Ez nekem fura!
Elküldve: 2004. 01. 24. 19:57
sityak! Hibás lenne a kari? Igaz már majdnem egy napos
de azért ezt nem várnám tőle. Játékokban tökéletesen működik,jól húzható (csak próbából volt húzva). Akkor azon kívül hogy vissza kéne vinnem, vagy el kéne viselnem, nincs más tanács?
Elküldve: 2004. 01. 24. 22:20
idézet:
Ezt írta 1NS:
Oké oké csak a olvastam valahol hogy ez nem túl jó megoldás. Ezekszerint kipróbálhatom azon keresztül is a monitort?
Valaki próbálta már?[/quote]
Hát hogyne! Hol olvastad, hogy nem jó megoldás? Csak akkor nem az, ha van DVI bemenet a monitorodon, és te mégis az analóg összeköttetést választod. De ha csak analóg bemenet van, akkor alapesetben tök mindegy, hogy az 1. vagy a 2. kimenetre kötöd (a 2. esetben az adapter közbeiktatásával). Az nem csinál mást, mint a DVI-I-n is - a digitális mellett - kijövő analóg jeleket átvezeti a HD15-ös csatlakozóba. Az okozhat egy pici képminőségbeli különbséget, ha a két kimenethez tartozó EMI szűrés kicsit más. (Ritkán előfordul.)
Elküldve: 2004. 01. 24. 22:21
idézet:
Ezt írta sityak:
az 1m az közelnek számít? én kb 30 centiről bambulom álltalában[/quote]
Akkor nem értem, hogy-hogy nem tűnik fel, hogy az egyiken van antialiasing, a másikon nincs. (De a problémát nem ez okozza.)
(Sőt, LCD-re optimalizált Cleartype-nak tűnik, ami a tieden van.)
[ 2004. január 24.: Victor szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 24. 22:25
ez a topik a fura...
inkább a beállÍásokról csinálhatnál képet...
inkább a beállÍásokról csinálhatnál képet...
üdv: jordan6
"A pénz nem boldogít. De a hiánya sem"
Elküldve: 2004. 01. 25. 00:13
idézet:
Ezt írta jordan6:
ez a topik a fura...
inkább a beállÍásokról csinálhatnál képet...[/quote]
Pontosan milyen beállításokra gondolsz? Victor! Már régebben olvastam valahol. A címet ne kérdezd mert nem emléxem. Lehet valami láma oldal volt?![]()
Elküldve: 2004. 01. 25. 10:11
Megnéztem Linux 9.0 alatt is, de az élsimítás ott sem működik. Lehetséges ez a kari nem támogatja az élsimítást
? jorden6 te meg szólalj már meg
Arról akarsz képet amit már leírtam?
Elküldve: 2004. 01. 25. 10:14
idézet:
Ezt írta 1NS:
Pontosan milyen beállításokra gondolsz? Victor! Már régebben olvastam valahol. A címet ne kérdezd mert nem emléxem. Lehet valami láma oldal volt?[/quote]
vga beállÍtások természetesen...
üdv: jordan6
Elküldve: 2004. 01. 25. 10:50
Tessék:
És még egy:
Ráadás:
[ 2004. január 25.: 1NS szerkesztette a hozzászólást ]
És még egy:
Ráadás:

[ 2004. január 25.: 1NS szerkesztette a hozzászólást ]