Idézet: bullit - Dátum: 2004. szept. 15., szerda - 23:40
Jahno! Fontos, nem fontos, már megvan, és ne tartson egy 700 megás másolás egy percig, ha lehet kevesebb is... Amúgy igazad van, nem kell, semmi anyagi hasznunk a dologból. Csak érdekelt, hogy milyen, jó áron volt a két kártya, oszt belevágtunk.
Kérdésemre: zavaró jelek 10-15 méter függőleges szakaszon, szerinted csökkenthetik a tempót? Írj, mert van lehetőségem elseftelni a kanócot Cat5e FTP-re.
A kis igényes

Én most lepődtem meg, beraktam az új DVDírót egy 4x CDíró helyett, erre legyárott 4 perc alatt 1 diszket. Tökömnek ez a rohanás

No. Zaj. Ez elég bonyás probléma, függ környezettől, hogy van-e rádióadó, liftakna, metróállomás, villamos, vagy trafóház ilyesmi a környéken, esetleg hogy áll a hold, és éppen milyen lábbal keltél fel. Ami kábel, meg kötés, meg toldás, az zavart kelthet és visszaverődések is keletkezhetnek, de ezt így látatlanban (meg két sör után) nehéz megaszondani, műszerrel szépen meg lehet mérni, nyomtat mindenféle grafikont aztán abból lehet okosodni. Aztán meglepődsz, ha grafikon full csúnya, erre dugó levág, visszarak, és ettől grafikon begyógyul. Kábelből minél jobbat, métertől függ, ha 20 méter kell akkor én venném 200/méter árban a CAT6S-et, egyik fele földelve, és csókolom. Az mindent megbír. 50 méter felett már csóró vagyok, normális Acome vagy Nexans Cat5e, aztán kész. Én inkább túlélem azt, hogy 1 perc egy ISO, de legyen normálisabban összerakott rendszerem.
Make love not Wor.