Idézet: nova - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 14:48
Egyébként valaki ismer olyan módot arra, hogy ha egy számítógépről meg tudom állapítani, hogy mi a neve, mi az ip címe, de fogalmam sincs hogy hol lehet és ki használja, viszont hogy ezt megtudjam szeretnék neki valami üzenetet hagyni.
Biztosan XP van rajta. Ez a net send csak akkor müködne ha be lenne kapcsolva a szolgáltatás. Esetleg azt is meg tudom csinálni, hogy felcsatolom a c meghajtóját az én gépemre, ismervén a rendszergazda jelszót. Tehát például kicserélném az asztalán lévő képet egy üzenetet ábrázoló képre. Persze ehhez tudnom kéne, hogy melyik képet használja az asztalán, stb. Szóval valami logikus épkézláb ötlet kellene...
Biztosan XP van rajta. Ez a net send csak akkor müködne ha be lenne kapcsolva a szolgáltatás. Esetleg azt is meg tudom csinálni, hogy felcsatolom a c meghajtóját az én gépemre, ismervén a rendszergazda jelszót. Tehát például kicserélném az asztalán lévő képet egy üzenetet ábrázoló képre. Persze ehhez tudnom kéne, hogy melyik képet használja az asztalán, stb. Szóval valami logikus épkézláb ötlet kellene...
Ha van jogod hozzá, akkor távolról is hozzáférsz a lemez managementhez, töröld le a "nemfontos" partíciókat és meglátod, jelentkezni fog

Súgó
A téma zárva.