HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#21 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 03. 17:21

Jelentem, kipróbáltam kom1 és kom2-vel is... Más tipp?
Esetleg egy műszaki rajz sem jöhetne rosszul, hátha házilag is előállíthatok vevőt...

idézet:
Ezt írta FőDudu:
Ugyebár a remore.cfg-ben mindenki beírta a saját com portjának a számát?

Illetve a fentebb belinkelt zipet kibontva nincs benne a profiles.ini sem.
[/quote]
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#22 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 19:32

Sziasztok !

Nekem is a távirányítóval van gondom, de más a probléma okozója...
Az autodetect megtalálja a csatlakoztatott vevőt, de állandóan jelez (gyorsan villog). Emiatt a távirányító csak 2-3 sec késéssel kapcsol, vagy nem is műxik. Próbáltam átállítani a soros port (COM1, COM2) beállításokat, de ugyanaz a helyzet.

Kérem, ha valaki találkozott hasonlóval vagy lenne 5lete, segítsen. Köszönöm :)
A jövöd csakis rajtad múlik.

#23 Felhasználó inaktív   Tangerine 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 21:45

Úgy látom, itt hiába várok választ a kérdésemre, nem tud valaki egy másik fórumot, lehet angol nyelvű is?
A tökéletes világban... elkapják a spammereket, és közös cellába zárják azokkal a férfiakkal, akik megnagyobbítatták a péniszüket, Viagrát szednek, és új kapcsolatokra vágynak.

#24 Felhasználó inaktív   Roter ^.^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 23:05

idézet:
Ezt írta Tangerine:
Úgy látom, itt hiába várok választ a kérdésemre, nem tud valaki egy másik fórumot, lehet angol nyelvű is?[/quote]

Igaz itt vmi pluginrol van szó, de 1 próbát megér [url="http://"http://www.girder.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=2138&highlight=miro+pctv+pro"]klikk[/url]

[ 2003. június 04.: Roter ^.^ szerkesztette a hozzászólást ]
kedvencek
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez

#25 Felhasználó inaktív   Tangerine 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 23:53

idézet:
Ezt írta Roter ^.^:

Igaz itt vmi pluginrol van szó, de 1 próbát megér [url="http://"http://www.girder.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=2138&highlight=miro+pctv+pro"]klikk[/url]

[ 2003. június 04.: Roter ^.^ szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Köszi Roter, de én nem a távirányítóval szenvedek, odáig még el sem jutottam, csak szeretnék 1-2 a hw-val kapcsolatos dolgot kinyomozni,de úgy látszik, hogy reménytelenül. Nekem a legrégebbi típusú kártyám van (BT848), sajnos a neten semmit nem találtam a HW felépítéséről, a manual amit le lehet tölteni, az pedig az újabb kártyákról ír. Én használtan vettem a kártyát, és annyit sikerült kideríteni, hogy van egy plusz hátlap (amit az előző tulaj elhagyott), amire a rádióhoz való antenna van kivezetve, és esetleg más is (pl. a videókimenet), de egyszerűen nem hajlandó senki válaszolni rá, hogy van-e egyéb rajta, illetve, hogy a rádióantenna-bemenet testje fémesen érintkezik-e a házzal, és hogy a kártyán lévő egyik csatlakozó micsoda. Úgy látszik hiába tépem a szám, csinálok képet, ezt már sosem fogom megtudni. Valószínűleg az ebbe a topicba irkáló rengeteg embernek (gondolom nem véletlenül kétrészes már a topic) mindenkinek az újabb BT878-as kártyája van, és azért nem tud válaszolni. Vagy akinek olyan van mint nekem, az sz@rik a fejemre.
Bocsi mindenkitől, akinek nem inge... stb.

[ 2003. június 04.: Tangerine szerkesztette a hozzászólást ]
A tökéletes világban... elkapják a spammereket, és közös cellába zárják azokkal a férfiakkal, akik megnagyobbítatták a péniszüket, Viagrát szednek, és új kapcsolatokra vágynak.

#26 Felhasználó inaktív   Roter ^.^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 00:12

idézet:
Ezt írta Tangerine:

Köszi Roter, de én nem a távirányítóval szenvedek, odáig még el sem jutottam, csak szeretnék 1-2 a hw-val kapcsolatos dolgot kinyomozni,de úgy látszik, hogy reménytelenül. Nekem a legrégebbi típusú kártyám van (BT848), sajnos a neten semmit nem találtam a HW felépítéséről, a manual amit le lehet tölteni, az pedig az újabb kártyákról ír. Én használtan vettem a kártyát, és annyit sikerült kideríteni, hogy van egy plusz hátlap (amit az előző tulaj elhagyott), amire a rádióhoz való antenna van kivezetve, és esetleg más is (pl. a videókimenet), de egyszerűen nem hajlandó senki válaszolni rá, hogy van-e egyéb rajta, illetve, hogy a rádióantenna-bemenet testje fémesen érintkezik-e a házzal, és hogy a kártyán lévő egyik csatlakozó micsoda. Úgy látszik hiába tépem a szám, csinálok képet, ezt már sosem fogom megtudni. Valószínűleg az ebbe a topicba irkáló rengeteg embernek (gondolom nem véletlenül kétrészes már a topic) mindenkinek az újabb BT878-as kártyája van, és azért nem tud válaszolni. Vagy akinek olyan van mint nekem, az sz@rik a fejemre.

[/quote]

Látod, ennyit tesz ha az ember nem tud angolul :D
Sajna nekem is az újabb kártyám van, ezért segíteni nem tudok, de ne add fel hátha... :)
kedvencek
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez

#27 Felhasználó inaktív   Naszta 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 00:35

idézet:
Ezt írta Tangerine:

[/quote]

Ez a kiegészítő rész elég fontos. Ezen van a kiegészítő tuner: ettől lesz rádió és sztereó TV. Ennyi van rajta (+ rádió antenna bemenet). Ha ez nincs, akkor egy sima monó kártyád van, rádió nélkül.

#28 Felhasználó inaktív   Tangerine 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 00:49

idézet:
Ezt írta Roter ^.^:

Látod, ennyit tesz ha az ember nem tud angolul :D
Sajna nekem is az újabb kártyám van, ezért segíteni nem tudok, de ne add fel hátha... :)
[/quote]

Miből gondolod, hogy nem tudok angolul? :confused:

#29 Felhasználó inaktív   Tangerine 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 00:54

idézet:
Ezt írta Naszta:

Ez a kiegészítő rész elég fontos. Ezen van a kiegészítő tuner: ettől lesz rádió és sztereó TV. Ennyi van rajta (+ rádió antenna bemenet). Ha ez nincs, akkor egy sima monó kártyád van, rádió nélkül.
[/quote]

Nem, nem, nem erre a plusz kártyára (rádió) gondoltam, ez megvan, hanem az ezen lévő antennakimenet egy plusz hátlaphoz csatlakozik, egyébként hogy vezetne be az ember belülre a gépbe egy antennakábelt? Na ez a hátlap nekem nem világos, hogy mi van rá még kivezetve az antennán kívül, ill, hogy van bekötve.

#30 Felhasználó inaktív   Roter ^.^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 01:05

idézet:
Ezt írta Tangerine:

Miből gondolod, hogy nem tudok angolul? :confused:
[/quote]

Én nem tudok angolul :D
kedvencek
A7N8X VDD mod

#31 Felhasználó inaktív   Tangerine 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 01:14

idézet:
Ezt írta Roter ^.^:

Én nem tudok angolul :D
[/quote]

Jaa... :D
Csak akkor nem értem, hogy ez mire mondtad. :)
Na, mindegy, lehet, hogy már túl álmi vagyok, úgyhogy inkább megyek aludni. :)

#32 Felhasználó inaktív   Roter ^.^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 01:46

Tangerine : ment 1 privát, teljesen más ügyben :)
kedvencek
A7N8X VDD mod

#33 Felhasználó inaktív   tamas13 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 06:06

idézet:
Ezt írta Tangerine:

Jaa... :D
Csak akkor nem értem, hogy ez mire mondtad. :)
Na, mindegy, lehet, hogy már túl álmi vagyok, úgyhogy inkább megyek aludni. :)
[/quote]

Ha ilyen extra kérdésekben nyomozol érdemes megnézni a pctv kártya saját fórumát. Ott szoktak ilyen érdekesebb kérdések lenni hogy pl. milyen frekvenciákon működik a távirányító stb :)
[url="http://"http://www.miro.com/docsupport1.asp?division_id=1&langue_id=2&product_id=103&product_name=PCTVpro&page_id=86"]http://www.miro.com/...Vpro&page_id=86[/url]

#34 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 07:12

Namármost látom velem kötözködsz, de:
- nem szoktam a gépemet oly sűrűn nyitogatni, már lassan egy éve be van robbantva egy asztalba. És jól is műxik.
- nekem egy panelem van pluszban: a sztereo tuner és rádió. Semmi több! ehhez a panelhez van kötve a rádió antennája, ami kijön a hátlapra. Slussz.
- antennabemenet, stb. nincs pluszban, elvileg lehetne rajta videobemenet, de nem forrasztották rá.
- a három tüske, elvileg belső audiobemenet.

idézet:
Ezt írta Tangerine:

Nem, nem, nem erre a plusz kártyára (rádió) gondoltam, ez megvan, hanem az ezen lévő antennakimenet egy plusz hátlaphoz csatlakozik, egyébként hogy vezetne be az ember belülre a gépbe egy antennakábelt? Na ez a hátlap nekem nem világos, hogy mi van rá még kivezetve az antennán kívül, ill, hogy van bekötve.
[/quote]
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#35 Felhasználó inaktív   Tangerine 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 04. 11:40

Mykee, először is kösz, hogy válaszoltál!
Kép

Nem piszkáni akartalak, ha nem tudod, az is válasz. Csak gondoltam ha konkrétan Tőled megkérdezek valamit, akkor azért illene reagálni, hogy ez vagy az, vagy legalább annyit, hogy bocsi, de nem tudom.

>- nekem egy panelem van pluszban: a sztereo tuner és rádió. Semmi több! ehhez a panelhez van kötve a rádió antennája, ami kijön a hátlapra. Slussz!

Erre voltam, kíváncsi, hogy ezen hátlap és az ezen hátlapra szerelt antenna aljzat külső része (árnyék) összekötésben van-e, vagy valami műanyag gyűrűvel el van szigetelve. Nem tudom, hogy merjem-e az antenna árnyékját a házzal összekötni, vagy gondosan el kell szigetelni. Nincs itt valaki vill. mérnök, aki meg tudná mondani?

> - antennabemenet, stb. nincs pluszban, elvileg lehetne rajta videobemenet, de nem forrasztották rá.

Kösz. Én kimenetre saccoltam, mert bemenet van az alapkártya hátulján, és mivel a kártyán van két tüske (VIDEO OUT) így feltételeztem, hogy ez is esetleg ki van vezetve a pót hátlapra, hogy valami külső eszközhöz lehessen csatlakoztatni.

- a három tüske, elvileg belső audiobemenet.

Két audióbemenet lenne? Mert egy négytüskés is van, az mellé oda is van írva.

Kösz a választ, remélem nincs harag. Ha esetleg emléxel a pót hátlapra, hogy hogy néz ki, vagy egy multiméterrel meg tudod mérni (kihúzott rádióantenna mellett), a gépház és az antennabemenet külső pólusa közötti ellenálást, hogy nulla-e vagy végtelen, az megköszönném. Bár ha van egy villamos szagember az lehet, hogy látatlanban meg tudná mondani, hogy igen hozzá kell testelni a házhoz, vagy tilos, mert tönkremehet a rádiótuner a házon lévő feszültségtől.
Úgy vettem észre, hogy a TV antennacsatlakozója nincs rákötve a hátlapra, hanem érdekesen van megoldva. Az alapkártya hátlapján van egy viszonylag nagy lyuk, és ebből áll ki a TV antenna sokkal kisebb koax csatlakozója, amely emiatt nem ér hozzá a hátlaphoz, és mert ez sokkal kisebb mint egy normál koax csatlakozó, ezért az antenna koax-kábele egy átalakítón keresztül csatlakozik a kártyára.

#36 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 10. 09:51

Gondom van ezzel a trágyával!

Akármilyen kis felbontásban digizek elcsúszik a hang. Sima Mgeg2-be, a gyári beállítások szerint.

A procim terhelése nem m1 30% fölé, még 640x480-ban sem.

Mi lehet az oka?
Vision, Windvr, Winvcr bármelyikkel ez van.
Bármilyen beállításban.

Bemenet: composite+line in.

Lehet, hogy összeakad valamivel és az IRQ sharing betesz neki? Ide driverek rendben vannak.
Nf-S V2.0.

Miért van az, hogy a tuner néha nem ad szines képet?
Ilyenkor vagy a Dscaler elindítása után reset card, vagy a Pinnacle saját tesztprogiját végig kell hajtani a kártyán és a következő indulásnál már szines.

?????????????????? Help, mert megőrülök!

Vettem volna egy Terratecet, nem lenne gondom.

Hauppauge WinTV PVR350 jó?
Ha az nem betegeskedik ennyit, komolyan lecserélem.

[ 2003. június 10.: FőDudu szerkesztette a hozzászólást ]

#37 Felhasználó inaktív   GRoF@ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 10. 10:31

Üdv!

Elég hülye vagyok elektroból, ezért kéretik komolyan venni a kérdésem!

A TV kártyához adott távirányító vevő része, ami a soros portra csatlakozik, az egy szabványos infra vevő? A kérdésem az volna, hogy lehetne használni pl. rádiótelefonhoz, Irda port helyett? Sejtésem szerint nem, de hátha vannak itt okosabbak is...

Üdv: GRoF

#38 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 10. 11:20

idézet:
Ezt írta GRoF@:
Üdv!

Elég hülye vagyok elektroból, ezért kéretik komolyan venni a kérdésem!

A TV kártyához adott távirányító vevő része, ami a soros portra csatlakozik, az egy szabványos infra vevő? A kérdésem az volna, hogy lehetne használni pl. rádiótelefonhoz, Irda port helyett? Sejtésem szerint nem, de hátha vannak itt okosabbak is...

Üdv: GRoF
[/quote]

Valószínűleg csak vevő van benne, ezért nem jó telefonhoz.
Azt hiszem nem is IRDA kompatibilis a vevő.

#39 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 10. 23:29

idézet:
Ezt írta FőDudu:

Valószínűleg csak vevő van benne, ezért nem jó telefonhoz.
[/quote]

Ez így van.. ezzel sajna nem tudsz semmit se kezdeni, mert csak venni képes (mint általában a tv-ken is)
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#40 Felhasználó inaktív   GRoF@ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 11. 08:59

Kössz az infót! Sejtettem, de nem voltam bizonyos...

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó