Idézet: wpepi - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 16:11
Értem. Csak tudod én ezzel a fajta elcsúszással nem találkoztam, vagy nem vettem észre.
Az általad említett aszinkronnal ellentétben a frame eldobálásából adódó elcsúszás 5-10 másodperc is lehet az egy órás anyag vége felé. Ezek az eldobott framek főleg olyan részek digitalizálásakor keletkeznek amikor a kép egy-egy pillanatra "behangyásodik" a szalag hibájából eredően. Vagy olyan részeknél is amikor két klipp között nem tökéletes az átmenet és akár csak egy kis időre is de ugyancsak az előbb említett hangyás jel látható.
Nálam a legrégebbi felvételek 11 évesek voltak. Érdekes módon a felvétel minősége nagyon jó volt még itt is. A kész MPEG file-okat mindig leellenőriztem: bele-bele néztem/hallgattam. Mindig rendben találtam mindent.
Idézet: horpeti - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 16:07
Igen, van neki tuner része is. De TV nézésre nem ezt ajánlom. Ellenben ha TV-ből szeretnél digitalizálni akkor a tuner kártya S-Video bemenetét használd - mint VHS kazetta digitalizálásakor - és azon keresztül küld neki valamelyik TV csatorna jelét a videóról.