Idézet: Rlaci - Dátum: 2005. dec. 9., péntek - 13:29
Bocs, rosszul tettem fel a kérdést...igazából oda akartam jutni, hogy SFIJ-el abban maradtunk, hogy Let-s Edit-el rakom ossze a DV codec-al behúzott anyagot, mert az azt szereti. (Meg tképpen jósok anyagot behúztam már így...másik része Picvideo MJPEG (19-es beállítás)al van meg).
Viszont most oda jutottunk itt, hogy a méret nem lényeg, vagyis nembaj ha +2 DVD rámegy, szóval lehet a minőségre hajtani. Tehát a kérdés az, hogy jó-e nekem a DV a capture-höz, vagy nem, minőség szempontból?
(Azt persze nem tudom mi lenne a más megoldás, vagyis gondolom az hogy MJPEG aztán MPEG2-be tömörítés és aztán let's edit. Azt sem tudom még hogy az újratömörít-e? Tényleg, ha igen, akkor a most MJPEG-ben lévő anyagot DV-be kéne konvertálnom? Jajj, megint elkavarodtam...

Bocsi előre is! Ha ebből az erdőből kikeveredek, akkor SFIJ és TE vendégeim vagytok egy (két) sörre!
(Mondjuk a maradék két kazit ami mjpeg-ben van nem gond még1szer behúzni DV-be...sőt, én még az egész anyagot behúzom ha kell, csak szegény szalag már lassan elfogy, mert már 3-szor bénáztam vele...