Nah, nem én vagyok én műszaki n00b. Csak régóta nem foglalkoztam tévékkel, mivel nem érdekelnek különösebben (mindent számítógépen csinálok gyakorlatilag).
LCD vs CRT kép: nem befolyásol engem a marketing, főleg, mivel ismerem valamennyire a témát (részben ezt tanulom, nagy valószínűséggel ezen a területen fogok diplomázni).
Egyszerűen jobban néz ki. Talán azért, mert vibráns színei vannak? Lehet. De nem izgat az ok, egyszerűen szebben nézett ki. És nem azért, mert bárki azt mondta volna nekem, hanem mert nekem (és anyámnak) szebbnek tűnik.
CRT beállítások: gyanakodtam én is ebben, ezért fogtam az egyik Samsung CRT-t, és nyomtam a kontraszton és színtelítettségen (kontraszt 50-ről 70-re, színtelítettség 40-ről 60-65-re). Még így is jócskán elmaradt számunkra az LCD-től, tehát nem egészen ez a megoldás.
Majd ha visszamegyünk még egyszer nézelődni, akkor megkérünk vkit, hogy kapcsoljanak tévé műsorra.
szerk.: ja igen, tojunk rá, hogy trendi-e vagy sem. Szomszéd sose jön át, rokonok is már-már fehér holló gyakorisággal látogatnak csak miatt. A tévé csak nekünk kell, és senkinek nem akarjuk mutogatni.
Ha meg azt akarom, hogy teljesen élethű képet adjon a tévé, akkor nem veszek tévét, hanem kimegyek az utcára.
Szerkesztette: zomgwtf 2007. 03. 08. 18:23 -kor