Idézet: F4f0rg1 - Dátum: 2004. jún. 8., kedd - 22:45
Persze most egy kicsit azert kivancsi lettem arra a Cinergy400-as kartyara...

Hol is lehet ilyet kapni,e s mennyiret?
iuVCR-t siekrult beallitanod a Cinergy400-as kartyadhoz?
Kb. annyiba kerul, mint a PCTV Pro, Mistral arlistan szokott neha feltunni, mondjuk en az Amp-ban vettem.
Ezen mondjuk nincs radio, radios Cinergy600 az parezerrel dragabb.
iuVCR: az osszehasonlitos "weblapon" lathato bugos kep az user error volt. Cinergy topikban vertem a fejem miatta a falba...
Meg akartam sporolni a csatornak ujrahangolasat, es elmentettem a PCTV Pro registry beallitasait (itt tarolja a csatornak parametereit az iuVCR), atirtam a kartya azonositoit a Cinergy-era, viszont azt nem tudtam, hogy a csatornak relativ szin ertekeit a BT878-as kartyak RGB-ben kerik, Philips chip meg YUV-ban, emiatt alltak fejre a szinek, hiszen mas szinskala szerinti ertekeket kapott
Ha nem erre, hanem a csikozodasra gondolsz, azt egyertelmuen a SATA vezerlo+Samsung vinyo okozza. Masik, PATA vinyoimra felvetelkor nincs gond, csak akkor, ha adatatvitel van a SATA-n.
Ha nem is erre, hanem a hangra, na azzal szivtam, Terratec driverekkel (legujabbat mondjuk nem probaltam, hanem csak a ket regebbit) nem volt hang. Philips referenciadriverrel (link a Terratec topikban) van hang, de minden egyes gepinditaskor kezzel el kell inditanom az iuVCR-t, es csatornat valtani, onnantol jo csak, ha ezt elfelejtem, es elindul az automata capture, akkor csak sisterges van. (multkor megszivtam, azota minden egyes login-ra automatikusan indul az iuVCR...)
Ettol az aprosagtol eltekintve tokeletesen megy a Cinergy+iuVCR paros, hangelcsuszast utolag szoktam korrigalni csak.
(mondjuk nem lenne csuszas, ha a Cinergy-t hasznalnam audio capture-ra, csak az limitalva van 32KHz-re, es nagyon halk a hang, emiatt inkabb a hangkartyan keresztul veszek fel)
Mivel a reklamokat ki szoktam vagni, igy nekem erre tokeletes a fent irt Virtualdub/Nandub-os modszer, mert ugyis el kell mentenem a vegeredmenyt masik aviba.
Szerkesztette: nyunyu 2004. 06. 09. 02:26 -kor