Idézet: Pietrosz - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 2:37
Szándékosan provokálod a népet? Vagy mi van? Persze a csodaprogid nevét nem írtad le. Miért olyan nehéz felfogni, hogy működik a cfos/cfosspeed? Mi ez a hülyeség hogy nem lehet konfigolni? Lehet prioritásokat adni, meg választani, hogy jó pinget akarsz, vagy gyors letöltést, stb. Képzeld nekem még kattintanom sem kell, mivel fullon megy a letöltés és mellette a böngészés is qrva gyors! Nem kell korlátoznom, visszábbvennem a sebességet.
en egy 2.x verziot raktam fel, es nem tudott ilyen prioritasosat. legalabbis semmilyen kapcsolo nem volt benne, ami valami lenyeges valtozast hozott volna, de lehet hogy csak szimplan a program nem mukodott..
sajnalom, de nekem az, hogy valami low vagy high priority sebessegugyben aztan nem jelent semmit. en nem szeretem azokat a hifiket sem, amiken van rock, pop, meg flat ekvalizer. de ha magas/mely szabalyzo van rajta, azt megkoszonom. (szerintem ez eleg jo pelda)
azt sem szeretem, ha egy program elkezd pingelgetni egy szervert, mert o most kalibral.
reagalva a hozzaszolasodra, nem tudom, hogy neked hogy tud fullon jonni a letoltesed, mikozben bongeszel is, de igazan megmutathatnad, egy uveg whiskeyt felajanlok szivesen. ha elkezdesz bongeszni a letoltes eppen 'max. vonal sebesseg-bongeszes sebessege' gyorsan fog tortenni. tehat eleg hulyeseget mondtal, marbocs, nem jon fullon.. ha ugyanolyan konstans maradna a letoltesi sebesseg, akkor a bongeszes milyen vonalon jonne, gprs-en? a szolgaltato arra az idore biztositana extra kilobiteket mert leszerzodtek a cfos-ekkal?
az egesz ahhoz hasonlit, mint amikor a kocsiban az elotted ulo csuszik hatra az ulessel.. te visszalokod, de o ismet csuszik hatra az ulessel egyutt.. erted? a kocsi fix meretu, nem tudod gyorsabbra alakitani
en beszabalyozom a hulye letoltest hogy meddig dolhet hatra, es marad mellette savszelessegem bongeszni is. a cfos is valami hasonlot csinalhat, de ha en a bongeszovel is elkezdek letolteni akkor mi van? nekem fontos a kis ftpzesem, nem akarom azt se, hogy a bongeszo nagyon padlora kuldje. nnna eppen ezert mondtam azt, hogy szeretem en megmondani melyik meddig nyujtozkodhat. es a "gamer settings" menupont fogalmam sincs hogyan valositja ezt meg a cfosban.
a program neve nem titok: netlimiter. meg van benne gyonyoruszep grafikon is, amin lathatod az osszes programot, ami a netre kapcsolodik, meg a virusirtodat is, hogy eppen mikor frissit, akar a visszamenoleges grafikonon is...
de azt hittem, hogy egy ilyen forumon ez a program nem ujdonsag, azert fogalmaztam kicsit elevenen, es a provokaciot is szeretem. na mind1.