HWSW Informatikai Kerekasztal: .::HDTV::. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

.::HDTV::.

#1441 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 27. 08:04

Mammut Saturnban van egy 65" full HD plazma TV, aki még nem látott ilyet érdemes megnézni :)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1442 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 11:56

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 8:04

Mammut Saturnban van egy 65" full HD plazma TV, aki még nem látott ilyet érdemes megnézni :)

hogyeaggyak? :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1443 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 13:30

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 12:56

hogyeaggyak? :D

3M, tulajdonképp igen olcsónak mondható.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1444 Felhasználó inaktív   Bal 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 14:56

Hello!

Szeretnek venni plazma vagy lcd tv-t, eddig azt hittem, hogy LCD a jobb, de itt szinte mindenki a plazmat tamogatja. Nem szeretnek tobb 100 ezer ftot rakolteni, foleg mert nem kell olyan oriasi tv. Egy kis szobaba kellene, pont azert mert a sima CRT  tv nem fer el! A fejem kb 3-4 meterre lesz a tvtol, igy szerintem egy 82 centis tv eleg lenne. Egy asztali dvd lejatszo, szamitogep, es sima kabel tv lenne rakotve, meg lehet kesobbiekben digitv. Szeretnem, ha aranylag jo felbontast tudna, hogy pl ratudjam kotni a vistas media centert, viszont attol felek,hogy az LCDnel, ha a sima kabel tvs adasokat nezem, akkor nem lesz valami jo a kep..

mit tegyek?:)
http://www.muszakide...oducts_id=28636
olcsobol neztem pl ilyet, ezt 110-ert tudok szerezni ujat. viszont felek, hogy pl sport meccset nezve gyenge lesz a kepe. szoval mit ajanlanatok mit eri meg venni, ha ezek a korulmenyek..

#1445 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 15:03

Idézet: Bal - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 14:56

Hello!

Szeretnek venni plazma vagy lcd tv-t, eddig azt hittem, hogy LCD a jobb, de itt szinte mindenki a plazmat tamogatja. Nem szeretnek tobb 100 ezer ftot rakolteni, foleg mert nem kell olyan oriasi tv. Egy kis szobaba kellene, pont azert mert a sima CRT  tv nem fer el! A fejem kb 3-4 meterre lesz a tvtol, igy szerintem egy 82 centis tv eleg lenne. Egy asztali dvd lejatszo, szamitogep, es sima kabel tv lenne rakotve, meg lehet kesobbiekben digitv. Szeretnem, ha aranylag jo felbontast tudna, hogy pl ratudjam kotni a vistas media centert, viszont attol felek,hogy az LCDnel, ha a sima kabel tvs adasokat nezem, akkor nem lesz valami jo a kep..

mit tegyek?:)
http://www.muszakide...oducts_id=28636
olcsobol neztem pl ilyet, ezt 110-ert tudok szerezni ujat. viszont felek, hogy pl sport meccset nezve gyenge lesz a kepe. szoval mit ajanlanatok mit eri meg venni, ha ezek a korulmenyek..

ha szamitogep monitornak is hasznalnad akkor LCD-t. a plazma szebb kepet ad, de altalaban anamorf, alacsonyabb a vizszintes bontasa. ez szoveg eseten (szamitogep) nagyon megbosszulja magat. raadasul irtad, hogy nem akarsz soxazezret rakolteni. tvzes ugyon ugy tucc segiteni, ha tunerkartyat hasznalsz es a grafikus kartyara hagyod a scale-ezest. es a TVbe epitettet elfelejted.  az nvidia 7xxx sorozat eleg jo ebben.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 04. 12. 15:08 -kor

#1446 Felhasználó inaktív   Bal 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 23:02

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 14:03

ha szamitogep monitornak is hasznalnad akkor LCD-t. a plazma szebb kepet ad, de altalaban anamorf, alacsonyabb a vizszintes bontasa. ez szoveg eseten (szamitogep) nagyon megbosszulja magat. raadasul irtad, hogy nem akarsz soxazezret rakolteni. tvzes ugyon ugy tucc segiteni, ha tunerkartyat hasznalsz es a grafikus kartyara hagyod a scale-ezest. es a TVbe epitettet elfelejted.  az nvidia 7xxx sorozat eleg jo ebben.

Koszonom a gyors valaszt! tehat akkor jol gondoltam, hogy ha csak sima kabel tv-t nezek, akkor az lcd nagyon kifogja hozni gyenge minoseg miatt a hibakat..
Egy tuner tenyleg segit? regi emlekeim szerint amikor monitorn neztem tunerrel tv adast, akkor az sem volt egy nagy szam.. persze azota lehet nagyot fejlodtek a tunerek:)

#1447 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 01:08

Idézet: Bal - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 23:02

Koszonom a gyors valaszt! tehat akkor jol gondoltam, hogy ha csak sima kabel tv-t nezek, akkor az lcd nagyon kifogja hozni gyenge minoseg miatt a hibakat..

CATV és CATV között nagy tud lenni a különbség. láttam olyat ami tűéles, zajmentes, és olyat is, ami hangyákháborúja - ez utóbbiból van több. a főgond nem ez, hanem az, hogy az olcsó LCD TVknek egyszerüen szar az analóg része, nemis 1 csak 16 biten digizik 24 helyett és a deinterlacer is nagyon primkó szok bennük lenni.

#1448 Felhasználó inaktív   FJ_FoX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 18:22

Hali

Ennyi penzert egesz jo vetel, csak csodat ne varjal tole:)

Amire figyelj oda, hogy a gyartok szeretnek szorazkozni, hogy melyik bemeneten milyen felbontast engedelyeznek, ajanlom, hogy nezd meg a avforums.com-on a teve threadjat mert ott a felhasznalok altal eleg sok info van. (bocsi, hogy mas forumot ajanlok:) )

Egyebkent valoszinuleg ez az ar meg tovabb fog esni, a samsung marciusban jelentette be az idei lcd-it nagyon jo spec-ekel. Nem tartom elkepzelhetetlenek, hogy a belepo szintu 82 cm-es lcdk ara erosen 100eft ala fog esni ev vegere. Szoval ha nem surgos akkor nehany honapot erdemes varni(bar a 110eft ezert a tv-ert csabito, de figyelj oda, hogy van-e garancia!)

udv
FJ

#1449 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 09:10

Dell 3007WFP-HC -ról van valakinek tapasztalata? Elsősorban monitornak kéne, másodsorban hdtv-nek.

#1450 Felhasználó inaktív   Bal 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 11:05

Idézet: FJ_FoX - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 17:22

Hali

Ennyi penzert egesz jo vetel, csak csodat ne varjal tole:)

Amire figyelj oda, hogy a gyartok szeretnek szorazkozni, hogy melyik bemeneten milyen felbontast engedelyeznek, ajanlom, hogy nezd meg a avforums.com-on a teve threadjat mert ott a felhasznalok altal eleg sok info van. (bocsi, hogy mas forumot ajanlok:) )

Egyebkent valoszinuleg ez az ar meg tovabb fog esni, a samsung marciusban jelentette be az idei lcd-it nagyon jo spec-ekel. Nem tartom elkepzelhetetlenek, hogy a belepo szintu 82 cm-es lcdk ara erosen 100eft ala fog esni ev vegere. Szoval ha nem surgos akkor nehany honapot erdemes varni(bar a 110eft ezert a tv-ert csabito, de figyelj oda, hogy van-e garancia!)

udv
FJ

van garancia is meg szamla is, nem tudom honnan szezik meg vagy hogy van ez, de errefele sokak van ilyen lg vagy samsung cucc, sok plazma meg lcd, viszont en mar nem tudom mi legyen.. felek, hogy veszek egy ilyen 82 centis LCDt, aztan rakotom a sima tvt es szar lesz a kep, ha meg csak akkor jo a kep, ha rakotom a tunerre, akkor az azt jelenti, hogy a gepnek mindig mennie kell.
Az a baj, hogy a hely hianya miatt mielobb lekell cserelnem a normal tvmet.

Még egy kerdesem lenne! Samsung monitornal lattam, ilyen nagyon szep fenyes kepet. LCD tvnel is van ilyen?

#1451 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 11:11

Idézet: Bal - Dátum: 2007. ápr. 14., szombat - 11:05

felek, hogy veszek egy ilyen 82 centis LCDt, aztan rakotom a sima tvt es szar lesz a kep,

majdnem biztos, hogy az lesz. menjél el egy gazdaságos áruházba vagy egy madarasba és nézd meg az ocsó tvket működés közben. ha tucc azzal a minőséggel élni akkor vegyél olcsó lcd tvt.

#1452 Felhasználó inaktív   Bal 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 11:41

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. ápr. 14., szombat - 10:11

majdnem biztos, hogy az lesz. menjél el egy gazdaságos áruházba vagy egy madarasba és nézd meg az ocsó tvket működés közben. ha tucc azzal a minőséggel élni akkor vegyél olcsó lcd tvt.

pedig azt hittem, hogy egy ilyen boltban 150-200ezerbe kerulo LCD mar nem olyan olcsonak szamit, de hat akkor lehet lebeszelem magam rola es varok még..

#1453 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 15:08

A tv kép mindenképpen szar lesz, ha tv-t akarsz nézni tv-t vegyél ne lcd-t  :Đ

#1454 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 17:42

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 8:04

Én eddig a legszebb képet ezen a TV-én láttam:

Philips 42PF9830/10

Melyik LCD TV-ét vásárolnád meg, ha nem az ár döntene, hanem a minőség és a tudás?

#1455 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 17:53

12x8m-es nappaliba pont jó lenne ! :lol:    (Teljesítményfelvétel: kb. Min. : 1 kWh)

Kép

#1456 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 19:04

Idézet: Bal - Dátum: 2007. ápr. 14., szombat - 11:41

pedig azt hittem, hogy egy ilyen boltban 150-200ezerbe kerulo LCD mar nem olyan olcsonak szamit, de hat akkor lehet lebeszelem magam rola es varok még..

de. ez a kategoria legalja. a 200k-500k a kozep, es 500k folot van LCD-bol a felso osztaly.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 04. 14. 19:06 -kor

#1457 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 17. 17:05

Valaki kipróbálta már a Skystar HD kártyát? Mit lehet befogni vele, gondolom nem sok FTA HD adó van.

#1458 Felhasználó inaktív   Eperkutyus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 18:37

Sziasztok,

kinéztem egy Dell notit, de csak DVI kimenete van, HDMI nincsen.

A VGA karija 256MB NVIDIA® GeForce™ 8600M GT.

Merjem vagy ne merjem megrendelni ?

full HD plazma miatt. és a HDCP dolog hogy van a DVI-s megoldással ? (gondolom sehogy).

DVI-n kapok natív teljesen jó HD képet ?

egy ilyennel pl. http://reviews-cdn.d...560/reviews.htm
Om mani peme hung.

#1459 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 20:13

Már hogyne lenne dvi-n hdcp.

#1460 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 18. 20:36

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. szept. 17., hétfő - 18:05

Valaki kipróbálta már a Skystar HD kártyát? Mit lehet befogni vele, gondolom nem sok FTA HD adó van.

Üdv!

Nem próbáltam, de olvastam róla! Van azért vele némi bökkenő! A kártya szoftveres, tehát komoly vas kell alá! DiseqC-kel nem túl együttműködő, ill. a driverei sincsenek a toppon. Sajnos valóban nincs sok FTA HD adó!  :(  Viszont van némi remény, hogy lesz hamarasan magyar HD adás. Azt csiripelik a madarak, hogy a NonStopKino-nak lesz magyarnyelvű HD verziója! De jó lenne!  :rolleyes:

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »