Idézet: PcCave - Dátum: 2006. márc. 12., vasárnap - 20:38
Alap kábelteszter 2-3000 (ha jól csinálod nem feltétlen fontos induláshoz)
Alap kábelteszterből ennyiért nekem is jöhetne, mert amiket én nézegetek azon erősen verik a 20ezrest, aztán csak simán szakadásvizsgálnak.
Érdemes még egy erősebb, meg egy precíziósabb oldalvágót használni, ezeknek úgy 2-3ezer pénz darabja, ha UTP-t blankolok akkor speciális blankolócucc, ez olyan 12ezer pénz, aztán aljzatszerelésekhez egy komplett Felo csavarhúzókészlet 12ezresért.
Aztán itt kezd elszabadulni a pokol, de én csak ma délután lenyomtam egy csomag UTP és telefondugót, szóval más a helyzet, de amit kollégával használok fogót, azt sikeresen kivonták a forgalomból, aztán helyettesítő darabként hiába próbáljuk ki már a hamradik variációt, az sajna nem áll kézre. Szerszám nekünk olyan, mint műkorcsolyásnak a cipő, azt is lábra szabják, így iszonyat sokat költünk rá.
Aztán egy jobb racsnis fogó, ami nem ívben sajtolja a dugót, nem gyengíti el a pöckét, meg nem kell teljes 50 kilómmal a padlón rátámaszkodni, hanem szép laza egykezes, akkor az egyből 6ezer, de inkább 10ezer felett kezdődik.
Betűzőszerszám kábelkihúzókampóját rohadtul utálom, tehát egy telefonos/műszerész laposfogó is illik, vagy esetmeg mindjárt hajlított.
Aztán ha ereket is kell keresni, hogy merre megy, akkor 20ezer felett egy érpárkereső cucc is... Nekem 3 hete vasárnap vagy 2 órás plusz melót megspóolt volna, ha a teszterem pld. kábelsorrendet is mutat. Ez van :-/
Make love not Wor.