idézet:
Ezt írta Josephus:
Cifu: sima 9800 pro-dat nem akarod nekem eladni?[/quote]
Mint a hozzászólásaimban utaltam rá, már túladtam rajta![]()
Radeon 9800
Elküldve: 2004. 01. 31. 22:07
Elküldve: 2004. 02. 01. 13:50
Elküldve: 2004. 02. 01. 16:11
Elküldve: 2004. 02. 01. 16:20
idézet:
Ezt írta Cifu:
Kicsit én is bánom e lépésem (nem véletlenül írtam a "léptem egy balost"), de azért nem vagyok a padlón miatta, jó ez a kis XT, bár tény, hogy ennyi pénzt nem ért meg. Az embernek vannak jó és vannak rossz döntései - most én egy rossz döntést hoztam. Ennyi.
A HL2 megjelenéséről annyit, hogy majd ha már hivatalosan is bejelentették (tehát nem csak 3rd party oldalakon olvasható), akkor sem fogok hinni - csak annak, ha már elérhető lesz - vagy a boltok polcain, vagy a STEAM-en keresztűl. Egyszer már hittem a VALVE-nak, másodszorra nem követem el ezt a hibát
Az SW.hu régebben (számomra) kellemes hely volt (anno jó kis viták voltak ugye a Birodalom-al kapcsolatban), most valahogy már kevésbé az én világom, de azért rendszeresen ránézek, már csak azért is, mert Royal Guard különben kivégeztet - nem volna bölcs döntés, ő vette meg a 9800Pro-mat
)[/quote]
Nos, en vettem meg Cifu ur kartyajat. Nagyon meg vagyok elegedve, bar fene tudja, valahogy tobbet vartam tole. Nem is tudom, mondjuk gyorsabb es szebb. Na mindegy, ez csak a klasszikus elegedetlenseg.)) Far Cryban mar nem tapasztalom a diavetitest, amit elozo 9600Pro kartyammal low beallitasoknal is ereztem.
Amugy ha itt lennenek az uj nagyteljesitmenyu jatekok, akkor erezne igazan Cifu a kulonbseget, koszonhetoen az 256 mb ramnak. Amekkora texturak lesznek hl2, stalker es doomban, boven jol fog jonni az a dupla mennyiseg. Ennel jobb kartyat meg ugy sem igazan tudna beszerezni nagyon, szoval en mondjuk nem tuti, hogy megvettem volna egy ilyet, de azt hiszem megsem lehet banatos a teljesitmeny miatt![]()
Egyebkent meg nem bantani Cifut, aki a dicso Birodalom egy igen jeles kepviseloje!
Elküldve: 2004. 02. 01. 16:50
idézet:
Ezt írta ShootingStar:
...Egyebkent meg nem bantani Cifut, aki a dicso Birodalom egy igen jeles kepviseloje![/quote]
Hail for the Emperor!
![]()
Amúgy mi ez a nick?![]()
idézet:
Ezt írta kryst24:
1-2hónap múlva akarok venni videókártyát.De nem bírom eldönteni,hogy milyet.Az Ati-nak állítólag nem valami jó a driverei.De viszont gyors.Az nvidia viszont lassú,de driverileg jobb.Most melyiket akkor?Help! [/quote]
Nem valami jók a driverjei?
Nos mivel amióta kijött az első Radeon (még ATi Radeon 32MB DDR néven), azóta Radeon-om van. Elhiheted, van tapasztalatom ATi driver ügyben, és bátran állíthatom, hogy a Cataclyst-ekkel jelenleg már nem nagyon van gond. Kicsit oda kell figyelni (pl. a HWSW.hu fórumaira) és nem lehet baj. Cserébe a legjobb ár/érték arányú kártyát kapod a piacon, az nVIDIA-nál jobb képminőség mellett. Szóval én úgy vélem, jelenleg a Radeon 9x00 vs. GeForce FX 5x00 vita eléggé eldölt.
Viszont mivel téged csak két hónap múlva fog érinteni, várd szerintem már meg az R420-at és az nV40-et. Bár én akkor s az ATi-nak drukkolok
[ 2004. február 01.: Cifu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 01. 17:34
idézet:
Ezt írta Cifu:
Nem valami jók a driverjei?
Nos mivel amióta kijött az első Radeon (még ATi Radeon 32MB DDR néven), azóta Radeon-om van. Elhiheted, van tapasztalatom ATi driver ügyben, és bátran állíthatom, hogy a Cataclyst-ekkel jelenleg már nem nagyon van gond. Kicsit oda kell figyelni (pl. a HWSW.hu fórumaira) és nem lehet baj. Cserébe a legjobb ár/érték arányú kártyát kapod a piacon, az nVIDIA-nál jobb képminőség mellett. Szóval én úgy vélem, jelenleg a Radeon 9x00 vs. GeForce FX 5x00 vita eléggé eldölt.
Viszont mivel téged csak két hónap múlva fog érinteni, várd szerintem már meg az R420-at és az nV40-et. Bár én akkor s az ATi-nak drukkolok
[ 2004. február 01.: Cifu szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ja, Royal Guard ot irtam nevnek es azt hittem az a nick ha ha![]()
Elküldve: 2004. 02. 01. 17:51
idézet:
Ezt írta Stingerdf:
Ez hulyeseg, Te sem gondolhatod komolyan. A Premier Pack-ot azert lehet letolteni, hogy a kupontulajdonosoknak be legyen fogva a szaja addig, amig meg nem jelenik "A" jatek. Utana megszuntetik ezt a lehetoseget, es lehet majd huzni a HL2-t. Punktum.[/quote]
Igen remelem az![]()
Elküldve: 2004. 02. 01. 20:49
Elküldve: 2004. 02. 01. 22:40
idézet:
Ezt írta Daani:
Ha cd-n akarjátok a hl2-t megrendelni (én már csakazértis azt fogom) akkor arra a hivatalos megjelenéstől számitva kell még várni 4-6 hetet (szállítás). Ezt Ati-ék mondták, vagyis rajtavan aprobetűvel a kuponon.[/quote]
Apró betüvel az is ott van, hogy csak annyira FREE, hogy a szállítási költséget, valamint a vámot és az esetleges adókat te állod. Plusz az, hogy csak a készletek erejéig érvényes. Különösen ez utóbbi nem hangzik túl szívderítően...
Elküldve: 2004. 02. 01. 23:54
Elküldve: 2004. 02. 02. 09:28
idézet:
Ezt írta kryst24:
Cifu!Köszi a hozzászólást.Szívesen át néznem a többi fórum témát is csak én sajna wapal vagyok itt nem nettel és ezzel nem nagyon szerencsés nézelödeni.Off vége.Én egy sima 9800ra gondoltam.Erre lenne pénzem.Vagy esetleg egy sima 5900ra.[/quote]
Én személy szerint mindenképpen a 9800 non-pro ajánlom akkor. A közeljövőben kijövő Pixel Shader 2.0-át használó játékok sokkal gyorsabbak alatta, valamint az Anisotropic Filtering bekapcsolása nem okoz sebességveszteséget, míg az 5900-nál 10-15%-ot is elvehet a sebességből. Egyszóval a Radeon szebb képet nyújt gyorsabb sebesség mellett.
Elküldve: 2004. 02. 02. 09:52
idézet:
Ezt írta Cifu:
Apró betüvel az is ott van, hogy csak annyira FREE, hogy a szállítási költséget, valamint a vámot és az esetleges adókat te állod. Plusz az, hogy csak a készletek erejéig érvényes. Különösen ez utóbbi nem hangzik túl szívderítően...[/quote]
Ezesetbe amire ideerne majdnem annyiba kerulne mintha itt vennek meg ujonnan?
Aki tudja szamoljon utana, hogy is van ez ?
USA-bol/Repulovel/Futarszolgalat vagy postai uton/Vám-ÁFA?
Anno meg egy diskmant rendeltem canadabol, bar egyik haverom adta fel kint (vegul Washingtonbol) de igy is olcsobb volt mintha pl a ceg partnarei inteztek volna.
~kb 20 dollar volt.
[ 2004. február 02.: Szesa szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 02. 10:58
idézet:
Ezt írta Szesa:
Ezesetbe amire ideerne majdnem annyiba kerulne mintha itt vennek meg ujonnan?
Aki tudja szamoljon utana, hogy is van ez ?
USA-bol/Repulovel/Futarszolgalat vagy postai uton/Vám-ÁFA?
...[/quote]
A kuponon lévő telefonszám nekem Kanadainak tűnik, feltehetően onnan is érkezik...
Elküldve: 2004. 02. 02. 13:08
Elküldve: 2004. 02. 02. 14:02
idézet:
Ezt írta Daani:
20 dolcsit mások is irták. De én még néztem, hogy egy vidkártyát meg 100++ dollárér szállitanak, vámostul asszem. Szal nem lesz tul kicsi a költség, 4000 körül talán, de gondolom játék meg ujonan 14-15e korül lehet, szal talán még igyis megéri. Meghát nem 1 letöltött szarod lesz, sőt esetleg akinek nem kell még el is adhatja és akkor keres rajta.[/quote]
LoL!
Te megvennéd valakitől a HL2-őt úgy, hogy a kulcsot lehet, hogy már használja? Figyelembe véve a HL1 esetét (ahol páran ráfáztak arra, hogy csak kölcsönadták az eredeti játékukat, aztán hip-hop a WON nem engedte fel őket, mivel a kulcsuk már használatban volt), én ilyesmit nem rizikóznék meg...
Elküldve: 2004. 02. 02. 19:16
Radeon 9800 Pro kártyához szeretnék "kicsit" komolyabb hűtést venni. Van praktikusabb döntés, mint a Zalman ZM80C-HP + ZM-OP1, tehát van-e ebben az árkategóriában jobb?
választ előre is köszi.
Elküldve: 2004. 02. 02. 20:08
Elküldve: 2004. 02. 02. 20:47
idézet:
Ezt írta Etele:
Mivel ajándék (0 pezetába kerül), mire akartok ti vámot és ÁFA-t fizetni?
[/quote]
![]()
Elküldve: 2004. 02. 02. 20:50
idézet:
Ezt írta Hazo:
Sziasztok!
Radeon 9800 Pro kártyához szeretnék "kicsit" komolyabb hűtést venni. Van praktikusabb döntés, mint a Zalman ZM80C-HP + ZM-OP1, tehát van-e ebben az árkategóriában jobb?
választ előre is köszi.[/quote]
Ez a hirhedt zalman hutes alapvetoen arra lett kitalalva hogy passziv hutes (ezert a nagy borda). Aztan kitalaltak, hogy ez megse olyan jo mert csak csak ugy arasztotta magabol a hot, hogy kis hijan meg az ide kabelek is raegtek a bordara...szep meg nagy meg nem olcso, ha tulhajtas a celed akkor inkabb viz, raadasul az tok hangtalan is lehet
Igaz kompletten nem kapsz.

Súgó
A téma zárva.

Hail for the Emperor!