HWSW Informatikai Kerekasztal: Radeon 9600XT - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Radeon 9600XT Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 02. 19:12

13001 pont

525/666-on. Tovább mostmár csak akkor húzom ha lesz valami értelmes hűtőm.

#102 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 02. 21:33

Már pár ember panaszkodott rá, nem gyártó függő a probléma asszem :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#103 Felhasználó inaktív   latency 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 15:42

Halijó!

Lenne egy kérdésem. Sulinetben vennék egy Sapphire Radeon 9600 Atl. 128MB DDR TV DVI L-Ret (325/200) videókarit 2 év garival Sulinetben 31200 Ft. Ami a legfontosabb az az, hogy szerintetek megéri-e :think:  váltani egy Geforce 3 Ti200-ról? Gépem: Abit KG7, 512 DDR, Athlon XP 1800+@2000+.Tudom hogy nem új a cucc, de ez férne bele a keretbe. Köszi a válaszokat.

#104 Felhasználó inaktív   tomesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 12:21

Idézet: latency - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 14:42

Halijó!

Lenne egy kérdésem. Sulinetben vennék egy Sapphire Radeon 9600 Atl. 128MB DDR TV DVI L-Ret (325/200) videókarit 2 év garival Sulinetben 31200 Ft. Ami a legfontosabb az az, hogy szerintetek megéri-e :think:  váltani egy Geforce 3 Ti200-ról? Gépem: Abit KG7, 512 DDR, Athlon XP 1800+@2000+.Tudom hogy nem új a cucc, de ez férne bele a keretbe. Köszi a válaszokat.

Sztem nem igazán éri meg a váltás. (Habár ingyen.... :))
Multimédiás számítógép

#105 Felhasználó inaktív   Calyd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 13:54

Idézet: latency - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 14:42

Halijó!

pro kari nem volt? Azt hiszem az is van sulinetben es sztem 60e alatt. (XT ugy tudom nincs)
Ha "ingyen" volt akkor talan vegulis megerte.

#106 Felhasználó inaktív   Calyd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 13:56

NeO023, nem ide tartozik, de nem gondolkoztal RAM-bovitesen? 256 mar egy kicsit keves sztem.

#107 Felhasználó inaktív   latency 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 15:40

Hi.
Lehet, hogy én írtam rosszul, de a véleményeteket kértem hogy megéri-e? Én láttam sulinetes XT-t is, de arra jelenleg nincs keret (nem is lessz). Ezért szerettem volna megtudni mi a véleményetek erről a váltásról, hiszen csak az órajelekben különbözik egy PRO kártyától. Thx.

Szerkesztette: latency 2004. 06. 04. 15:41 -kor

#108 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 15:42

Idézet: latency - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 14:40

Hi.
Lehet, hogy én írtam rosszul, de a véleményeteket kértem hogy megéri-e? Én láttam sulinetes XT-t is, de arra jelenleg nincs keret (nem is lessz). Ezért szerettem volna megtudni mi a véleményetek erről a váltásról, hiszen csak az órajelekben különbözik egy PRO kártyától. Thx.

Ennyit nem ér meg szerintem. Ha nagyon viszket a tenyered egy ATI után, vagy el tudod adni jó pénzért a régit, akkor talán.

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#109 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 19:50

Idézet: Calyd - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 14:56

NeO023, nem ide tartozik, de nem gondolkoztal RAM-bovitesen? 256 mar egy kicsit keves sztem.

Jó meglátás!  :)
Nagyon erősen gondolkodom, csak az nem elég. Kéne pénz is hozzá. Meg hogy eladjam a mostanit mert ha veszek még 256-ot, akkor igaz Dual-channel lenne, de később már senkinek nem fogom tudni eladni azt a 2-t. Na de erről ennyit. Ne Off-Topic-oljunk  :D

#110 Felhasználó inaktív   PAJ01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 22:45

Idézet: NeO023 - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 18:50

Jó meglátás!  :)
Nagyon erősen gondolkodom, csak az nem elég. Kéne pénz is hozzá. Meg hogy eladjam a mostanit mert ha veszek még 256-ot, akkor igaz Dual-channel lenne, de később már senkinek nem fogom tudni eladni azt a 2-t. Na de erről ennyit. Ne Off-Topic-oljunk  :D

Hát nem tudom lehet hogy ez az én balgaságom de amikor én befektetek valamibe nem azt nézem hogy majd valamikor azt hogy tudom eladni... mert ilyen alapon akko ne is vegyé semmit me nem biztos hogy etudod bugázni....én a régi cuccosból kiálítást rendezek a szekrényemen:)
1ébként én is a memóriát ajánlanám....modjuk most valamié ku**ára felszöktek a mem árak...
:offtopic: de ugye nem gáz? ;) (1 kis marketing tanácsadás még belefér) :p  :D

#111 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 23:45

Idézet: PAJ01 - Dátum: 2004. jún. 4., péntek - 23:45

Hát nem tudom lehet hogy ez az én balgaságom de amikor én befektetek valamibe nem azt nézem hogy majd valamikor azt hogy tudom eladni... mert ilyen alapon akko ne is vegyé semmit me nem biztos hogy etudod bugázni....én a régi cuccosból kiálítást rendezek a szekrényemen:)
1ébként én is a memóriát ajánlanám....modjuk most valamié ku**ára felszöktek a mem árak...
:offtopic: de ugye nem gáz? ;) (1 kis marketing tanácsadás még belefér) :p  :D

:offtopic: Hagyjuk szerintem. Hosszasan lehetne erről beszélgetni de nem itt  ;) . A lényeg hogy ha tudok, biztos minél előbb beruházok.

#112 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 08:41

na egy kis lamer kerdes, mielott egyszer tenyleg ki tudnam probalni gyakorlatban :o

Kedvesem gepebe gef2ti utan kerult egy gugabyte 9600pro ( :offtopic: mert nem xt :D ) es legtobb dolog jo meg szep meg minden, de van 1-2 demo, ami el sem indul egyaltalan, meg a doomsday: legomania az mindig elakad valahol, zene tovabb megy, de a grafika all :confused: egyszer 4xAA-val sikerult ujra megtalalnia a fonalat ugy 1 perc(!) utan, es nem swappelt kozben, azt eszrevettem volna...) tovabba a suspense: the S mindig kidob a desktopra pontosan ugyanakkor, ugyanott, akarmilyen agp beallitast probalok, 8x, 4x, fw on/off, aperture 64-128, mindegy neki. mondjuk ez a tobbire is igaz, tehat nem ott lehet a baj :confused:
a kartyan nincsen semmi tuning, a gepet is probaltam visszavenni 166fsb-re (190-rol, ahol szinten stabil...), hogy ne legyen sok az orajel, meg az agp-nek se, de ez is mindegy volt neki, agp lockos az alaplap...

a konfig: asrock k7s8xe, infineon 256ddr333, gigabyte radeon9600pro 128mb 400/300, samsung 80gb hdd, ultrapower 360w tap (nem, ez nem egy nonem waczak, es jo nehez), xpsp1, dx9.0b, catalyst 4.2 vagy 4.3 :confused:

tehat a kerdes: ilyen tuneteket okozhat-e, hogy nvidia utan kerult be a kartya, es nem szuz xpre, nvcleaner sem volt? :think:
jovo het vegen majd kiprobalom vagymi, de jo lenne, ha szolna valaki, hogy 'igen, nekem pont ezt csinalta nv utan!' vagy ilyesmi...

ja, meg annyi adalek, hogy nalam ugyanebben a lapban elsa gef2gts-sel a fent emlitett dolgok mind kifogastalanul futnak!

vagy esetleg egy sima catalyst csere is eleg lenne? mar toltogettem le 4.5-ot is, esetleg valami regebbit is bolcs dolog lenne? :think:

Szerkesztette: alvaro 2004. 06. 05. 08:45 -kor

Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#113 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 08:51

Idézet: alvaro - Dátum: 2004. jún. 5., szombat - 9:41

na egy kis lamer kerdes, mielott egyszer tenyleg ki tudnam probalni gyakorlatban :o

Kedvesem gepebe gef2ti utan kerult egy gugabyte 9600pro ( :offtopic: mert nem xt :D ) es legtobb dolog jo meg szep meg minden, de van 1-2 demo, ami el sem indul egyaltalan, meg a doomsday: legomania az mindig elakad valahol, zene tovabb megy, de a grafika all :confused: egyszer 4xAA-val sikerult ujra megtalalnia a fonalat ugy 1 perc(!) utan, es nem swappelt kozben, azt eszrevettem volna...) tovabba a suspense: the S mindig kidob a desktopra pontosan ugyanakkor, ugyanott, akarmilyen agp beallitast probalok, 8x, 4x, fw on/off, aperture 64-128, mindegy neki. mondjuk ez a tobbire is igaz, tehat nem ott lehet a baj :confused:
a kartyan nincsen semmi tuning, a gepet is probaltam visszavenni 166fsb-re (190-rol, ahol szinten stabil...), hogy ne legyen sok az orajel, meg az agp-nek se, de ez is mindegy volt neki, agp lockos az alaplap...

a konfig: asrock k7s8xe, infineon 256ddr333, gigabyte radeon9600pro 128mb 400/300, samsung 80gb hdd, ultrapower 360w tap (nem, ez nem egy nonem waczak, es jo nehez), xpsp1, dx9.0b, catalyst 4.2 vagy 4.3 :confused:

tehat a kerdes: ilyen tuneteket okozhat-e, hogy nvidia utan kerult be a kartya, es nem szuz xpre, nvcleaner sem volt? :think:
jovo het vegen majd kiprobalom vagymi, de jo lenne, ha szolna valaki, hogy 'igen, nekem pont ezt csinalta nv utan!' vagy ilyesmi...

ja, meg annyi adalek, hogy nalam ugyanebben a lapban elsa gef2gts-sel a fent emlitett dolgok mind kifogastalanul futnak!

vagy esetleg egy sima catalyst csere is eleg lenne? mar toltogettem le 4.5-ot is, esetleg valami regebbit is bolcs dolog lenne? :think:

Huh ember, szedd össze magad, és próbáld meg megint leírni valahogy rendezettebben, nekem két kávé után sem sikerült mindent dekódolnom.

("Én vagyok hülye egyedül, vagy rajtam kívül mindenki az...?")
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#114 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 09:31

nVidia és ATI kicsit másképp működik, még ha az eredmény soxor ugyanaz is... Az nv_driver_clean elfért volna. De azt meg lehet tenni akár most is.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#115 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 09:44

Hi!

Én is Gef2=>9600XT (na ez már nem offtopic :D ). Szóval, én drivercleanert használtam a forceware kinyírásához és nem volt vele semmi baj. De ha semmit nem csináltál vele, még el sem távolítottad, akkor könnyen lehet ez a bibi, ill sokszor a sima uninstall sem elég a driverektől való megszabaduláshoz :D

Itt a fórumon írták páran, hogy nekik a cat és a fw is fenn van és csak cserélgetni kell a kártyákat, minden frankó. Viszont arra is volt példa, hogy drivercleaner után sem volt stabil. Szóval ez eléggé rendszerfüggőnek tűnik. Egy XP reinstall HW csere esetén azért szerintem elég erősen ajánlott. Én ezt tanácsolnám kezdőkörben.

#116 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 09:50

jahm, gondoltam, thx.

meg fogom probalni, mondjuk legutobbi ghostbol cleanerezni, ha ott leszek, de uj xp-vel most nem fogok probalkozni, nem akarom elfoglalni a Kedves elol a gepet :o meg uj catalystot is probalok, remelem lesz belole valami.

az a baj, h alkalomadtan egy darabig lehet, itt is kartyacserelgetesre lesz szukseg, es a legutobbi mentes mar det43.45-tel egyutt tortent. meg ha van regebbi, akkor az is :omg:
elobb-utobb ugyis reinstall lesz :o remelem, aztan jo lesz, mert a legomania nagy kedvenc :respect:

Szerkesztette: alvaro 2004. 06. 05. 09:50 -kor

#117 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 09:52

:omg: hm, igy olvasva, tenyleg kisse tagolatlan lett az elso bekezdes :Đ

#118 Felhasználó inaktív   team3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 17:01

Üdv Mindenkinek!

Egy fontos kérdésem volna (miután a kereső egy raklap topicot kidobott):

A 9600XT és 9600PRO közti 1etlen különbség az, hogy 500 helyett 400 a PRO engine????
Mert ha csak ez a kölönbség akkor +fontolom a plusz ezreseket...

Köszönettel: team3

u.i.: gondolom, most mindeki azt fogja írni, hogy XT-t kell venni... tényleg csak a különbségekre volnék kíváncsi, legyen bármilyen is!

Még vmi!: nekem most csak 950Mhz athlon 512SD van... nagyon visszafogja majd a kareszt?

Szerkesztette: team3 2004. 06. 06. 17:07 -kor

HP 8710p

#119 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 17:08

Idézet: team3 - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 18:01

Üdv Mindenkinek!

Egy fontos kérdésem volna (miután a kereső egy raklap topicot kidobott):

A 9600XT és 9600PRO közti 1etlen különbség az, hogy 500 helyett 400 a PRO engine????
Mert ha csak ez a kölönbség akkor +fontolom a plusz ezreseket...

Köszönettel: team3

u.i.: gondolom, most mindeki azt fogja írni, hogy XT-t kell venni... tényleg csak a különbségekre volnék kíváncsi, legyen bármilyen is!

Még vmi!: nekem most csak 950Mhz athlon 512SD van... nagyon visszafogja majd a kareszt?

csak az órajel a különbség, a géped nagyon visszafogja...
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#120 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 18:05

Nem csak az órajel a különbség. Architektúrálisan nincs ugyan különbség, de a 9600XT low-k technológiával készül, alacsonyabb a fogyasztása és magasabb órajeleket bír.

Téma megosztása:

• (80 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.