Mykee, először is kösz, hogy válaszoltál!
Nem piszkáni akartalak, ha nem tudod, az is válasz. Csak gondoltam ha konkrétan Tőled megkérdezek valamit, akkor azért illene reagálni, hogy ez vagy az, vagy legalább annyit, hogy bocsi, de nem tudom.
>- nekem egy panelem van pluszban: a sztereo tuner és rádió. Semmi több! ehhez a panelhez van kötve a rádió antennája, ami kijön a
hátlapra. Slussz!
Erre voltam, kíváncsi, hogy ezen hátlap és az ezen hátlapra szerelt antenna aljzat külső része (árnyék) összekötésben van-e, vagy valami műanyag gyűrűvel el van szigetelve. Nem tudom, hogy merjem-e az antenna árnyékját a házzal összekötni, vagy gondosan el kell szigetelni. Nincs itt valaki vill. mérnök, aki meg tudná mondani?
> - antennabemenet, stb. nincs pluszban, elvileg lehetne rajta videobemenet, de nem forrasztották rá.
Kösz. Én kimenetre saccoltam, mert bemenet van az alapkártya hátulján, és mivel a kártyán van két tüske (VIDEO OUT) így feltételeztem, hogy ez is esetleg ki van vezetve a pót hátlapra, hogy valami külső eszközhöz lehessen csatlakoztatni.
- a három tüske, elvileg belső audiobemenet.
Két audióbemenet lenne? Mert egy négytüskés is van, az mellé oda is van írva.
Kösz a választ, remélem nincs harag. Ha esetleg emléxel a pót hátlapra, hogy hogy néz ki, vagy egy multiméterrel meg tudod mérni (kihúzott rádióantenna mellett), a gépház és az antennabemenet külső pólusa közötti ellenálást, hogy nulla-e vagy végtelen, az megköszönném. Bár ha van egy villamos szagember az lehet, hogy látatlanban meg tudná mondani, hogy igen hozzá kell testelni a házhoz, vagy tilos, mert tönkremehet a rádiótuner a házon lévő feszültségtől.
Úgy vettem észre, hogy a TV antennacsatlakozója nincs rákötve a hátlapra, hanem érdekesen van megoldva. Az alapkártya hátlapján van egy viszonylag nagy lyuk, és ebből áll ki a TV antenna sokkal kisebb koax csatlakozója, amely emiatt nem ér hozzá a hátlaphoz, és mert ez sokkal kisebb mint egy normál koax csatlakozó, ezért az antenna koax-kábele egy átalakítón keresztül csatlakozik a kártyára.
A tökéletes világban... elkapják a spammereket, és közös cellába zárják azokkal a férfiakkal, akik megnagyobbítatták a péniszüket, Viagrát szednek, és új kapcsolatokra vágynak.