HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#201 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 28. 20:17

Mi kene, ha volna?

Parszor mar leirtuk, hogy a legujabb Pinnacle PCTV Pro-kon [url="http://"http://www.conexant.com/products/entry.jsp?id=272"]Conexant BT878A[/url] videodekoder, [url="http://"http://www.micronas.com/products/documentation/multimedia/msp34x0g/index.php"]Micronas MSP3450[/url] sztereo hangdekoder, es Microtune MT2032 (nincs mar a [url="http://"http://www.microtune.com/products/tvm.html"]weblapjukon![/url]) tuner van.

Tobbi chipre nem emlekszem fejbol, 130km-re van tolem a tunerem :(

#202 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 28. 21:35

Ha valaki távirányitózni akar, most találtam:

• Pinnacle/Miro StudioPCTV Series 2003-07-10 09:51:02
Tuner Verzió: ismeretlen

Leírás: Miro PCTV kártyához készült távirányító szoftver. A programmal több külső programot is lehet vezérelni a gyári programokon kívül.

Operációs rendszer: Windows Fájlméret: 283 kByte Letöltések száma: 22

http://www.drivers.h...php?prodid=2609
Fizetős WC belső oldalán papírlap:
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?

#203 Felhasználó inaktív   Dark 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 29. 07:20

nyunyu!

Azért kellene, hogy össze tudjam hasonlítani vizuálisan a sima pctv-mmel, hogy milyen chipek helye van a kártyán üresen.
Egyébként a sztereo csip felel a rádióért is?

Üdv

#204 Felhasználó inaktív   Poci76 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 10:12

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e lecserélni egy régebbi (középső fajta, 4.01-es driverrel) PCTV Pro-t egy újabb fajtájúra? Jelenleg is az 5.50-es drivert használom, szóval csak az érdekelne, hogy jobb-e a képminősége az újabb hardvernek?

#205 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 01. 23:36

...nah csak ide talaltam...

hali..

nem volt meg idom telejsen atolvasni ezt a 21-nehany oldalt + Miro PCTV pro # II. -t teljesen de nagyjabol atmentem minden oldalon...kiveve ezt a 2. reszt...johogy ide talaltam..;-)

szal nekem is "szivdobogas effektusom" van a pctv pro-nal...kb 3 honapja vettem (szep nagy doboz, 5.11 driver asszem de 5.50 van telepitve, OS: W2K).........eleinte nem zavart annyira de mostmar hogy szinet minden kiralyul mukodik *(szep kep, mukodik minden funkcio, stb...) igy egyre jobban zavar ez a kis "zorges*" *(ritmikusan pruttyog: pr-pr-pr ...*_* ) jelenseg...foleg ha felveszek akkor,hiszen akkor mindig van, ha csak tevezek akkor neha mexunik, neha elojon...(probaltam belso kabellel is osszekotni a hangkartyaval de: UA problem)

szal nemtom kinek tunt mar fel vagy irtatok e mar eme eszrevetelt, de en most leirom amit eszleltem.
...ha tv-nezes kozben (vagy akar felvetel kozben) elkezdem a hangerot fel-le mozgatni (nem sokat csak 1-2 mm -nyit, hogy azert halljam a hangot) akkor FASZAN mexunik ez a kurva szivdobogas bizbasz!! ha abbahagyom, 1-2 mp mulva megint elojon az a bizonyos "bosszanto" dolog...(!) szal ezt most akkor mire veljem??? szoftver BUG vagy esetleg a tuner "erositojeben" lenne a gubanc??? jah azt elfelejtettem emliteni ha nincsen bekaccsolva a tv, neha akkor is elojon "ez a "zaj" de akkor eger aktivitasra, meg ugy magatol is -igaz akkor szinte egyfolytaban- zajong...de csak akkor ha a "line-in" (erre van kotve a tuner) aktiv.// ja es meg kb 1,5 eve is volt mar ilyen problemam W2k alatt es akkor meg javaban sehol semvolt tunerem....de azis lehet hogy ez a ket zaj teljesen kulonallo problem...(?!)

...a hangkartyat (SB-PCI-128) mar probaltam mas PCi slotban is de nem segitett.;-( de ha jol emlexem w 98 alat is csinalta ezt a pr-pr-pr hangot a tunerem..vagy nem?? nemtudom..vagy csak nemtunt fel mert 2 hetig ment csak w98 alatt a tunerem...utana w2k ra pakoltam at...

megprobaltam dscalerre is -hatha lesz valami, illetve hatha nem lesz- es lass csodat ott nem "pruttyog" csak akkor ha meretezem az ablakot..az meg mar telleg elviselheto... csak nekem meg az nem valt be mert lefagy ha csatit akarok valtani..:-(
borgTV -vel is mexunik reszben, illetve helyette meg egyfolytaban levo de halkabb hatter zaj van..;-( vegulis ez elviselhetobb...de ez sem valt be nekem tv-zesre..;-(

szal akkor nalam valszeg softveres a gond.??!!! ...remelem...csak pontosan mi is..? esetleg valaki?? valami tanaccsss...?
esetleg ha valami win2000 kiegeszitot felpakolok azzal megjavulna?? (hallottam hogy van vlmi, kiegeszito poccs a w2k-hoz ami valami hibakat javit ki...) esetleg ezt az egermozgatasanal jelentkezo halk zajt ha megjavitana..jo lenne... mert oszinten szolva kurvara nincs kedvem win 98-at vagy barmi mas oprendszert rakni....foleg ha utana kiderulne hogy nem javitott a helyzeten..
de meg probalkozom dolgokkal..ha sikerult kozlom veletek...hatha masnak is lesz/volt ilyen baja..

(bocs ha ezt a temat mar kiveseztetek..de irjatok man' valamit)
elore is THX
bye
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#206 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 02. 12:48

Ezt a hibat a hangkartya fele meno rovid atkotokabel okozza, az szedi fel a procihuto/HDD/eger/VGA kartyaventi zajat.

Ki kene probalnom, hogy a hazhoz kapott ferritgyurun athurkolas segit-e ezen a jelensegen, elvileg a fellepo indukcio csokkentesere szolgal az a gyuru.

#207 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 03. 16:37

No akkor egy kis megemlékezés a Pctv Pro vs. wdm-driver tapasztalataimról. :)

Oprendszer: most lehet, hogy sokan megköveznek, de az XP-vel tele a t*k*m. Lehet, hogy csak nekem lassú meg nekem csinál olyan trükköket, hogy a tálcáról eltünteti a futó progi ikonját, meg... stb.
Igy a próba alapja a W2k Sp3 volt, de természetesen szvsz akinek jó az Xp, az alatt is menni fog, gondolom.

Szóval:

Pctv pro az alap (az utolsó, amit még vfw-s driverrel árultak, Temic tuneres). Driver: 5.11-es pinnacle.

Windvr2 és 3.
Itt ajánlották a topicban.
Kipróbáltam mindkettőt.
Kezelése jó, az automata felvételt megcsinálja rendesen.
Saját profillal próbáltam, ami ebben az esetben 640*480-as felbontást jelent (én speciel ragaszkodom a 4:3-as képarányhoz, ezért, és ez volt az egyetlen ilyen arányú felbontás, amit engedett), 25fps-sel természetesen.
A képminőség jó, Vdubmoddal utólag átkódolva is.
Igaz, az 1.4.13-as Vdubmod nem eszi meg a Windvr mpegjét, csak az 1.5.1.1-es.
Csak a resize szűrőt beiktatva 384*288-ba kb 45 fps-sel kódolt, 576*432-be olyan 28 fps-sel a Vdubmod.
Egy probléma van a Windvr-ekkel: a hang nem sztereó!
Márpedig nekem ez a mániám, hamár a Pro tudja.
Akár manuálisra van állitva, akár automatára.
Lehet, hogy én vagyok béna, nem tudom.
Az OSD kiirja, hogy sztereó, de a hang nem az, sem a tv-é, sem a felvételé.
Még egy érdekes dolog: ha megy a felvétel, akkor nálam a képen átlósan csikok vannak. Ez a felvételen nincs rajta szerencsére, illetve a tv-képen sem.

Iuvcr:
Be lehet rajta állitani, hogy sztereó legyen (infot itt kaptam a topicban, köszi érte). De bekapcsoláskor nem az, kézzel kell beinditani. Automata felvételnél viszont beállitható a sztereó és az is lesz a felvétel.
Kikapcsolja a gépet is, ez előny számomra.
A legnagyobb hátrány viszont, hogy (mint már itt szó volt róla sokszor), hogy a hang nem tartja a beállitott értéket, utólag kell resample-zni.
Ez nagyon nem jó.
Ilyen probléma nálam ME alatt az Avi_io-val (természetesen vfw-s driverrel) soha nem volt.
A hangot egy primitiv kis progival teszem át mp3-ba, ami mindig kiirja, hogy a freki nem stimmel, kódoljam át.
Tudom, ott van az Iulab oldalán az audioteszt, ami bebizonyitja, hogy a hangkártya nem tartja pontosan a frekit. Elhiszem. De akkor az Avi_io-val miért tartotta?? :)
No és akkor a végére a slusszpoén, mind sztereó, mind hangkártya "samplerate-ugrálás" szempontjából:

VirtualVcr 2.6.9:
Bármely avi-kodek használható (mjpeg, huffyv, divx, stb), akár 768*576 méretben is.
Automatán megcsinálja a felvételt, ki is kapcsolja önmagát, a gépet ugyan nem, de ez a legkisebb baj.
A hang itt sem sztereó. Alapból. De egy kis trükkel (hasonlatosan ahhoz, amit az Avi_io-nál alkalmaztam), az lesz!!
A módszer a következő:
- először is a felvételi beállitásokat meg kell csinálni és elmenteni, természetesen, aztán:
- Vvcr bekapcsol
- settings/devices
- alul a device settings-nél kiválasztani a video crossbar-t és klikk a prop-ra
- a következő ablakban jobb oldalon kiválasztani az 1. Audio Decoder Out-ot
- a bal oldalon kiválasztani az 5. AESDigital In-t
- alkalmaz - OK
- visszajön az előbbi ablak. Itt viszont mégse-t kell nyomni!!!
- és igy az előbb sztereóra váltott hang úgy is marad.
- aztán klikk a Start capture-ra és mehet a felvétel, sztereóban!

Tény, egy kicsit "bonyolult", de anno az Avi_io-val is csak hasonlóképp lehetett kicsiholni a sztereót.
Ez a Vvcr hibája (az Avi_io-nál más volt a gond), mert a Video crossbar beállitásait nem menti el.
Automata felvételek készitéséhez, a fenti módszerrel ajánlott a Ghostmouse. Kipróbáltan működik. :)
És még egy lényeges dolog.
A Vvcr-rel készitett felvétel hangjának frekijére nem panaszkodik a kódoló-progi, szemben az Iuvcr-ével!!

Nos kb ennyi a mai termés.
Aki akarja, használja az info-kat egészséggel, iletve, ha van hozzáfűznivaló, szivesen veszem.
Most pedig megyek és legyalulom az XP-t és megy fel helyette a W2K. :)

OFF
Ja és nyert a Bmw, illetve Montoya!! :) :)
ON.

[ 2003. augusztus 03.: yogibear szerkesztette a hozzászólást ]

#208 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 03. 23:11

idézet:
Ezt írta nyunyu:
Ezt a hibat a hangkartya fele meno rovid atkotokabel okozza, az szedi fel a procihuto/HDD/eger/VGA kartyaventi zajat.

Ki kene probalnom, hogy a hazhoz kapott ferritgyurun athurkolas segit-e ezen a jelensegen, elvileg a fellepo indukcio csokkentesere szolgal az a gyuru.
[/quote]

tHX az infot..

mas:
nekem 1Ghz -es celeron-om van es 2field-deinterlaced modban -hat szegyen de- 90-100% os a proci terhelesem (5.50 es driver)..
namarmost ez azt eredmenyezi nalam hogy vagy csak TV, vagy nem hasznalok tv-ha mast csinalok..ugyanis szovegek irkalasan kivul minden alkalmazasnal mar beszaggat kemenyen...;-(( a csatornavaltas is eltart 2-3 mp ig es utana meg kell neki par masodperc mig szinkronba jon a kep/hang....es a noize filtert meg besem kaccsoltam..ha aktivalom akkor mar erosen "kesik" a kep a hanghoz kepest es a frame rate is lecsokken kemenyen..;-( szal csak annyit szeretnek megtudni hogy ha veszek egy 2Ghz koruli procit (?) akkor azt mennyire "fogna le" a tunerem?...(csak megbirkozik mar vele)
felvetelnel nemszamit vegulis..ha felveszek valamit azt csak azert mert nemlatom valamiert es kesobb megnezem egyszer...utana delete...de vcd-ben ezzel is tudok normalisan felvenni (3 Mb/s-el is) csak tv nezesnel zavaroak a fent emlitett dolgok..azert pl mert megnyitok egy ablakot mar beszaggat a tv..azert ez mar durva (persze ablakban)...

bye
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#209 Felhasználó inaktív   Deo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 12:50

Hali!

Ma beszereztem egy Pinnacle PCTV Pro kártyát. Elsősorban csak a kompozit, és S-video bemenetet használnám benne (+távirányítót)(Video tuner) PowerVCR II deluxe 3.0 szoftverrel.Az lenne a kérdésem hogy az S-video/kompozit bemenet megjelenítésével elégedettek vagytok-e.Eddig hauppauge primo Fm-et használtam de gyakran csíkozott.
Előre is köszi!

[ 2003. augusztus 04.: Deo szerkesztette a hozzászólást ]
A64 3200+ (0450) 2700Mhz/MSI K8N Diamond/2GB A-Data 600/2*MSI 7800GTX256/2*74GB WD Raptor/Enermax EG-701AX SLI/Creative X-Fi Elite pro/CM Stacker

#210 Felhasználó inaktív   kutyuska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 14:31

Ezt írta Yogibear:

"
Iuvcr:
Be lehet rajta állitani, hogy sztereó legyen (infot itt kaptam a topicban, köszi érte). De bekapcsoláskor nem az, kézzel kell beinditani. Automata felvételnél viszont beállitható a sztereó és az is lesz a felvétel.
A legnagyobb hátrány viszont, hogy (mint már itt szó volt róla sokszor), hogy a hang nem tartja a beállitott értéket, utólag kell resample-zni.
Ez nagyon nem jó."

Én W2kSP3 alatt az IuVcr-t és a saját wdm driverét használom, mert egyetlen egy Pinnacle driverrel sem sikerült sztereóba beüzemelnem.
Ennek ellenére nem csúszik a hang. Alaplapi hangkártyát használom ( Asus alaplap )
Avi ( Mjpeg, 48 khz ) -> SVCD Mpeg2 ( Tmpgenc, 48 kHz audio ) -> DVD-R : tökéletes.

Üdv:
Kutyuskanull
Config 1 :Abit NF-M2 nView, AMD X2 3600+ @2400 Mhz(most még )   2*1024 MB KingMax Mars DDR2 800, DELL 196P ,2x Samsung 250 Gb SATA-II és 160 Gb HDD, Chieftec 360W DF,  LG GSA-4040B supermulti, WinFast DTV2000H,
Config 2: AsRock K8NF4G-SATA2, Sempron 2800+@2000Mhz (250*8 ), 1 Gb KingMax DDR 400, Samsung 80 Gb, LG 16* DVD-ROM, LG1510S

#211 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 18:41

idézet:
Ezt írta Desorder:
nekem 1Ghz -es celeron-om van es 2field-deinterlaced modban -hat szegyen de- 90-100% os a proci terhelesem (5.50 es driver)..
namarmost ez azt eredmenyezi nalam hogy vagy csak TV, vagy nem hasznalok tv-ha mast csinalok..ugyanis szovegek irkalasan kivul minden alkalmazasnal mar beszaggat kemenyen...;-(( a csatornavaltas is eltart 2-3 mp ig es utana meg kell neki par masodperc mig szinkronba jon a kep/hang....es a noize filtert meg besem kaccsoltam..
[/quote]
Melyik program?

DScalernek a default beallitasa nem tul jo, asszem be van kapcsolva gyarilag a "Judder Terminator" a deinterlace opcioknal, az okozza a brutalis prociterhelest.

Ha az be van kapcsolva. akkor a sajat 2250MHz-s AthlonXP-men is felmegy a prociterheles 50%-ra, kikapcsolva 25% alatt marad mindenfele noise filterrel.

Nincs most keznel a tuneres gepem, igy fejbol irtam, mi hol van...

#212 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 19:00

idézet:
Ezt írta kutyuska:
Ezt írta Yogibear:

"
Iuvcr:
Ez nagyon nem jó."

Én W2kSP3 alatt az IuVcr-t és a saját wdm driverét használom, mert egyetlen egy Pinnacle driverrel sem sikerült sztereóba beüzemelnem.
Ennek ellenére nem csúszik a hang. Alaplapi hangkártyát használom ( Asus alaplap )
Avi ( Mjpeg, 48 khz ) -> SVCD Mpeg2 ( Tmpgenc, 48 kHz audio ) -> DVD-R : tökéletes.

Üdv:
Kutyuskanull
[/quote]

Ezt irta anno Mincza vagy két oldallal ezelőtt:

Valahol az IUVCR mellől [url="http://"http://www.iulabs.com/download/audiotst.zip"]http://www.iulabs.co...ad/audiotst.zip[/url] töltsd le ezt a teszter progit - kiírja, mennyivel is ketyeg valójában a hankártya mintavételezése (nálam speciel 48000 Hz helyett olyan 48020Hz és az sem stabil). Valszeg ilyen gondod van neked is. Ez esetben megoldás valami qrva drága vagy csak szerencsés beszerzésű hangkártya, vagy felvétel és szinkrondrop VirtualDubbal (percenként néhány kocka), vagy AVI_IO és VfW-s driver (esetleg VirtualDubMod) folyamatos resample-vel a háttérben , netán lemented a hangot külön és jobb hangszerk. progival resample-t csinálsz, hogy stimmeljen a hossza a video-hoz (Cooledit Pro, Goldwave tud ilyet - ezek közvetlenül a videofájlt is tudják bemenetként használni). Vagy átíratod pl. Virtualdub-bal az AVI fejlécét 25 fps helyett valami másra, hogy stimmeljen a hossz.

Mint irtam, ugyanezt az Iuvcr-rel én is tapasztaltam. A fent emlitett audioteszt szerint nálam sem pontos a hk mintavételezése.
Amúgy ez is Asus lap és alaplapi hk.
És mind Xp, mind W2ksp3 alatt ugyanaz.
Nem a hang csúszik, hanem a mintavételezés nem pontos.
Iuvcr-rel próbáltam a Btwincap-es és az Iulabos wdm-drivert, mindkét esetben az eredmény: átlós csikok a tv-képen és a felvételen is.
5.11-gyel viszont nem.
És az 5.11-gyel sztereó is. Mondjuk tény, nem legújabb, hanem az eggyel előbbi Pro-m van, mint irtam (Temic-tuneres).

#213 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 04. 23:24

idézet:
Ezt írta nyunyu:

Melyik program?

DScalernek a default beallitasa nem tul jo, asszem be van kapcsolva gyarilag a "Judder Terminator" a deinterlace opcioknal, az okozza a brutalis prociterhelest.

Ha az be van kapcsolva. akkor a sajat 2250MHz-s AthlonXP-men is felmegy a prociterheles 50%-ra, kikapcsolva 25% alatt marad mindenfele noise filterrel.

Nincs most keznel a tuneres gepem, igy fejbol irtam, mi hol van...
[/quote]

a sima vision csinal nekem ekkora terhelest!...de a dscaler is meg a borg tv vel is nagy, talan par %-al kevesebb....;-( a deinterlace nelkul meg ugye nem tul jo a kep...szal azt ugye en hasznalom....(ha mar eccer egy ilyen kartyat vettem nem elegszem meg a zajos keppel! ;-))de ha mindent felkapcsolok (2field-deinterlaced+noizefilter vision-nal) akkor szetdobom az agyam mert olyan szep a kep 1-2 csatornanal..illetve a legtobbnel..talan 3-4 van ami kicsit zajosabb..eppen ma csinaltam 2 kepet...>>

[url="http://"http://gemini.nyf.hu/~desorder/pinnacle/sat1-2003-08-04_21-34-47h%201.jpg"]egyik[/url]
[url="http://"http://gemini.nyf.hu/~desorder/pinnacle/sat1-2003-08-04_21-34-37h%201.jpg"]masik[/url]

2.2ghz athlon....aha...enis valami ilyesmiben gondolkodom...szal ott 50% neked?? de a nozie filter+2field-deinterlaced ilyenkor mar bevan kapcsolva? (visionnal!)
mert en szinte csak a visiont hasznalom...
csak mert nekem igy tokeletes lenne vegulis..

na THX...

#214 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 07. 23:44

nah...ugylatzik az en problemam lassan megoldodik...atvittuk a tesom gepebe (celeron 533 @ 850Mhz) a tunerem es lass csodat az o gepen 2field-deinterlaced bekapcsolva + noize filter bekapcsolva siman megy ugy hogy csak neha eri el a 80 % -ot a CPU usage...persze az oven is W2K volt.. es raadasul az o konfigja minden reszeben gyengebb az enyemnel..! (vga,memoria,cpu,monitor,hdd,stb..) szal ez azert meglepett hogy jobban megy nala mint az en gepemen.....illetve nemis ez...hanem inkabb az amit ebbol leszurtem/leszurtunk!
>> KURVA SZAR AZ ALAPLAPOM! (kizarasos alapon, bar meg megnezunk 1-2 beallitast.) (ilyen gaaanya alaplapot..) valami szar "matsonic"....
szal egy alaplap cserevel szerintem en boldog pinnacle pctv pro felhasznalova valok...;-0) es meg egy dolog jobb lett...ELTUNT az idegesito "szivdobogas-effektus" is az o gepeben..;-)
remenykedem hogy majd az uj alaplapomnal mar ezek elosem fognak jonni nalam...! mert ha igen akkor.....

nah..azert kosz az eddigieket az egesz topic latogatoknak illetve beiroknak..stb....(sokat tanultam belole enis)
majd meg megirom milyen lett az uj konfigommal..;-)) remelem problemamentes!

byez :cool:

#215 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 08. 07:59

Hali!

PCTV Pro-m van, és 5.11-es driver van a CD-n hozzá, és ezt is telepítettem fel.
Most letöltöttem a PCTV 5.5 Web Updater-t, és ezt akarom feltenni.

Nem fogja lebutítani a tudását?
Mert nem tiszta nekem, hogy meg kell-e venni a teljes 5.5-öt, vagy elég ez az update.
Egyáltalán az 5.5 ugyanaz, mint a Vision 5???
k s

#216 Felhasználó inaktív   Jimay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 08. 20:00

idézet:
Ezt írta KZKZKZ:
Hali!

PCTV Pro-m van, és 5.11-es driver van a CD-n hozzá, és ezt is telepítettem fel.
Most letöltöttem a PCTV 5.5 Web Updater-t, és ezt akarom feltenni.

Nem fogja lebutítani a tudását?
Mert nem tiszta nekem, hogy meg kell-e venni a teljes 5.5-öt, vagy elég ez az update.
Egyáltalán az 5.5 ugyanaz, mint a Vision 5???
[/quote]

Ha a visionid.dll-t felülírod a Pro-hoz adottal, akkor nem butul le. (alapban: C:Program FilesPinnaclePinnacle PCTVVisionvisionid.dll) (Már többször le volt írva korrábban, és be is van linkelve párszor a fájl.) A Vision verziója 2.75.

#217 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 10. 16:34

Van egy Pinnacle PCTV Pro kártyám (a drv. 5.5). WIN 2000 alatt alapvetően jól működik, de XP alatt kb. 1-2 perc után elmegy a hangja. Ha van valakinek valami tippje a megoldásra, előre is köszönöm.

#218 Felhasználó inaktív   lacka 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 10. 18:29

Hogy legyen mivel bíbelődni:
[url="http://"http://redsun.co.kr/service/file/1059528194/Driver.zip"]http://redsun.co.kr/...8194/Driver.zip[/url]

#219 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 09:02

idézet:
Ezt írta Jimay:

Ha a visionid.dll-t felülírod a Pro-hoz adottal, akkor nem butul le. (alapban: C:Program FilesPinnaclePinnacle PCTVVisionvisionid.dll) (Már többször le volt írva korrábban, és be is van linkelve párszor a fájl.) A Vision verziója 2.75.
[/quote]

Nekem Pro-m van, 5.11-es driverrel.
Hétvégén fel akartam tenni az 5.5-öst, és azt írta, hogy uninstalláljam előtte az 5.11-et, és akkor tudom csak feltelepíteni. (viszont azt írta még ugyanott ki hogy RAVE).
Szóval nem uninstalláltam az 5.11-et, ha csak 5.5 RAVE-t akarna feltenni.

Ja, most nézem:
Please do not uninstall your existing driver software.
Start PCTV 5.5 Web Updater. It will check the current installation information and save the current parameters to disk.
You will then be prompted to uninstall the previous installation. To uninstall the software, please go to Start/Programs/Pinnacle PCTV/Uninstall and select Uninstall.
Restart your PC when requested
Restart PCTV 5.5 Web Updater and follow the on-screen information

Szóval, először el kell indítani az 5.5 setup-ot.
Ez megjegyez valamit, és csak utána szabad uninstallálni az 5.11-et.
Majd ezután fel az 5.5

Na majd kipróbálom.
Egyébként a RAVE verzió mennyivel butább???
k s

#220 Felhasználó inaktív   KZKZKZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 09:06

Mégvalami:
Ez a "visionid.dll" elvileg akkor nekem jó, nem?
Tehát nem a RAVE megy fel, mivel PcTV Pro kártyám van. IGaz?
k s

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.