HWSW Informatikai Kerekasztal: foobar2000 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

foobar2000 advanced audio player Értékeld a témát: -----

#1921 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 07. 27. 14:25

Nem, az ember azért használ foobart mert még ennek van a legjobb hangminősége. :) (amúgy semmi nagy extra dologra nem kell gondolni, mindössze ennyit csináltam vele. Az alap nekem nagyon spártai, ez van :-D )
dsp-ből pluginból ezt használom, passz mi lett vele. Szerintem már nem foglalkozik vele a fejlesztő.
Telepítésnél természetesen azt választottam hogy maradjon meg minden, és updatelje ami nem kompatibilis az új verzióval.

#1922 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 29. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: PetruZ - Dátum: 2012. 07. 27. 14:30

Skint sosem használok (elvégre ember azért használ foobar-t, mert mi a fenének akarna skinezni?),

Szerintem sokan éppen azért használunk foobart, mert eléggé rendesen customizálható. Nem csak kinézetre, hanem funckionalitásra is. Bár ez lehet érvényes a többi lejátszóra is. Én még a winamp 2.8 körülit használtam elég sokáig, szóval ez után örö é, bódottá volt a foobar, hogy miket lehet vele kezdeni. :) Skint én se használok mondjuk.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1923 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 29. 11:35

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2012. 07. 29. 10:04

Szerintem sokan éppen azért használunk foobart, mert eléggé rendesen customizálható. Nem csak kinézetre, hanem funckionalitásra is. Bár ez lehet érvényes a többi lejátszóra is. Én még a winamp 2.8 körülit használtam elég sokáig, szóval ez után örö é, bódottá volt a foobar, hogy miket lehet vele kezdeni. :) Skint én se használok mondjuk.

Én is valahogy így vagyok vele.
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#1924 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 30. 07:11

Én semmi custom dolgot nem használok, csak annyit, hogy a lista oszlopai milyen sorrendben vannak. Minden más default "fapados". :) Nekem csak zenehallgatásra kell a háttérben. A WinAmp-ot akkor hagytam ott fénysebességgel sok évvel ezelőtt, amikor kitalálta, hogy ő most nem csak zenét, hanem minden mást is le akarna játszani.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#1925 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 30. 11:06

winamp ahh... utoljára a 2.xx-es volt a gépen még nagyon régen. Sokáig viszont jetaudiot használtam, na az nem oylan rossz! :)

Téma megosztása:

• (97 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó