Idézet: Matya - Dátum: 2004. jún. 12., szombat - 12:08
Asszem XT lesz a vége. Általában -csóró lévén- azt szoktam fejlesztés gyanánt a gépembe tenni, ami még éppen jó, aztán eltelik fél év és elkezdenek szaggatni a játékok. Most nem akarok ugyanebbe a hibába esni, úgyhogy inkább kicsit spórolósabbra veszem majd a nyarat és megveszem az XT-t.
Köszi a segítséget!
Ha majd megvan, akkor visszanézek és kérdezgetek még a tuning-ról.
hko! Előljáróban azt kérdezném Tőled, hogy a F*EFO-s XT-t lehet húzni? +Mi az amire figyeljek? Rákérdezzek a ramok sebességére, keressek feliratokat, ilyesmi?
Hát. Én még nem próbáltam húzni (bár elvileg komoly tartalékok vannak a kártyában, csak tré a hűtés, de ha szerzek jobbat, biztos fogom
Kérdezni sosem árt, csak nem biztos hogy tudnak válaszolni. Pl amikor én vettem azt a választ kaptam hogy nem tudják pontosan milyet hoznak, mert blabla. Dehát végülis egyik Sapphire 9600XT sem rossz, és mivel már egy ideje nem gyárt 500/600-as kártyát, elég valószínű hogy nem olyat kapsz, hanem az újat. Az meg hogy Support Overdrive nem tesz sok mindent, itt már előttem leírta valaki, pár oldallal előréb, hogy mi is pontosan, a lényeg hogy a nem support overdrive-os kártyát is tudod húzni, csak kell hozzá segédprogram (asszem).
Ha valamiben tévednék, majd a többiek bitos kijavítnak.

Súgó
A téma zárva.