Idézet
o_O
aze' csak ilyen egyszeruen kijelenteni.... Hat en nem tennem.
nem ertem miert kell igy raizgulni a verzio szamokra.... Foobar-bol 0.7.6-ot hasznalok, bar leszedtem a legujabb 0.8.x-et is, de vmiert nincs kedvem valtani....
erre:
Idézet
Talán max. 1-2 hónap és elérheti az 1.0-át.
lehet, hogy felreerthetoen fogalmaztam, de arra kivantam ravilagitani, hogy egy program nem attol lesz hasznalhato, mert 1.0-as verzioszammal jelolik....
egyik baratom szokott ilyeneket mondogatni, hogy ha majd ez es ez a program eleri ezt es ezt a verziot, akkor majd kiprobalja/hasznalja....
igen, es tudtam, hogy a tizedes verzio szamoknal uj SDK-at adnak ki, igy a regi a kisebb verzioju foobar plugin-ek nem mukodnek.
wow, Zoch a changelog 0.7.6 - 0.8.1b-ert
Idézet
Ha belegondolsz, biztos van valami oka, hogy új verziót adtak ki. Lehet, hogy te nem látsz különbséget, de attól még van
egyszeruen csak a lustasagombol kifolyolag hasznalom a 0.7.6-ot, mert ugye par plugin-bol uj verziot kell leszedni... Jojo, tudom van Case-fele special installer. Na, meg eppen minden igenyemet kielegiti perpillanat ez 0.7.6 es a hozza beizzitott plugin-ek. Bar, most ez a foo_scheduler felcsigazott, s ehhez mar mindenkepp a 0.8-as verzio szukseges...
Szerkesztette: blash 2004. 04. 08. 04:53 -kor

Súgó
A téma zárva.