HWSW Informatikai Kerekasztal: foobar2000 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

foobar2000 advanced audio player Értékeld a témát: -----

#1821 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 05. 06:23

Idézet: alvaro - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 21:41

Elég átnevezni a folderében lévő "portable mode enabled" filet valami egyébre :)

Így sikerült. Egyből lett "File Types". Kösz mindenkinek a helpet  :respect:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1822 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 14:31

Egyébként én sima foobar-t használok, de már az magában is "portable". Én egyszer felraktam kipróbálni egy másik gépre, aztán onnan kimásolva használom ezen a gépen, amin pl most is használom. Igaz, bizonyos beállításokat a regben tárolja, de azt meg szintén lehet exportálni.  Mint plezt a bizonyos open/enqueue dolgot.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1823 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 06. 16:13

hm. Nekem most olyan plugin kellene foobarhoz, ami az mp3 sebességét megnöveli. ugyanis van jó pár vinyl rip-em amit rossz sebességen digitalizáltak be. PL 45rpm helyett 33rpm-en. ...és hát ezt akarnám így on-the-fly "kijavítani", mindenféle újra kódolás nélkül. (tehát miközben hallgatom)

egyelőre még nem találtam, gondoltam hátha itt valaki tud ilyenről. winamphoz volt hasonló azt hiszem.

közben már találtam. nem voltam elég türelmes a kereséssel.
http://www.softpedia.com/progDownload/foo-...oad-106701.html

(rate adjust ami kellett nekem)

Szerkesztette: des 2009. 05. 06. 16:23 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1824 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 06. 17:16

Columns UI-hoz nem tud valaki egy jo leirast? Kicsit nehezkes a sajat izlesemre szabni, konkretan nem tudom hogyan tudnek uj paneleket hozzaadni, csak a default layout-ot nezegetem.
thundermix

#1825 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 08. 14:00

Idézet: thundermix - Dátum: 2009. May. 6., Wednesday - 18:16

Columns UI-hoz nem tud valaki egy jo leirast? Kicsit nehezkes a sajat izlesemre szabni, konkretan nem tudom hogyan tudnek uj paneleket hozzaadni, csak a default layout-ot nezegetem.

itt vannak sok leírások a foobarral kapcsolatban:
http://wiki.hydrogenaudio.org/index.php?ti...fulltext=Search

de egyébként ott ahol nekem van a vertical splitter ott azon rightclick és lehet hozzáadni a többit illetve horizontalra cserélni és a többi.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: des 2009. 05. 08. 14:01 -kor

#1826 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 23. 12:23

foobar2000 - version 0.9.6.7

Idézet

*      Hotfix: fixed crash when seeking in files that can't be decoded completely.

*      Hotfix: corrected weird behaviors after restart with playback paused and “resume playback after restart” active.

*      Updated third-party component blacklist.

Win7 & Vista felhasználók figyelem!

WASAPI output support

Idézet

Adds Windows Audio Session API exclusive mode output support, allowing bit-exact output and muting all other sounds on Windows Vista systems. Windows Vista SP1 or newer required.
Version 2.0 highlights: fixed incompatibility with Windows 7; improved compatibility with certain soundcards.
Version 2.1 highlights: fixed glitch-on-seek bug.

:respect:  :respect:  :respect:
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#1827 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 16. 08:39

ColumnsUI-ban vágja valaki, hogy hogyan lehetne az ID3 tagből tetszőleges (kézzel hozzáadott) mezőt kiolvastatni? Egész pontosan az előadó nemzetiségét szeretném megjeleníteni.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1828 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 16. 13:13

Idézet: HavocS - Dátum: 2009. Jun. 16., Tuesday - 9:39

ColumnsUI-ban vágja valaki, hogy hogyan lehetne az ID3 tagből tetszőleges (kézzel hozzáadott) mezőt kiolvastatni? Egész pontosan az előadó nemzetiségét szeretném megjeleníteni.

$meta()-val.

pl $meta(date) az a dátumot írja ki.
de pl ha létrehozol egy "nemzetiseg" taget a fileban, akkor $meta(nemzetiseg).

Szerkesztette: des 2009. 06. 16. 13:14 -kor

#1829 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 02. 23:50

Kép

Ilyesmi funkciot hogy tudok a foobarbol elocsalni?
macbook air 2014

#1830 Felhasználó inaktív   eddie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 14:23

Most próbáltam ki:
UPnP/DLNA Renderer, Server, Control Point
Jó.

#1831 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 17:06

Idézet: eddie - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 15:23

Ez iszonyatosan jo.  :respect:
macbook air 2014

#1832 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 10:59

0.9.6.4-es verzió. Nem találom az időponthoz ugrást. Régebbi verziókban volt valami "jump to time" szerűség, amivel meg lehetett adni, hogy a fájl hányadik perc:mp-éhez ugorjon. Asszem Ctrl+G vagy CTRL+J volt. Most viszont nem találom ebben a verzióban  :confused:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1833 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 31. 19:18

Idézet: eddie - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 15:23

Árulja már el valaki, hogy a Browser része hogyan csalható elő Columns UI-val?

#1834 Felhasználó inaktív   sid87 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 01. 12:24

srácok, skin-t szeretnék feltenni, de nem tudom hogy kell. :D kiírja hogy plugins needed, de nem mindegyiket találni, meg alapból a panels ui nem is működik... legújabb verziót szedtem le hivatalos oldalról, és 64bites win 7em van.. valami leírás hogy mit kéne csinálni akadna?

#1835 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 10:01

Idézet: sid87 - Dátum: 2009. szept. 1., kedd - 13:24

srácok, skin-t szeretnék feltenni, de nem tudom hogy kell. :D kiírja hogy plugins needed, de nem mindegyiket találni, meg alapból a panels ui nem is működik... legújabb verziót szedtem le hivatalos oldalról, és 64bites win 7em van.. valami leírás hogy mit kéne csinálni akadna?

"No longer maintained and not compatible with current foobar2000 releases anymore. "
Úgyhogy szerintem inkább valami olyat keress amihez nem kell a panels ui.

#1836 Felhasználó inaktív   bordi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 11:58

Segítséget kérek! Azért használom a foobar-ot mert kezeli az asio drivert. Így egy külső hangkártyával igazán nagyon szépen szól. Ez nekem fontos, igazi jó kis cuccra kötöttem a gépemet. Itt ugye a gép csak vas és a windows nem szól bele igazán a hanggal való manipulációba. Szerettem volna egy kicsit pofásabbra varázsolni a programot , meg egy-két konverter se ártana, így nem kéne egy csomó más progi. Le is töltöttem a dll-elekt de az istennek sem tudom a program alá "benyomni". A plug in kezelő alkalmazás is egy dll. így magában az sem érhető el a program beállításai alól. Hogyan is megy ez? Köszi előre is a segítséget.

#1837 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 03. 05:40

Milyen konvertereket akarsz. A legújabb verzióban benne van egy csomó.
A plugin .dll-elet be kell másolni foobar2000\components mappába és újra kell indítani a lejátszót. Utána a File -> Preferences -> Tool -> Converter menüpontban már látszik is.

Ha nem kompatibilis a plugin, mert mondjuk régi, akkor a lejátszó általában jelzi induláskor. De nem mindig.

#1838 Felhasználó inaktív   bordi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 03. 11:47

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. okt. 3., szombat - 5:40

Milyen konvertereket akarsz. A legújabb verzióban benne van egy csomó.
A plugin .dll-elet be kell másolni foobar2000\components mappába és újra kell indítani a lejátszót. Utána a File -> Preferences -> Tool -> Converter menüpontban már látszik is.

Ha nem kompatibilis a plugin, mert mondjuk régi, akkor a lejátszó általában jelzi induláskor. De nem mindig.

Ok köszi! A konverterek már működnek. De a felülettel még mindig nem tudok mit kezdeni.

#1839 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 03. 15:24

Pontosan mi nem sikerül? Hányas verzió? Ajánlott mindig a legújabb verziót használni.

#1840 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 20:40

Hello!

0.9.6.8-as foobarom van és az MSN nem jeleníti meg a lejátszott számokat pedig ott be van állítva minden (személyes üzenetnél kipipálva, hogy "a hallgatott zene adatinak megjelenítése", és a beállításoknál, hogy "A WMP-ben hallgatott dalok adatainak megjelenítése személyes üzenetként). Korábban tökéletesen működött, most fogalmam sincs, hogy mi a baj.
Van esetleg ötletetek?
Üdvözlettel:
Gabi

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94