HWSW Informatikai Kerekasztal: PowerDVD képe szaggatott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PowerDVD képe szaggatott

#1 Felhasználó inaktív   hokusz* 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 06. 19. 17:10

Hi!
Valaki mondja meg miért szaggat DVD film lejátszása közben ?
Abit ST-6R, PIII-933,512 MB,Win 2000,ATI 8500 275/275,Pio -116 DVD,a lejátszó Power DVD Xp 4.0.
Ha lemezről,ha winyóról játszok le szaggat a power dvd képe,igaz a moncsin és a tv-n is van képés nem klon üzemmódban van hanem tv az elsődleges moncsi a másodlagos.
Az sem segít ha a hardweres gyorsítást bekapcsolom a power-ben.Ha a WinDVD-vel vagy az ASUSDVD-vel játszom le a lemezről nem szaggat.Nálam az lenne a lényeg,hogy a winyóról tudjak filmet lejátszani szaggatásmentesen !!!
A CPU 100%-on megy lejátszás közben a win2000 szerint.A válaszokat előre is köszi !

#2 Felhasználó inaktív   Roter ^.^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 19. 17:24

segíteni nem nagyon tudok, de szerintem az a 100% nagyon sok, szvsz ott lesz a gond
megnéztem nálam mennyi és 35-45% a CPU

[ 2002. június 19.: [-Roter-] szerkesztette a hozzászólást ]
kedvencek
A7N8X VDD mod
"Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Márquez

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2002. 06. 19. 17:47

Nekem is 40-43 %.
Valami van...
A procim P3-1000@1000.
/most, hogy írom, most 65 % !!!/

#4 Felhasználó inaktív   Flash 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 20. 13:26

Nekem attól szaggat a PowerDVD egy Ati R7200-vel, ha bekapcsolva hagytam a HW-gyorsítást.
A franc tudja, hogy miért. (Előző driverrel meg fagyott is tőle , a Catalyst féle driverrel történik amit említettem.)
Ha kikapcsolom, semmi probléma...

Flash

[ 2002. június 20.: Flash szerkesztette a hozzászólást ]

#5 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 20. 13:43

Tudom, hogy ez nem megoldás a problémára, de próbáljátok ki a [url="http://"http://www.kozep.com/~zef/warez/WinDVD40.zip"]WinDVD4.0[/url]-át. Szárazabb, tisztább érzés! :D

Bye,
zef

#6 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 20. 13:48

A vinyó amiről lejátszod a Raid vezérlőn van?
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#7 Felhasználó inaktív   hokusz* 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 06. 20. 21:58

Nem raidről megy hanem master,de szerintem az a fő probléma hogy a TV-n és a monitoron is van kép és ezért terheli ennyire a procit.A többi lejátszóval csak a TV-n van kép, ezért nincs annyira leterhelve a proci.A WinDVD4-nek jó a képe csak éppen feiratot nem tudok elővarázsolni ha a winyóról játszom le a filmet.De azt hiszem a ZPlay a megoldás.Azért köszi.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó