HWSW Informatikai Kerekasztal: foobar2000 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

foobar2000 advanced audio player Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 31. 20:32

Idézet

Ezt írta Zoch:

Kép 

Kép 

egyszeruen TG Kép 

tiszta gaaaz!!!  Mar az ikonok is szornyuek [a regiek KCS-ek  :D ], de me'g keyboard shortcuts is el van bahhva... Nyomogathatom az Alt+vmi-t bahhik mukodni :rolleyes: Elorelato voltam, mert keszitettem biztonsagi masolatot a "E:Documents and SettingsAdministratorApplication Datafoobar2000" tartalmarol, s regebbi foobart is biztonsagba helyeztem :cool: Szerencsere....

es me'g radasul ez a bittorrentes terjesztes....

[ 2004. január 31.: blash szerkesztette a hozzászólást ]

Szerkesztette: blash 2004. 04. 08. 05:33 -kor

#182 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 21:00

idézet:
Ezt írta blash:

egyszeruen TG

tiszta gaaaz!!! Mar az ikonok is szornyuek [a regiek KCS-ek :D ], de me'g keyboard shortcuts is el van bahhva... Nyomogathatom az Alt+vmi-t bahhik mukodni Elorelato voltam, mert keszitettem biztonsagi masolatot a "E:Documents and SettingsAdministratorApplication Datafoobar2000" tartalmarol, s regebbi foobart is biztonsagba helyeztem Szerencsere....

es me'g radasul ez a bittorrentes terjesztes....
[/quote]

Az ikonokról megoszlanak a vélemények :D

Viszont hogy kerül a Docs&Settings mappába foobar? :eek: Vagy te az "enable per-user settings"-el használod?

A shortcutok nálam működnek; lehet, hogy valami 3rd party komponensel ütköznek. :confused: De ha angolul tudsz, a foobar-fórumon utánanézhetsz/jelezheted a hibát, végülis ez egy béta ;)

A bittorrentes terjesztésre azért van szükség, mert havi 500GB-os forgalom után kell különben fizetni. De ha valaki tud adni megbízható tárhelyet, szvsz. visszaállnak. Amúgy meg a fileforum.com -ról simán letölthető mindig a legújabb verzió, .exe formátumban. Sajna a Special nem. :rolleyes:

Viszont elég jó új fícsörök vannak, pl. testreszabható context-menu (jobbklikk-menü), meg amit most vettem észre, hogy ha kitörlök valamit a playlistből, az CTRL+Z-vel visszahozható. Újraindítás után is. :cool: (bár erről nem tudom, hogy új dolog-e)

[ 2004. január 31.: Zoch szerkesztette a hozzászólást ]

#183 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 00:40

Idézet

Ezt írta Zoch:

Az ikonokról megoszlanak a vélemények    :D

egen, az ujak randak....

Idézet

Ezt írta Zoch:

Viszont hogy kerül a Docs&Settings mappába foobar?    :eek: Vagy te az "enable per-user settings"-el használod?

egen

Idézet

Ezt írta Zoch:

A shortcutok nálam muködnek; lehet, hogy valami 3rd party komponensel ütköznek.    :confused: De ha angolul tudsz, a foobar-fórumon utánanézhetsz/jelezheted a hibát, végülis ez egy béta    ;)

persze, tudom, hogy csak beta, meg jelezzem a hibakat... Nem neztem, nem kerestem meg, hogy ugyan nincs-e utkozes, mert kabe 5 perc utan vissza allitottam a korabbi, 0.7.6-os allapotokat  ;)

felhuzott me'g az is, hogy az OSD plugin beallitasai is elvesztek.... S ez nem egy file-ban tarolodik, mint a format string-ek, s nem volt kedvem beallitani.... vagy megkeresni vmelyik file-ban....

Idézet

Ezt írta Zoch
A bittorrentes terjesztésre azért van szükség, mert havi 500GB-os forgalom után kell különben fizetni. De ha valaki tud adni megbízható tárhelyet, szvsz. visszaállnak. Amúgy meg a fileforum.com -ról simán letöltheto mindig a legújabb verzió, .exe formátumban. Sajna a Special nem.    :rolleyes:

oke, lattam az spec installer linkjet, onnan is szedtem le [0.8b2].... Nem olvastam, nem kerestem meg a bittorrentes terjesztes okat.

Idézet

Ezt írta Zoch:
Viszont elég jó új fícsörök vannak, pl.
testreszabható context-menu (jobbklikk-menü),

erre sem volt idom, de annyit lattam, hogy talan jobban at lehet szabni me'g a menuket is...

Idézet

Ezt írta Zoch:
  meg amit most vettem észre, hogy ha kitörlök valamit a playlistbol, az CTRL+Z-vel visszahozható. Újraindítás után is.  :cool: (bár errol nem tudom, hogy új dolog-e)

a 0.8 elotti verziokban ez az ujrainditasig mukodott.

Szerkesztette: blash 2004. 04. 08. 05:35 -kor

#184 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 01:38

Van beta3 is... de nem linkelem be ;)

Valami hiba van benne, amihez van ugyan hotfix, de nincs kedvem ennyiféle helyről linket vadászni.

[ 2004. február 01.: Zoch szerkesztette a hozzászólást ]

#185 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 02:22

idézet:
Ezt írta Zoch:
Van beta3 is... de nem linkelem be ;)

Valami hiba van benne, amihez van ugyan hotfix, de nincs kedvem ennyiféle helyről linket vadászni.

[ 2004. február 01.: Zoch szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

OFF
Nem tud valaki valamiféle bittorent-es fájlkeresőt? A TorrentSearch megvan, de ott várni kell a regisztrációra, s én csak várok, meg várok...szóval nincs valami közvetlenebb módon elérhető? :)
ON
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#186 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 02:43

Idézet

Ezt írta Cathfaern:
OFF
Nem tud valaki valamiféle bittorent-es fájlkeresőt? A TorrentSearch megvan, de ott várni kell a regisztrációra, s én csak várok, meg várok...szóval nincs valami közvetlenebb módon elérhető?    :)
ON

talan azureus, de en nem probaltam, csak mar tobben megerositettek benne, hogy rulez kliens :cool:

szerk: olvasni es ertelmezni nem tudok, mert keresot kerestel... na mindegy, ha mar egyszer leirtam  ;)

[ 2004. február 01.: blash szerkesztette a hozzászólást ]

Szerkesztette: blash 2004. 04. 08. 05:37 -kor

#187 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 04:01

Helló!
Lenne némi gondom a progival. Felraktam a 0.7.7b specialt és ha elindítom, akkor a következő hibaüzenettel nyit:

"The procedure entry point stricmp_utf8 could not be located in the dynamic link library utf8api.dll."

Majd a következővel folytatja:

"The procedure entry point WMCreateSyncReader could not be located in the dynamic link library EMVCore.DLL."

Miután végre ténylegesen elindulna a program, akkor azt írja, hogy unable to load foo_osd.dll és foo_wma.dll.

Ilyenkor mit lehet csinálni és miért van? Találkozott valaki ilyennel?
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#188 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 17:24

[url="http://"http://www.saunalahti.fi/~cse/foobar2000/foobar0.8b4_special.exe"]foobar2000 0.8beta4 special.exe[/url]

Solja: passz... [url="http://"http://www.hydrogenaudio.org/index.php?showtopic=17478&view=findpost&p=172570"]itt van egy topic hasonló problémával, de a végén található 0.7.7c.zip link már nem működik.[/url] :( :confused:
Milyen oprendszer egyébként? Honnan szedted le az installert?

[ 2004. február 02.: Zoch szerkesztette a hozzászólást ]

#189 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 18:17

Nekem is lenne problémám, de nekem a 0.8-al. Tudom beta, de hátha lehet rajta segíteni: ha a shuffle módot bekapcsolom (és számváltoshoz ér a program) a következő hibaüzenetet kapom:
idézet:
ERROR (CORE) : "Shuffle" needs to be updated to 0.8 SDK or newer in order to function. [/quote]
EZ ellen tudok tenni valamit, azon kívűl, hogy várok a hibajavításra?
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#190 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 18:24

idézet:
Ezt írta Cathfaern:
Nekem is lenne problémám, de nekem a 0.8-al. Tudom beta, de hátha lehet rajta segíteni: ha a shuffle módot bekapcsolom (és számváltoshoz ér a program) a következő hibaüzenetet kapom:

EZ ellen tudok tenni valamit, azon kívűl, hogy várok a hibajavításra?
[/quote]

Próbáld ki [url="http://"http://www.cqasys.com/projects/kode54/foo_shuffle.zip"]az új verziót.[/url]

Nem tudom, működik-e. :confused:

#191 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 18:28

Ehh, az b4-es verziónak az egyik újítása, hogy benne van a shuffle :rolleyes: Már megint hamarabb pofázok, mint ahogy a kezem jár (bár ez írott formában történő kommunikációnál elég paradoxonnak hangzik :D)

idézet:
Ezt írta Zoch:

Próbáld ki [url="http://"http://www.cqasys.com/projects/kode54/foo_shuffle.zip"]az új verziót.[/url]

Nem tudom, működik-e. :confused:
[/quote]

#192 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 02. 18:31

Frissítettem a topic első oldalát egy rövid leírással.

#193 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 03. 00:11

idézet:
Ezt írta Zoch:
Solja: passz... Milyen oprendszer egyébként? Honnan szedted le az installert?[/quote]

A cumót a [url="http://"http://www.foobar2000.org/foobar_special.exe"]hivatalos oldalról[/url] szedtem és sp1 nélküli angol xp van alatta.

#194 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 03. 00:56

idézet:
Ezt írta Solja:

A cumót a [url="http://"http://www.foobar2000.org/foobar_special.exe"]hivatalos oldalról[/url] szedtem és sp1 nélküli angol xp van alatta.
[/quote]

Esetleg elképzelhető, hogy az SP1-et hiányolja - végülis egy rendszerfájllal van baja. Van esély rá, hogy fölrakd?

#195 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 03. 01:00

Igen, van esélyem, hogy felrakjam. De alig múlt el két hét az utolsó system install óta. Nem mostanában tervezem, hogy felrakom az sp1-es verziót. Kivéve, ha valami olyan probléma lesz ami máshogyan nem lesz kiküszöbölhető.

[ 2004. február 03.: Solja szerkesztette a hozzászólást ]

#196 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 03. 11:21

Idézet

Ezt írta Solja:

[...]Miután végre ténylegesen elindulna a program, akkor azt írja, hogy unable to load foo_osd.dll és foo_wma.dll.

Ilyenkor mit lehet csinálni és miért van? Találkozott valaki ilyennel?

a foo_wma.dll hiba uzenetere en ezt telepitettem [egy hydrogenaudio-s topik alapjan...]: wmfdist.exe, 4 mega

a foo_osd.dll nalam nem problemazott, agnol w2k, SP3

Szerkesztette: blash 2004. 04. 08. 05:38 -kor

#197 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 03. 12:31

idézet:
Ezt írta Solja:
Igen, van esélyem, hogy felrakjam. De alig múlt el két hét az utolsó system install óta. Nem mostanában tervezem, hogy felrakom az sp1-es verziót. Kivéve, ha valami olyan probléma lesz ami máshogyan nem lesz kiküszöbölhető.
[/quote]

Azt azért vedd figyelembe, hogy megjelenése (2002 szeptember) óta a hardware-illesztőprogramok részéről alapkövetelmény az SP1 megléte. Mint ahogy a DirectX 9b is, illetve a lehetőség szerinti WindowsUpdate-használat. ;)

#198 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 03. 21:10

[url="http://"http://www.saunalahti.fi/~cse/foobar2000/foobar0.8b5_special.exe"]foobar2000 0.8beta5 special.exe[/url]

#199 Felhasználó inaktív   mathias 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 03. 22:01

Miért van az, hogy csak 16bites fixpontossal működik a lejátszás? Régen mintha ment volna 48bitessel is.

#200 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 04. 00:07

Azt hiszem, hogy Dx9a-m van. Egyébként a programot használni tudom, csak éppen az zavar, hogy minden indításnál hibaüzenetet ad.
Mit gondoltok, milyen kaliberű hangzsugával érdemes használni? Nem nagyon hiszem, hogy egy SB 128-as nagyon extra hangot produkálna.

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.