezésben be van pipálva mindegyik.
Elküldve: 2003. 12. 17. 12:18
Krinyo
Elküldve: 2003. 12. 17. 12:45
idézet:
Ezt írta **-=M@Xtreme=-**:
Úgy
Aki mén nem látta volna, így néz ki a winamp5.
[/quote]
Nalam ugy nez ki mint a 2.x, lehet hogy mert lite-t toltottem le, es meg abbol is mindent kiszedtem telepites soran![]()
Elküldve: 2003. 12. 17. 13:15
idézet:
Ezt írta Douglas:
Nalam ugy nez ki mint a 2.x, lehet hogy mert lite-t toltottem le, es meg abbol is mindent kiszedtem telepites soran[/quote]
Install-nál +kérdi hogy hogy telepítse : Modern skin, classic skin, other skin . A modern skint kell bejelölni.![]()
Elküldve: 2003. 12. 17. 16:30
idézet:
Ezt írta **-=M@Xtreme=-**:
Install-nál +kérdi hogy hogy telepítse : Modern skin, classic skin, other skin . A modern skint kell bejelölni.[/quote]
Mivel en mindent kinyomtam szerintem ez nem volt valaszthato nalam, most is ha bemegyek a preferencesbe csak a classic valaszthato.
Amugy mindegy hogy nez ki, nem szoktam a winampot bamulni![]()
Elküldve: 2003. 12. 17. 19:01
Elküldve: 2003. 12. 17. 19:36
idézet:
Ezt írta zAcsKO:
Gratulálok a winamp 5 fejlesztőinek. Lassan egy éve láttam utoljára kékhalált az xp-men, de most újra ebben az élményben volt részem, kb 5 másodperccel a program inditása után[/quote]
![]()
Nekem a telepites kozben a fajlok masolasa elott, allt le szabalytalan muvelet dumaval
Kovetkezo probalkozasra mar jo volt.
Elküldve: 2003. 12. 17. 19:58
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Nem, de mindent saját magához rendelt,...[/quote]
rendeld vissza.. izé beállítások file associations és az 5-ösnél semmit se, a 2-esnél meg mindent.. mondjuk ha hazamegyek, valószínű leszedem majd a 2.9-eset.
Elküldve: 2003. 12. 17. 20:01
idézet:
Ezt írta zAcsKO:
Gratulálok a winamp 5 fejlesztőinek. Lassan egy éve láttam utoljára kékhalált az xp-men, de most újra ebben az élményben volt részem, kb 5 másodperccel a program inditása után[/quote]
Akkor nálad van vmi qrva nagy gáz. Én a legelső Alpha-tol fogva 5-öst használok, és nemhogy kékhalál még a winamp se fagyott ki soha .
![]()
Elküldve: 2003. 12. 17. 21:22
idézet:
Ezt írta zAcsKO:
Őszintén ? Én első körben (és az összes többiben is) "kedvenc" oprendszerünket hibáztatnám !
Elküldve: 2003. 12. 17. 21:27
Mi számít a "modern skin" kategóriába ? Én most az "MMD3" elnevezésűt használom ! Az nagyon "állat" !
Honnan lehet letölteni még ilyeneket ?
Egyébként az első ismerkedés nekem is pozitív. Kicsit lassabb, mint a 2.XX, de nem vészes. Azt hiszem, ez marad.
Elküldve: 2003. 12. 17. 21:39
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Skacok !
Mi számít a "modern skin" kategóriába ? Én most az "MMD3" elnevezésűt használom ! Az nagyon "állat" !Ez modern skin ?
Egyébként az első ismerkedés nekem is pozitív. Kicsit lassabb, mint a 2.XX, de nem vészes. Azt hiszem, ez marad.[/quote]
Az télleg nagyon jó. Énis azt használom(eredetileg winamp3-hoz készült de sebaj
)
Elküldve: 2003. 12. 17. 23:12
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Mi számít a "modern skin" kategóriába ? Én most az "MMD3" elnevezésűt használom ! Az nagyon "állat" !Ez modern skin ?
[/quote]
Modern skin kategoriaba szamitnak a Winamp3-hoz keszult skinek es az ezutan keszulo skinek szerintem... sz'al a free-form skinek... A Winamp.com-on talalsz ilyeneket is.
Ja, MMD3 rulez... nem hiaba kertek fel a csavot, hogy uj skint csinaljon a Winampnek... Az uj default modern skin is az o muve...![]()
Elküldve: 2003. 12. 17. 23:19
idézet:
Ezt írta gerdez:
Modern skin kategoriaba szamitnak a Winamp3-hoz keszult skinek es az ezutan keszulo skinek szerintem... sz'al a free-form skinek... A Winamp.com-on talalsz ilyeneket is.
Ja, MMD3 rulez... nem hiaba kertek fel a csavot, hogy uj skint csinaljon a Winampnek... Az uj default modern skin is az o muve...[/quote]
Ha jól +nézitek van is benn ilyen MMD3-as beütés![]()
Elküldve: 2003. 12. 22. 11:43
Elküldve: 2003. 12. 22. 11:53
idézet:
Ezt írta Zoch:
[url="http://"http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp501_full.exe"]WinAMP 5.01 full[/url][/quote]
"More fun than a fresh pair of Wonder Woman Underoos"![]()
Elküldve: 2003. 12. 22. 13:28
changelog:
idézet:
Winamp 5.01:
* fixed gen_ml selection bug
* added gen_ml option for no guessing at all
* made AVS and SPS support loop() in user code
* made AVS support megabuf() in user code
* made pro installer not prompt for regkey if already valid
* improved font directory retrieval in gen_ff
* added content rating system in Internet TV's listing
* added bandwidth usage statistic in Internet Radio/TV listings
* made media library guess from filename only when NO metadata found
* added seperate recent items tracking options for files/streams
* made installer better handle installing wa5 directly over wa3.
* added milkdrop docs to installer
* made uninstaller not remove winamp directory if not empty (user is
now required to do so manually to avoid people going "oops")
* made installer check sonic px.dll versions and prompt for reboot
accordingly
* fixed nsv metadata querying bugs
* fixed gen_ml guessing bugs for files with metadata that are not in DB[/quote]
Elküldve: 2003. 12. 22. 14:14

Súgó
A téma zárva.

[/quote]